Se video

Hur du beställer

Pappersmuggar med eget tryck

Vill du skapa en visuell upplevelse för dina kunder med din logotyp, slogan eller ett favoritcitat? En pappersmugg med eget tryck innehållande kaffe, varm choklad eller te ger din... Läs mer

Några av våra kunder

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...in marknadsföring en frisk vind. En to-go mugg med ditt budskap och din logotyp i tryck hjälper dig att exponera ditt varumärke och din verksamhet ytterligare. Något som sent glöms hos dina kunder!

Ta din marknadsföring till nya höjder med tryckta budskap

Kundmöten, föräldramöten eller mässor? Oavsett tillfälle så startar ett möte mellan människor ofta med en kopp kaffe. Arbetar du i en kaffebutik, på ett café, statlig myndighet eller start-up företag - varför inte tillsätta en extra krydda i din visuella identitet och exponera din verksamhet direkt i handen hos mottagaren med pappersmuggar med din logotyp och ditt budskap? Våra högkvalitativa, exklusiva muggar med tryck lämnar ett positivt första intryck - precis så som du vill bli ihågkommen!

Pappersmuggar med enkel vs. dubbelvägg- vad ska jag välja?

När du väljer typ av engångsmugg med tryck så är en bra tumregel att utgå ifrån användningsområdet för pappersmuggarna. Om du huvudsakligen ska servera kalla eller rumstempererade drycker såsom exempelvis lemonad, läsk, kolsyrade drycker eller vatten i våra take away muggar så är en enkelvägg runt muggen ett säkert val. Vill du å andra sidan servera varma drycker såsom te, kaffe eller varm choklad så är dubbla väggar alternativet för dig!

Pappersmugg med enkelvägg - en bra “all-rounder” 

Pappersmuggar med enkelvägg är godkända för servering av både varma och kalla drycker. Är drycken inte alltför het, innehållande exempelvis mjölk eller mjölksubstitut, så kan användaren utan problem hålla i denna mugg utan obehag. Med så pass många användningsområden, så är det inte förvånande, att denna to-go mugg har blivit den populäraste bland våra kunder. Pappersmuggar med enkelvägg är även den typ av mugg som du vanligtvis finner hos de största café kedjorna däribland Starbucks, Espressohouse m.fl.

Vi erbjuder en rad olika storlekar på våra pappersmuggar med enkelvägg för att säkerställa att just du hittar den storlek som passar ditt ändamål. Våra pappersmuggar med enkelvägg finns i 5 storlekar: 

    • 'The Shot' (115 ml)
    • 'Pick-Me-Up' (210 ml)
    • 'Cup-of-Joe' (240 ml)
    • 'Mug-a-Chino' (350 ml)
    • 'The Monday Killer' (450 ml)

Våra express pappersmuggar med enkelvägg finns i 4 storlekar:

    • 'Wake-Me-Up' (100 ml)
    • 'Good-ol'-Americano' (180 ml)
    • 'Latte-Licious' (230 ml)
    • 'The Tall One' (370 ml)

Pappersmuggen är vattentät och kan tryckas i önskat motiv i fullfärg runt om hela ytan. Trycket är - liksom alla våra tryck - 100% doft-och smakfritt. Vi erbjuder även olika tjocklekar på to-go muggen för att du ska hitta det som passar dina unika behov och budget. 

Pappersmuggar med enkelvägg kan även beställas speciellt avsedda för servering av alkohol. Alkoholhaltig dryck med relativt hög alkoholprocent såsom bland annat vodka, whiskey och rom tenderar att lösa upp vanliga papperskoppar. Vi rekommenderar därför våra specialbeställda koppar avsedda detta område.

Pappersmugg med dubbelvägg - perfekt för varma drycker

Är du på jakt efter en engångsmugg som håller drycken het under en längre period utan att kompromissa på komforten för personen som håller i muggen? Då är alternativet med dubbelvägg för dig! Pappersmuggar med dubbla väggar är idealisk när du vill ta med din varma favoritdryck “to-go” - oavsett om det är morgonlatten påväg till jobbet, den värmande chokladen på hockeyläktaren eller ditt Earl Gray te en ledig dag i parken. Denna modell kännetecknas av ett extralager som omsluter muggen vilket synliggörs av den vita randen i botten.

Den grova strukturen på pappersmuggar med dubbelvägg gör dem perfekta för servering av varma drycker från bagerier, kafeér, bensinstationer m.fl. Våra storlekar är anpassade för diverse drycker i varierande storlekar såsom bland annat te, varm choklad, bryggkaffe, Café Latte och Cappuccino.

Det isolerade luftskiktet mellan det inre och yttre skiktet av de två lagren som omsluter take-away muggen är förklaringen till varför värmen av drycken håller under en längre tid. Inte bara håller det drycken varm, utan ser även till att inga fingrar bränns genom pappersmuggens yta.

Våra pappersmuggar med tryck och dubbelvägg kommer i följande 3 storlekar:

    • 'Cup-of-Joe' (240 ml)
    • 'Mug-a-Chino' (350 ml)
    • 'The Monday Killer' (450 ml)

Unika pappersmuggar - mer än bara en dryckesbehållare

Har ditt företag en önskan som att skapa en wow-faktor hos mottagaren och göra ett avtryck med era tryckta pappersmuggar? I samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda Europas lyxigaste pappersmugg. Vi tillhandahåller - bland många andra valmöjligheter - en unik och exklusiv engångsmugg med guld eller silverfoliering. 

Det går även att interagera med kunden genom våra pappersmuggar tillverkade med dubbelvägg. Engångsmuggen kan göras till en kupongbehållare genom möjligheten att klippa ut kuponger i det yttre skiktet av papperskoppen. Enbart kreativiteten sätter stopp för hur detta kan användas; tävlingar, lotterier och rabattkuponger enbart en handfull exempel! 

Om du önskar bolla vidare ideér på hur just er organisation kan exponera ett erbjudande på bästa sätt i tryck på pappersmuggarna - tveka inte på att höra av er med tankar och funderingar.

Offsettryck & digitaltryck

På Limepack arbetar vi med två olika tryckmetoder: offsettryck och digitaltryck. Dessa är de två vanligast använda tryckteknikerna för att trycka på papper. 

Offsettryck den vanligaste metoden för tryck av logotyper och budskap på pappersmuggar. Vid offsettryck används tryckplåtar vilket genererar hög kvalitet och inte minst hög bildupplösning. Detta ger oss möjligheten att även trycka foton i god kvalitet på pappersmuggarna. Denna metod är avsedd för större kvantiteter och leverantörer har vanligtvis ett minimikrav på beställningsordern. Hos oss på Limepack kan du få dina engångsmuggar till ett lågt minimum på enbart 1,000 enheter.

I allmänhet är digitaltryck är den mest använda tryckmetoden. Till skillnad från offsettryck använder denna metod inte tryckplåtar och är därför utmärkt för mindre kvantiteter och snabb produktion. Å andra sidan är den här metoden inte bra för att trycka stora mängder, och när den används för pappersmuggar riskerar trycket att bli lite pigmenterat. Den här metoden har däremot inga höga startkostnader. På Limepack har våra digitalt tryckta pappersmuggar en minsta beställningsmängd på 1 000 st och en snabb leveranstid på 2-3 veckor.

Utöka sortimentet med fler designs - i mindre kvantiteter

Vi gillar saker som är uppfriskande och enkla - liksom Limepacks förpackningskoncept. Slipp högar med oanvända produkter som samlar damm och tar plats i förrådet, hos oss kan du beställa det antalet DU behöver!

Du som kund kan beställa det lägsta antalet engångsmuggar på marknaden hos oss, från 1,000 enheter och uppåt! Minimiantalet gäller för pappersmuggar med både enkel-och dubbelvägg. I och med det låga beställningskravet, så kan du och ditt företag ändra och anpassa design efter säsong eller trender. Kanske vill anpassa färgerna efter dessa? Låt kreativiteten flöda!

Kontakta vårt Limepack-team idag för att få vägledning och hjälp med utveckling av din unika design.

Pappersmuggar med tryck i regnbågens alla färger

Vi erbjuder pappersmuggar med skräddarsydda tryck i diverse möjliga färgkombinationer. En diskret och stilren design som ger en minimalistisk och professionell känsla, eller en färgglad och uppfriskande design som fångar uppmärksamhet, det är upp till er att bestämma och sätta ramarna. På Limepack är vi redo att ta oss an individuella förfrågningar och preferenser - sky’s the limit! Upplever du svårigheter med design-biten? Ingen fara, vi på Limepack är proffs på pappersmuggar och design och hjälper mer än gärna till med designen som en extra, givetvis kostnadsfri, service.

Färgsystemet som vi använder oss av när vi producerar engångsartiklar kallas för CYMK. CYMK är en förkortning av Cyan, Magenta, Yellow (gul) och Key (svart), och är det vanligaste färgsystemet som de flesta tryckerier använder sig av på marknaden. Fullfärgstryck med CYMK ger möjligheten till oändligt med färgkombinationer - och det bästa av allt är att det inte kostar en krona extra för er oavsett hur många färger som används i designen på pappersmuggarna.

Matt eller glansig yta? Ditt val!

Vi levererar pappersmuggar med logo och eget tryck på antingen en matt eller glansig yta. Föredrar du en mer rustik yta med mindre färgexponering så är den matta ytan perfekt för din design. Önskar du däremot en pappersmugg med starka färger och skinande effekt så rekommenderar vi den glansiga ytan för dina produkter. 

Kaffe på språng? Locket på!

Även fast vi gärna sitter ner och avnjuter en kopp nybryggt kaffe eller te, så är vi medvetna om att dagen kan vara hektisk och stundtals stressig. Tack vare det praktiska locket till din mugg kan du ta med din dryck “to-go,” utan problem eller onödiga fläckar på skjortan. Lock till pappersmuggar är perfekt anpassade för bilturen till jobbet eller på cykeln på väg till skolan. Locket är designat med ett litet hål på motsatt sida av hålet där drycken rinner igenom, vilket säkerställer att inget undertryck skapas i pappersmuggen, på så vis slipper du att bränna tungan och spilla ut de värdefulla dropparna. 

Våra lock för pappersmuggar finns i tre olika varianter:

    • Standard (PE-plast)
    • BIO (PLA-plast)
    • BIO+ (Bagasse)

I 2 färger:

    • Svart
    • Vit (Observera att våra BIO+ lock endast finns i vitt)

Och i 3 olika storlekar:

    • 62 mm i diameter: passar 110-115 ml pappersmuggar
    • 80 mm i diameter: passar 240 ml pappersmuggar (både med enkel och dubbelvägg)
    • 90 mm i diameter: passar 350 ml og 450 ml pappersmuggar (både med enkel och dubbelvägg)

Med hänsyn till koldioxidavtryck

På Limepack strävar vi efter en grönare och mer hållbar värld, och vår vision går i linje med den filosofin. Vi erbjuder pappersmuggar med tryck som skyddar miljön och avger så lite CO2 som möjligt. Detta åstadkommer vi genom att att samarbeta uteslutande med de bästa förpackningstillverkarna i Europa. Genom dessa samarbeten kan vi säkerställa minimerade koldioxidutsläpp vid frakt. I och med detta kan du med miljön i åtanke beställa pappersmuggar med tryck från Limepack.

Ta ansvar med biologiskt nedbrytbara pappersmuggar 

Vill du stärka ditt företags gröna profil? Inga problem! På våra pappersmuggar med tryck finns diskreta bio-symboler. Stå ut från dina konkurrenter och framhäv er CSR-profil med detta hållbarhetsbudskap.

Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar är det mest hållbara alternativet på marknaden. Till skillnad från våra standardpappersmuggar med PE- eller PLA-beläggning är dessa pappersmuggar helt fria från plast, tillverkade med en vattenbaserad beläggning. Detta gör dem helt nedbrytbara i naturen och helt återvinningsbara med annat pappersavfall. Mer specifikt har dessa pappersmuggar en återvinningsbarhet på 95 % och kan återvinnas i alla återvinningsanläggningar om de sorteras på rätt sätt. Dock är många återvinningsanläggningar ännu inte vana vid den vattenbaserade beläggningen, vilket gör att de ofta sorterar muggarna som om de innehöll plast. Det kan därför hända att de inte sorteras tillsammans med det återvinningsbara kartongavfallet utan med plasten i stället, helt enkelt på grund av bristande kunskap.

Vi vet dock att systemen snart kommer att anpassa sig och att denna vattenbaserade beläggning är framtiden för pappersmuggar, eftersom det är ett sätt att minimera produktionen av plast.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials