Se video

Hur du beställer

Grundläggande om pizzeriaförpackningar: Lyft ditt varumärke med anpassade produkter

I den mycket konkurrensutsatta livsmedelsindustrin kan valet av förpackning ha stor betydelse för ditt varumärkes framgång,... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ång, särskilt inom pizzasektorn.

Med tanke på den universella kärleken till pizza🍕 är det viktigt för ditt varumärke att differentiera sig. Se förpackningen till din pizzeria som en subtil men kraftfull representant för varumärket.

Den förstärker det estetiska intrycket, förhöjer matupplevelsen och ser till att pizzan förblir färsk och aptitretande.

Viktiga förpackningsartiklar för pizzerior

En rad produkter sticker ut i pizzeriaförpackningsvärlden tack vare sin distinkta förmåga att lyfta ett varumärke och berika kundupplevelsen.

 • Kraftpaket för varumärkesbyggande: Pizzakartonger med tryck
 • Perfekt för pommes frites och andra tillbehör: Brödpåsar med tryck
 • Det bästa för takeaway: Kebab- och hamburgerfickor med tryck
 • Viktigt för takeaway: Papperspåsar med logga för takeaway
 • Nödvändigt för middagen: Personliga servetter
 • Perfekt för sallader: Personliga förpackningar för salladsskålar
 • Perfekt presentation: Matpapper med tryck

Var och en av dessa högkvalitativa produkter bidrar avsevärt till en optimal presentation av dina livsmedel och en effektiv marknadsföring av ditt varumärke.

Pizzakartonger med tryck för varumärkesprofilering

Pizzakartonger med tryck gör mer än att bara rymma dina goda pizzor. De fungerar som en scen för att visa upp ditt varumärke på och öka dess synlighet för dina kunder. Genom att dekorera dessa lådor med din pizzerias logotyp och andra varumärkeselement förvandlas de till ett effektfullt marknadsföringsinstrument.

En pizzakartong är mer än bara en hållare för din pizza - den är ett löfte om kvalitet. Den fungerar som en sköld som skyddar pizzan och ser till att dina kunder får sin pizza lika färsk och välsmakande som när den bakades.

Eftersom dessa lådor finns i olika storlekar och former kan du välja rätt utifrån storleken på dina pizzor.

Denna mångsidighet i storlek är avgörande, eftersom den gör det möjligt att perfekt anpassa alla pizzastorlekar, från personliga pizzor till stora familjepizzor.

Det säkerställer också att pizzan passar perfekt i lådan, vilket förhindrar oönskad förskjutning eller glidning under transporten.

En anpassad pizzakartong är inte bara en förpackning, utan ett kraftfullt verktyg som bidrar till varumärkesigenkänning, kundnöjdhet och i slutändan din pizzerias framgång.

Mångsidiga brödpåsar: Perfekt för pommes frites och andra tillbehör

Brödpåsar används av pizzerior för en rad olika produkter, inklusive tillbehör som pommes frites, mozzarellasticks och kycklingvingar.

De finns i en mängd olika storlekar, så oavsett om det är en liten, medelstor eller stor portion kan de rymma allt och därmed förbättra matupplevelsen för kunden.

Dessa mångsidiga påsar ser till att livsmedlen behåller sin fräschör och krispighet.

Genom att anpassa brödpåsar med din pizzerias logotyp eller design kan du lämna ett bestående intryck på dina kunder. Dessa vanliga brödpåsar kan omvandlas till kraftfulla marknadsföringsverktyg för pizzerior.

Genom att använda unika logotyper och färgscheman håller påsarna inte bara livsmedlen färska utan fungerar också som en subtil men effektiv reklam för pizzerians varumärke och fyller därmed ett dubbelt syfte.

Perfekt för takeaway: Anpassade tryckta hamburgerfickor

Tryckta hamburgerfickor är ett utmärkt tillskott till alla pizzerias förpackningssortiment, och deras praktiska egenskaper är en viktig anledning till detta.

De är öppna på två sidor, vilket gör det superenkelt för kunderna att komma åt sin måltid när de är på språng. Oavsett om det handlar om en saftig hamburgare, en god kebab eller någon annan takeaway-rätt är dessa fickor en bekväm lösning.

Din logotyp, slogan eller valfri design kan tryckas på dessa påsar.

Det innebär att dina kunder inte bara bär med sig mat när de går hem med sina takeaway-måltider, de bär också med sig ditt varumärke.

När de rör sig runt kommer din unika och iögonfallande design att fånga förbipasserandes uppmärksamhet och därmed öka ditt varumärkes synlighet.

Tryckta papperspåsar för takeaway: Ett viktigt verktyg för varumärkessynlighet och förpackningseffektivitet

Tryckta papperspåsar för takeaway är mer än bara en förpackningslösning - de är en viktig del av måltidsupplevelsen. De fungerar som en mobil skylt för ditt varumärke och gör det synligt för alla som ser dem.

Med din logotyp på en framträdande plats blir påsarna en vandrande reklampelare som sprider ditt varumärke vida omkring.

En av de stora fördelarna med dessa påsar är deras mångsidighet. Oavsett om det är en pizza, en hamburgare eller en sallad, kan dessa påsar rymma alla typer av måltider.

De är utformade för att säkerställa att din mat förblir fräsch och aptitretande, vilket förbättrar den totala matupplevelsen för kunden.

Anpassningsmöjligheterna för dessa påsar är praktiskt taget oändliga. Du kan välja mellan kraftpapper eller vitt papper och få en eller två färger tryckta på framsidan och/eller baksidan.

Denna flexibilitet gör att du kan designa en påse som perfekt representerar ditt varumärke och som går hem hos dina kunder. Du kan välja en minimalistisk design med bara din logotyp, eller så kan du vara kreativ med mönster, illustrationer och fängslande slogans.

Förbättra dina kunders matupplevelse med personliga servetter

Personliga servetter är inte bara ett enkelt tillägg till din pizzeria, de är ett sätt att förhöja matupplevelsen.

De är praktiska, de ger din anläggning en sofistikerad och exklusiv känsla och med ditt varumärkes logotyp eller designelement tryckta på dem är de ett subtilt men ändå effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke.

Med sin höga absorptionsförmåga är de perfekta för att hantera det oundvikliga lilla spillet och för att städa upp efter en utsökt pizzafest.

Den absorberande egenskapen gör dem till en viktig del av matupplevelsen, så att dina kunder kan njuta av sin måltid utan att behöva oroa sig för kladdiga händer. Kunderna kommer säkert att uppskatta bekvämligheten med att kunna rengöra sina händer.

Omfamnar miljövänlighet

Förutom att servetterna är praktiska är de också ett miljövänligt val. De är tillverkade av nyfiber, vilket är ett ansvarsfullt val för miljön.

Det innebär att de tillverkas utan användning av skadliga kemikalier eller processer, vilket gör dem säkrare för både dina kunder och vår planet.

Dina kunder kommer säkert att uppskatta den dubbla fördelen med renlighet och hållbarhet som dessa servetter erbjuder, vilket förbättrar deras totala matupplevelse och uppfattning om ditt varumärkes engagemang för miljöansvar.

Fantastisk presentation: Anpassat tryckt wrappapper

Specialtryckt wrappapper är en annan viktig förpackningslösning för pizzerior. Det kan användas på många sätt, t.ex. för att visa upp enskilda pizzasnittar eller hela pizzor, som foder i pizzalådor eller till och med som foder för dina läckra pommes frites.

Det är också perfekt för att slå in annan takeaway-mat, som kebab, så att den når kunden i bästa möjliga skick.

Wrappapper kan tryckas med din pizzerias logotyp, varumärkesfärger och andra designelement, vilket gör det till ett inflytelserikt verktyg för att förbättra varumärkets synlighet.

Oavsett om du väljer en minimalistisk design eller vill vara djärv och kreativ, kan detta papper skräddarsys för att perfekt representera ditt varumärke och resonera med dina kunder.

Förbättrad livsmedelskvalitet med fettresistenta förpackningar

Dessutom är fettavvisande papper med tryck, som namnet antyder, fettavvisande. Det innebär att det förhindrar överföring av oljor och fett till förpackningen, vilket säkerställer renhet och bibehåller livsmedlets visuella tilltal.

Denna funktion ger ytterligare ett lager av kvalitet till dina kunders matupplevelse.

Om du vill ha ännu mer fettbeständighet kan du välja PE-belagt matpapper.

Denna typ av papper är belagt med ett tunt lager polyeten (PE), vilket gör det mer motståndskraftigt mot fett och fukt, vilket gör det till ett utmärkt val för förpackning av oljigare livsmedel.

Detta säkerställer att maten förblir fräsch och aptitretande, och att förpackningen förblir ren och attraktiv.

Och det bästa av allt? Både fettbeständigt och PE-belagt matpapper kan tryckas i valfri färg, så att du kan matcha ditt varumärkes färgschema perfekt och skapa en sammanhängande och visuellt tilltalande förpackningslösning.

Välj de perfekta anpassade pizzakartongerna för din pizzeria

Att välja rätt förpackning för din pizzeria är en konst, och stjärnan i showen är utan tvekan de anpassade pizzakartongerna. Dessa pizzakartonger är inte bara behållare; de är ansiktet utåt för ditt varumärke, det första dina kunder ser och väktarna av dina läckra pizzor.

När du ska välja rätt pizzakartonger med tryck för din pizzeria är det flera faktorer som spelar in:

 • Storleken spelar roll: Pizzakartongerna ska rymma dina pizzor utan att de vidrör sidorna. Detta säkerställer att pizzan inte glider runt under transporten och att toppingen hålls på plats.
 • Marknadsföring av varumärket: Anpassade pizzakartonger är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra ditt varumärke. De kan tryckas med din logotyp, kontaktinformation och till och med kampanjerbjudanden. Ju mer attraktiva och distinkta dina pizzakartonger är, desto mer kommer de att sticka ut i mängden.
 • Hållbarhet: I dagens miljömedvetna värld kan det vara ett viktigt försäljningsargument att välja pizzakartonger tillverkade av återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara material. Kunder uppskattar företag som bryr sig om miljön.
 • Kostnadseffektivitet: Även om du vill att dina pizzakartonger ska hålla hög kvalitet och vara visuellt tilltalande, måste de också vara kostnadseffektiva. Det är viktigt att hitta en balans mellan kvalitet och kostnad.
 • Funktionalitet: Pizzalådorna måste vara lätta att öppna och stänga och tillräckligt robusta för att kunna staplas utan att kollapsa. De bör också vara fett- och fuktbeständiga för att hålla pizzan i optimalt skick.

Sammanfattningsvis är valet av rätt pizzakartonger med tryck för din pizzeria ett viktigt beslut som kan ha stor betydelse för ditt varumärkes image och kundnöjdhet.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja de bästa pizzakartongerna som perfekt representerar ditt varumärke och leverera dina pizzor säkert och läckert till dina kunder.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan de förpackningsval du gör för din pizzeria ha stor inverkan på ditt varumärkes synlighet, kundupplevelsen och kvaliteten på dina produkter.

Men varumärket stannar inte vid pizzakartongerna. Brödpåsar, hamburgerpåsar, papperspåsar för takeaway, personliga servetter eller fettavvisande papper - varje förpackningsalternativ har unika fördelar.

Varje förpackning är en möjlighet att visa upp ditt varumärkes värderingar och personlighet.

Genom att välja förpackningar som speglar ditt varumärkes värderingar och förbättrar kundupplevelsen kan du skapa ett bestående intryck som gör att din pizzeria skiljer sig från konkurrenterna.

Kom ihåg att varje interaktion en kund har med ditt varumärke, inklusive förpackningen, formar deras uppfattning om ditt företag. Låt det räknas!

Vanliga frågor och svar

Vilken roll spelar tryckta förpackningar i en pizzeria?

Anpassade förpackningar tjänar inte bara det praktiska syftet att leverera mat på ett säkert och tilltalande sätt, utan fungerar också som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.

Anpassade förpackningar kan utformas för att återspegla pizzerians varumärke och därigenom förbättra varumärkets synlighet och igenkänning.

Det är som en mobil skylt som bär med sig varumärkets budskap vart den än går. I grund och botten är anpassade förpackningar en viktig aspekt av en pizzerias övergripande affärsstrategi.

Är pizzakartonger återvinningsbara?

Pizzakartonger är ofta inte återvinningsbara på grund av fett och matrester som kan förorena återvinningsprocessen. Detta beror på att oljorna från pizzan kan försämra kartongens kvalitet och göra den olämplig för återvinning.

Faktum är att en fet pizzakartong kan förorena andra återvinningsbara produkter i soptunnan och göra dem oanvändbara.

Om pizzakartongens ovansida har haft minimal kontakt med pizzan och är relativt fri från olja och matrester kan det dock vara möjligt att återvinna den delen.

Trots detta rekommenderas det generellt att använda pizzakartonger slängs i soporna för att undvika potentiell kontaminering av återvinningen.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen