Se video

Hur du beställer

Pappersmuggar med eget tryck

Vill du skapa en visuell upplevelse för dina kunder med din logotyp, slogan eller ett favoritcitat? En pappersmugg med eget tryck innehållande kaffe, varm choklad eller te ger din... Läs mer

Några av våra kunder

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...in marknadsföring en frisk vind. En to-go mugg med ditt budskap och din logotyp i tryck hjälper dig att exponera ditt varumärke och din verksamhet ytterligare. Något som sent glöms hos dina kunder!

Ta din marknadsföring till nya höjder med tryckta budskap

Kundmöten, föräldramöten eller mässor? Oavsett tillfälle så startar ett möte mellan människor ofta med en kopp kaffe. Arbetar du i en kaffebutik, på ett café, statlig myndighet eller start-up företag - varför inte tillsätta en extra krydda i din visuella identitet och exponera din verksamhet direkt i handen hos mottagaren med pappersmuggar med din logotyp och ditt budskap? Våra högkvalitativa, exklusiva muggar med tryck lämnar ett positivt första intryck - precis så som du vill bli ihågkommen!

Pappersmuggar med enkel vs. dubbelvägg- vad ska jag välja?

När du väljer typ av engångsmugg med tryck så är en bra tumregel att utgå ifrån användningsområdet för pappersmuggarna. Om du huvudsakligen ska servera kalla eller rumstempererade drycker såsom exempelvis lemonad, läsk, kolsyrade drycker eller vatten i våra take away muggar så är en enkelvägg runt muggen ett säkert val. Vill du å andra sidan servera varma drycker såsom te, kaffe eller varm choklad så är dubbla väggar alternativet för dig!

Pappersmugg med enkelvägg - en bra “all-rounder” 

Pappersmuggar med enkelvägg är godkända för servering av både varma och kalla drycker. Är drycken inte alltför het, innehållande exempelvis mjölk eller mjölksubstitut, så kan användaren utan problem hålla i denna mugg utan obehag. Med så pass många användningsområden, så är det inte förvånande, att denna to-go mugg har blivit den populäraste bland våra kunder. Pappersmuggar med enkelvägg är även den typ av mugg som du vanligtvis finner hos de största café kedjorna däribland Starbucks, Espressohouse m.fl.

Vi erbjuder en rad olika storlekar på våra pappersmuggar med enkelvägg för att säkerställa att just du hittar den storlek som passar ditt ändamål. Kopparna kommer i följande 5 storlekar: 

 • ‘The Shot’ 4 oz (110 ml)
 • ‘Pick-Me-Up’7 oz (210 ml)
 • ‘Cup-of-Joe’ 8 oz (240 ml)
 • ‘Mug-a-Chino’ 12 oz (350 ml)
 • ‘The Monday Killer’ 16 oz (450 ml)

Pappersmuggen är vattentät och kan tryckas i önskat motiv i fullfärg runt om hela ytan. Trycket är - liksom alla våra tryck - 100% doft-och smakfritt. Vi erbjuder även olika tjocklekar på to-go muggen för att du ska hitta det som passar dina unika behov och budget. 

Vår to-go-pappersmuggar är godkända att använda för både kalla och varma drycker och kan även användas för att servera alkoholhaltiga drycker, vilket många av våra kunder väljer att göra! Det finns dock en risk att alkoholhaltiga drycker över 5% och generellt sett drycker som innehåller stark alkohol som till exempel whiskey kan försämra pappersmuggarnas kvalitet och få dem att läcka. Om du har några frågor om detta, tveka inte att kontakta oss!

Pappersmugg med dubbelvägg - perfekt för varma drycker

Är du på jakt efter en engångsmugg som håller drycken het under en längre period utan att kompromissa på komforten för personen som håller i muggen? Då är alternativet med dubbelvägg för dig! Pappersmuggar med dubbla väggar är idealisk när du vill ta med din varma favoritdryck “to-go” - oavsett om det är morgonlatten påväg till jobbet, den värmande chokladen på hockeyläktaren eller ditt Earl Gray te en ledig dag i parken. Denna modell kännetecknas av ett extralager som omsluter muggen vilket synliggörs av den vita randen i botten.

Den grova strukturen på pappersmuggar med dubbelvägg gör dem perfekta för servering av varma drycker från bagerier, kafeér, bensinstationer m.fl. Våra storlekar är anpassade för diverse drycker i varierande storlekar såsom bland annat te, varm choklad, bryggkaffe, Café Latte och Cappuccino.

Det isolerade luftskiktet mellan det inre och yttre skiktet av de två lagren som omsluter take-away muggen är förklaringen till varför värmen av drycken håller under en längre tid. Inte bara håller det drycken varm, utan ser även till att inga fingrar bränns genom pappersmuggens yta.

Våra pappersmuggar med tryck och dubbelvägg kommer i följande 3 storlekar:

 • ‘Cup-of-Joe’ 8 oz (240 ml)
 • ‘Mug-a-Chino’ 12 oz (350 ml)
 • ‘The Monday Killer’ 16 oz (450 ml)

Unika pappersmuggar - mer än bara en dryckesbehållare

Har ditt företag en önskan som att skapa en wow-faktor hos mottagaren och göra ett avtryck med era tryckta pappersmuggar? I samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda Europas lyxigaste pappersmugg. Vi tillhandahåller - bland många andra valmöjligheter - en unik och exklusiv engångsmugg med guld eller silverfoliering. 

Det går även att interagera med kunden genom våra pappersmuggar tillverkade med dubbelvägg. Engångsmuggen kan göras till en kupongbehållare genom möjligheten att klippa ut kuponger i det yttre skiktet av papperskoppen. Enbart kreativiteten sätter stopp för hur detta kan användas; tävlingar, lotterier och rabattkuponger enbart en handfull exempel! 

Om du önskar bolla vidare ideér på hur just er organisation kan exponera ett erbjudande på bästa sätt i tryck på pappersmuggarna - tveka inte på att höra av er med tankar och funderingar.

Offsettryck!

Det finns en uppsjö av olika sätt att utföra trycka på, och minst lika många skilda åsikter om vilket som är det bästa. På Limepack använder vi oss av offsettryck eftersom att det är det mest prisvärda för våra kunder. Genom att använda denna metod kan du som kund få ett konkurrenskraftigt pris på både stora och små ordrar. 

Offsettryck den vanligaste metoden för tryck av logotyper och budskap på pappersmuggar. Vid offsettryck används tryckplåtar vilket genererar hög kvalitet och inte minst hög bildupplösning. Detta ger oss möjligheten att även trycka foton i god kvalitet på pappersmuggarna. Denna metod är avsedd för större kvantiteter och leverantörer har vanligtvis ett minimikrav på beställningsordern. Hos oss på Limepack kan du få dina engångsmuggar till ett lågt minimum på enbart 1,000 enheter.

Utöka sortimentet med fler designs - i mindre kvantiteter

På Limepack gillar vi när saker och ting är enkla och effektiva - det gäller även för vårt koncept kring pappersmuggar. Slipp högar med oanvända produkter som samlar damm och tar plats i förrådet, hos oss kan du beställa det antalet DU behöver!

Du som kund kan beställa det lägsta antalet engångsmuggar på marknaden hos oss, från 1,000 enheter och uppåt! Minimiantalet gäller för pappersmuggar med både enkel-och dubbelvägg. I och med det låga beställningskravet, så kan du och ditt företag ändra och anpassa design efter säsong eller trender. Kanske vill anpassa färgerna efter dessa? Låt kreativiteten flöda!

Kontakta vårt Limepack-team idag för att få vägledning och hjälp med utveckling av din unika design.

Pappersmuggar med tryck i regnbågens alla färger

Vi erbjuder pappersmuggar med skräddarsydda tryck i diverse möjliga färgkombinationer. En diskret och stilren design som ger en minimalistisk och professionell känsla, eller en färgglad och uppfriskande design som fångar uppmärksamhet, det är upp till er att bestämma och sätta ramarna. På Limepack är vi redo att ta oss an individuella förfrågningar och preferenser - sky’s the limit! Upplever du svårigheter med design-biten? Ingen fara, vi på Limepack är proffs på pappersmuggar och design och hjälper mer än gärna till med designen som en extra, givetvis kostnadsfri, service.

Färgsystemet som vi använder oss av när vi producerar engångsartiklar kallas för CYMK. CYMK är en förkortning av Cyan, Magenta, Yellow (gul) och Key (svart), och är det vanligaste färgsystemet som de flesta tryckerier använder sig av på marknaden. Fullfärgstryck med CYMK ger möjligheten till oändligt med färgkombinationer - och det bästa av allt är att det inte kostar en krona extra för er oavsett hur många färger som används i designen på pappersmuggarna.

Matt eller glansig yta? Ditt val!

Vi levererar pappersmuggar med logo och eget tryck på antingen en matt eller glansig yta. Föredrar du en mer rustik yta med mindre färgexponering så är den matta ytan perfekt för din design. Önskar du däremot en pappersmugg med starka färger och skinande effekt så rekommenderar vi den glansiga ytan för dina produkter. 

Kaffe på språng? Locket på!

Även fast vi gärna sitter ner och avnjuter en kopp nybryggt kaffe eller te, så är vi medvetna om att dagen kan vara hektisk och stundtals stressig. Tack vare det praktiska locket till din mugg kan du ta med din dryck “to-go,” utan problem eller onödiga fläckar på skjortan. Lock till pappersmuggar är perfekt anpassade för bilturen till jobbet eller på cykeln på väg till skolan. Locket är designat med ett litet hål på motsatt sida av hålet där drycken rinner igenom, vilket säkerställer att inget undertryck skapas i pappersmuggen, på så vis slipper du att bränna tungan och spilla ut de värdefulla dropparna. 

Våra lock för pappersmuggar kommer i 8 färger:

 • Svart
 • Vit
 • Grön
 • Guld
 • Blå
 • Marinblå
 • Rosa
 • Orange

Välj mellan 2 olika storlekar:

 • 80 mm i diameter: passar 8 oz pappersmuggar (240 ml), både med enkel och dubbelvägg
 • 90 mm i diameter: passar 12 oz pappersmuggar (250 ml), och 450 ml pappersmuggar (16 oz), både med enkel och dubbelvägg

Om de ovanstående färgerna inte passar dina specifika önskemål eller din logotyp, så är du varmt välkommen att kontakta oss för vidare hjälp.

Med hänsyn till koldioxidavtryck

På Limepack strävar vi efter en grönare och mer hållbar värld, och vår vision går i linje med den filosofin. Vi erbjuder pappersmuggar med tryck som skyddar miljön och avger så lite CO2 som möjligt. Detta åstadkommer vi genom att att samarbeta uteslutande med de bästa förpackningstillverkarna i Europa. Genom dessa samarbeten kan vi säkerställa minimerade koldioxidutsläpp vid frakt. I och med detta kan du med miljön i åtanke beställa pappersmuggar med tryck från Limepack.

Ta ansvar med biologiskt nedbrytbara pappersmuggar 

Vill du stärka ditt företags gröna profil? Inga problem! På våra pappersmuggar med tryck finns diskreta bio-symboler. Stå ut från dina konkurrenter och framhäv er CSR-profil med detta hållbarhetsbudskap.

Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar är, till skillnad från de vanliga pappersmuggarna, tillverkade helt utan plastbeläggning. Muggarna är istället tillverkade med en vattenbaserad beläggning. Pappersmuggarna är därför helt återvinningsbara som “papper” vilket innebär att de kan återvinnas på standardanläggningar. Dessa återvinningsanläggningar är dock ännu inte vana vid den vattenbaserade beläggningen, så de sorterar ofta muggarna som om de var tillverkade av någon form av plast. Denna omedvetenhet är ännu ett faktum då denna teknik är ny på marknaden - men vi ser en ökad kunskap i och med att användningen ökar. 

Vi vet med säkerhet att systemen kommer att anpassa sig snart då denna vattenbaserade beläggning är pappersmuggens framtid eftersom att det är ett sätt att minimera produktionen av plast. De är dessutom tillverkade utan att använda någon form av fossila bränslen som vanliga pappersmuggar är gjorda av. Dessa biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara pappersmuggar är det mest hållbara alternativet som finns på marknaden.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen