Se video

Hur du beställer

Du är unik - dina pappersmuggar bör också vara det!

Vill du skapa en visuell upplevelse för dina kunder med din logotyp, slogan eller ett favoritcitat? En pappersmugg med eget tryck innehållande... Läs mer

Några av våra kunder

absolutvodkadeliveryheroredbulloriginalcoffeefirsthotelsshotlondon

...e kaffe, varm choklad eller te ger din marknadsföring en frisk fläkt, och hjälper dig att exponera ditt varumärke och din verksamhet ytterligare. Något som sent glöms hos dina kunder!

Ta din marknadsföring till nya höjder med tryckta budskap

Kundmöten, föräldramöten eller mässor? Oavsett tillfälle så startar ett möte mellan människor ofta med en kopp kaffe. Arbetar du i en kaffebutik, på ett café, statlig myndighet eller start-up företag - varför inte tillsätta en extra krydda i din visuella identitet och exponera din verksamhet direkt i handen hos mottagaren med pappersmuggar med din logotyp och ditt budskap? Våra högkvalitativa, exklusiva muggar med tryck lämnar ett positivt första intryck - precis så som du vill bli ihågkommen.

Pappersmuggar med enkel vs. dubbelvägg- vad ska jag välja?

När du väljer typ av engångsmugg med tryck så är en bra tumregel att utgå ifrån användningsområdet för pappersmuggarna. Om du huvudsakligen ska servera kalla eller rumstempererade drycker såsom exempelvis lemonad, läsk, kolsyrade drycker eller vatten i våra take away muggar så är en enkelvägg runt muggen ett säkert val. Vill du å andra sidan servera varma drycker såsom te, kaffe eller varm choklad så är dubbla väggar alternativet för dig!

Pappersmugg med enkelvägg - en bra “all-rounder” 

Pappersmuggar med enkelvägg är godkända för servering av både varma och kalla drycker. Är drycken inte alltför het, innehållande exempelvis mjölk eller mjölksubstitut, så kan användaren utan problem hålla i denna mugg utan obehag. Med så pass många användningsområden, så är det inte förvånande, att denna to-go mugg har blivit den populäraste bland våra kunder. Pappersmuggar med enkelvägg är även den typ av mugg som du vanligtvis finner hos de största cafékedjorna, däribland Starbucks, Espresso House m.fl.

Pappersmugg med dubbelvägg - perfekt för varma drycker

Är du på jakt efter en engångsmugg som håller drycken het under en längre period utan att kompromissa på komforten för personen som håller i muggen? Då är alternativet med dubbelvägg för dig! Pappersmuggar med dubbla väggar är idealisk när du vill ta med din varma favoritdryck “to-go” - oavsett om det är morgonlatten påväg till jobbet, den värmande chokladen på hockeyläktaren eller ditt Earl Gray te en ledig dag i parken. Denna modell kännetecknas av ett extralager som omsluter muggen vilket synliggörs av den vita randen i botten.

Den grova strukturen på pappersmuggar med dubbelvägg gör dem perfekta för servering av varma drycker från bagerier, kafeér, bensinstationer m.fl. Våra storlekar är anpassade för diverse drycker i varierande storlekar såsom bland annat te, varm choklad, bryggkaffe, Café Latte och Cappuccino.

Det isolerade luftskiktet mellan det inre och yttre skiktet av de två lagren som omsluter take-away muggen är förklaringen till varför värmen av drycken håller under en längre tid. Inte bara håller det drycken varm, utan ser även till att inga fingrar bränns genom pappersmuggens yta.

Pappersmuggar i olika storlekar för alla dina take-away-behov

Vi erbjuder ett urval av olika storlekar på våra standard- och BIO-pappersmuggar, så du är garanterad att hitta en storlek som är perfekt för dina kalla eller varma drycker. 

Våra pappersmuggar med enkelvägg, både standard och biologiskt nedbrytbara, finns i 4 storlekar:

 • The Shot - 100 ml
 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug'a'Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml

De standard- och biologiskt nedbrytbara pappersmuggarna med dubbelvägg finns i 3 storlekar:

 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug'a'Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml

Ovanstående storlekar gäller för både våra standard- och BIO-pappersmuggar.

Pappersmuggen är vattentät och kan tryckas i önskat motiv i fullfärg runt om hela ytan. Trycket är - liksom alla våra tryck - 100% doft-och smakfritt. Vi erbjuder även olika tjocklekar på to-go muggen för att du ska hitta det som passar dina unika behov och budget. 

Vår to-go-pappersmuggar är godkända att använda för både kalla och varma drycker och kan även användas för att servera alkoholhaltiga drycker, vilket många av våra kunder väljer att göra! Det finns dock en risk att alkoholhaltiga drycker över 5% och generellt sett drycker som innehåller stark alkohol som till exempel whiskey kan försämra pappersmuggarnas kvalitet och få dem att läcka. Om du har några frågor om detta, tveka inte att kontakta oss!

I brådska? Välj express!

I en hast och behöver pappersmuggar med tryck? Vi har dig täckt med våra expresspappersmuggar! Dessa pappersmuggar är den perfekta lösningen när du har bråttom och behöver dina pappersmuggar i tid för en kommande tillställning eller event.

Våra expresspappersmuggar finns i både enkelvägg och dubbelvägg och kan väljas med BIO- eller PE-beläggning. De finns i 6 storlekar:

 • The Shot - 100 ml
 • Lite Sip - 180 ml
 • Cup of Joe - 240 ml
 • Mug'a'Chino - 350 ml
 • The Monday Killer - 450 ml
 • Jumbo- 550 ml

Unika pappersmuggar - mer än bara en dryckesbehållare

Har ditt företag en önskan som att skapa en wow-faktor hos mottagaren och göra ett avtryck med era tryckta pappersmuggar? I samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda Europas lyxigaste pappersmugg. Vi tillhandahåller - bland många andra valmöjligheter - en unik och exklusiv engångsmugg med guld eller silverfoliering. 

Det går även att interagera med kunden genom våra pappersmuggar tillverkade med dubbelvägg. Engångsmuggen kan göras till en kupongbehållare genom möjligheten att klippa ut kuponger i det yttre skiktet av pappersmuggen. Enbart kreativiteten sätter stopp för hur detta kan användas; tävlingar, lotterier och rabattkuponger enbart en handfull exempel! 

Om du önskar bolla vidare ideér på hur just er organisation kan exponera ett erbjudande på bästa sätt i tryck på pappersmuggarna - tveka inte på att höra av er med tankar och funderingar.

Pappersmuggar med tryck i regnbågens alla färger

Vi erbjuder pappersmuggar med skräddarsydda tryck i diverse möjliga färgkombinationer. En diskret och stilren design som ger en minimalistisk och professionell känsla, eller en färgglad och uppfriskande design som fångar uppmärksamhet, det är upp till er att bestämma och sätta ramarna. På Limepack är vi redo att ta oss an individuella förfrågningar och preferenser - sky’s the limit! Upplever du svårigheter med design-biten? Ingen fara, vi på Limepack är proffs på pappersmuggar och design och hjälper mer än gärna till med designen som en extra, givetvis kostnadsfri, service.

Färgsystemet som vi huvudsakligen använder oss av när vi producerar engångsartiklar kallas för CYMK. CYMK är en förkortning av Cyan, Magenta, Yellow (gul) och Key (svart), och är det vanligaste färgsystemet som de flesta tryckerier använder sig av på marknaden. Fullfärgstryck med CYMK ger möjligheten till oändligt med färgkombinationer - och det bästa av allt är att det inte kostar en krona extra för er oavsett hur många färger som används i designen på pappersmuggarna.

Matt eller glansig yta? Ditt val!

Vi levererar pappersmuggar med logo och eget tryck på antingen en matt eller glansig yta. Föredrar du en mer rustik yta med mindre färgexponering så är den matta ytan perfekt för din design. Om ditt varumärke är inriktat på den rustika estetiken, är våra kraftpappersmuggar med tryck precis det du letar efter! Med sin matta finish och bruna färg ger de en rustik, naturlig look och är det perfekta valet för att förstärka din varumärkes rustika charm. Önskar du däremot en pappersmugg med starka färger och skinande effekt så rekommenderar vi den glansiga ytan för dina produkter.

Utöka sortimentet med fler designs - i mindre kvantiteter

På Limepack gillar vi när saker och ting är enkla och effektiva - det gäller även för vårt koncept kring pappersmuggar. Slipp högar med oanvända produkter som samlar damm och tar plats i förrådet, hos oss kan du beställa det antalet DU behöver!

Du som kund kan beställa det lägsta antalet engångsmuggar på marknaden hos oss, från 1,000 enheter och uppåt! Minimiantalet gäller för pappersmuggar med både enkel-och dubbelvägg. I och med det låga beställningskravet, så kan du och ditt företag ändra och anpassa design efter säsong eller trender. Kanske vill anpassa färgerna efter dessa? Låt kreativiteten flöda!

Kontakta vårt Limepack-team idag för att få vägledning och hjälp med utveckling av din unika design.

Kaffe på språng? Locket på!

Även fast vi gärna sitter ner och avnjuter en kopp nybryggt kaffe eller te, så är vi medvetna om att dagen kan vara hektisk och stundtals stressig. Tack vare det praktiska locket till din mugg kan du ta med din dryck “to-go,” utan problem eller onödiga fläckar på skjortan. Lock till pappersmuggar är perfekt anpassade för bilturen till jobbet eller på cykeln på väg till skolan. Locket är designat med ett litet hål på motsatt sida av hålet där drycken rinner igenom, vilket säkerställer att inget undertryck skapas i pappersmuggen, på så vis slipper du att bränna tungan och spilla ut de värdefulla dropparna. 

Vi erbjuder fyra olika typer av lock till våra pappersmuggar:

 • Genomskinliga (PET-plast)
 • Standard (PE-plast)
 • BIO (PLA-plast)
 • BIO+ (Papper)

Våra lock finns i svart och vitt, med undantag för våra BIO+ lock, som endast finns i vitt.

Välj mellan 3 olika storlekar på lock:

 • Ø 62 mm i diameter: passar till 100 ml pappersmuggar
 • Ø 80 mm i diameter: passar till 240 ml pappersmuggar
 • Ø 90 mm i diameter: passar till 350 ml och 450 ml pappersmuggar

Med hänsyn till koldioxidavtryck

På Limepack strävar vi efter en grönare och mer hållbar värld, och vår vision går i linje med den filosofin. Vi erbjuder pappersmuggar med tryck som skyddar miljön och avger så lite CO2 som möjligt. Detta åstadkommer vi genom att att samarbeta uteslutande med de bästa förpackningstillverkarna i Europa. Genom dessa samarbeten kan vi säkerställa minimerade koldioxidutsläpp vid frakt. I och med detta kan du med miljön i åtanke beställa pappersmuggar med tryck från Limepack.

Ta ansvar med biologiskt nedbrytbara pappersmuggar 

Vill du stärka ditt företags gröna profil? Inga problem! På våra pappersmuggar med tryck finns diskreta bio-symboler. Stå ut från dina konkurrenter och framhäv er CSR-profil med detta hållbarhetsbudskap.

Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar är det mest hållbara alternativet på marknaden. Till skillnad från våra standardpappersmuggar med PE- eller PLA-beläggning är dessa pappersmuggar helt fria från plast, tillverkade med en vattenbaserad beläggning. Detta gör dem helt nedbrytbara i naturen och helt återvinningsbara med annat pappersavfall. Mer specifikt har dessa pappersmuggar en återvinningsbarhet på 92  % och kan återvinnas i alla återvinningsanläggningar om de sorteras på rätt sätt. Dock är många återvinningsanläggningar ännu inte vana vid den vattenbaserade beläggningen, vilket gör att de ofta sorterar muggarna som om de innehöll plast. Det kan därför hända att de inte sorteras tillsammans med det återvinningsbara kartongavfallet utan med plasten i stället, helt enkelt på grund av bristande kunskap.

Vi vet dock att systemen snart kommer att anpassa sig och att denna vattenbaserade beläggning är framtiden för pappersmuggar, eftersom det är ett sätt att minimera produktionen av plast.

FSC-certifiering - en ansvarsfull produktion och ett hållbart skogsbruk

Vill du att ditt företag ska “Walk the talk” när det kommer till hållbarhet och socialt ansvar? Då är våra FSC-certifierade pappersmuggar med logo helt rätt för er!

FSC (Forest Stewardship Council) är en global, icke vinstdrivande, organisation som har godkänt att Limepacks pappersmuggar är tillverkade under ansvarsfulla förhållanden. Detta innebär att djur-och växtlivet beaktas och att inte fler träd tas ned än vad naturen kan reproducera.

Det är krav på att skogsarbetare har rätt kunskap och har en lön som motsvarar löneförväntningar och nivåer i respektive land. Skogsarbetarnas arbetsvillkor säkerställt genom bland annat tillgång till rätt säkerhetsutrustning.

Vi erbjuder FSC-certifierade pappersmuggar, men detta alternativ är exklusivt tillgängligt för våra pappersmuggar med enkelvägg. Detta beror på att våra dubbelväggiga muggar innehåller ett lager som är tillverkat av 40% återvunnet papper, och vi kan inte garantera källan till detta material. Om du är intresserad av FSC-certifierade enkelväggiga pappersmuggar, är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen