Se video

Hur du beställer

Tryckta våtservetter

Egendesignade våtservetter är ett effektivt redskap inom diverse delar av servicebranschen. Oavsett om du driver ett hotell, en restaurang, ett café eller önskar våtservetter i receptionen... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...tionen på ditt företag så kan tryckta våtservetter vara ett bra komplement till din verksamhet. Utöver en ökad varumärkesexponering så höjer de även kundupplevelsen. Ge dina kunder det lilla extra efter det att de har avnjutit en smarrig måltid!

Vi vill att våtservetter med eget tryck ska vara tillgängliga för alla företag - stora som små. Hos oss kan du därför beställa låga orderkvantiteter med gratis frakt inom hela EU. Leveransen är inte enbart kostnadsfri, utan kan levereras till önskad adress. Standardtiden för leverans är cirka 4 veckor. Har du bråttom? Ingen fara! Vi erbjuder även expressleverans som tillval om du har en deadline runt hörnet.

Vilka använder sig av våtservetter?

Våtservetter används främst av företag som serverar kladdigare mat såsom hamburgare, pizza, donuts och kebab. Många använder dem både vid servering i lokalen samt till take-away gäster. Så, oavsett om din kund väljer att sitta kvar och njuta i lugn och ro eller önskar ta med maten på språng så kan de med fördel använda dina våtservetter. Det är det perfekta komplementet till servetter där våtservetten används efter avslutad måltid.

Tryckta våtservetter är nödvändiga om du använder dig av egendesignad paketering. Våtservetterna må vara små, men de binder ihop helhetsbilden och länkar samman i företagsidentiteten. Få din verksamhet att stå ut i mängden med egendesignade våtservetter - stå ut bland dina konkurrenter! Värdet som våtservetter med eget tryck tillför är högt i relation till hur billigt det är att köpa endast 5000 st.

Doft - våtservettens superkrafter

Våtservetten har mer än bara den rengörande egenskapen - den lämnar även dina kunders händer väldoftande.Vi kan tillverka våtservetterna i dofter och varianter med både med och utan alkohol. De servetterna som innehåller alkohol har inte blivit testade som antibakteriella. Önskar du sådana typer av våtservetter, vänligen kontakta oss så kan vi anordna sådana test.

Det en uppsjö av olika typer av dofter för våtservetter, vi rekommenderar att du väljer en doft som du förknippar med din typ av mat och upplevelse för att stärka din varumärkesidentitet. Den tillverkaren vi samarbetar med ebjuder mer än 5 olika dofter, men som standard har vi de 3 allra vanligaste servetterna; handsprit (neutral handspritsdoft), citrus och tvål. Generellt sätt är dessa 3 typer och dofter de ledande inom detta område. Om du har särskilda preferenser eller önskemål, tveka inte på att höra av dig till oss så ska vi undersöka vad vi kan göra. 

Designen som gör dig oförglömlig

Våra våtservetter kan tryckas över samtlig yta. Vanligtvis väljer våra kunder att trycka sin logotyp med en bakgrundsfärg som täcker hela servettens förpackning. Våtservettens förpackning trycks med Pantone-färger vilket ger dig möjlighet att använda dina unika, precisa, färger i designen. Vi kan tycka i upp till 4 färger i Pantone-färgskalan. Önskar du inkludera fler färger? Vi kan även trycka i CMYK-färger som ger dig obegränsat med färgkombinationer och nyanser - helt utan extra kostnad! Kontakta vårt team om du vill ha fler än 4 färger i ditt unika tryck.

Välj det material som speglar din verksamhet

En ytterligare faktor som kan påverka din design är det material som förpackningen är tillverkat av. De olika materialen skapar olika ytor vilket i sin tur ger olika intryck. Det vanligaste är våtservetter med en brun eller vit bakgrund där den vita bakgrunden är lämpligast för tryck av bakgrundsfärg. Den bruna färgen skapar en naturnära känsla och används främst där kunden enbart önskar trycka logotypen i designen.

Välj mellan 3 olika ytor

Du kan välja mellan olika typer av ytor på din förpackning; glansigt (papper), kraftpapper) samt i plast. Den glansiga (papper) ytan samt den i kraftpapper är tillverkade av papper, alternativet i plast har en yta av PE-plast. Den glansiga ytan ger våtservetten en stilren känsla, denna variant kommer med en vit bakgrund. Våtservetten med en förpackning i kraftpapper skapar en mer naturnära upplevelse med sin bruna bakgrund. Den tredje varianten, våtservetten med PE-plast, har en vit yta som standard. I sin natur är plasten glansig vilket även skapar en lyster och framhäver färgerna i din design.

Samma våtservett - olika förpackningar

Själva våtservetten har alltid storleken 140x200mm. Förpackningen å andra sidan har två olika storlekar som standard. Vi erbjuder dem i två storlekar för att kunna anpassa oss till dina önskemål och designs. Priset påverkas inte förpackningens storlek. Så, välj den storlek som är bäst anpassad för ditt estetiska uttryck- helt utan någon extra kostnad. Vår standardstorlek är 60x100mm då det är den vanligaste förekommande. Om du önskar en annan storlek som har vi andra tillgängliga vid förfrågan.

Tryckta våtservetter tillverkade i Europa

Våra designade våtservetter tillverkas i Europa för att säkerställa snabb leverans samt små kvantiteter. Vi har för tillfället ett minimikrav på 5000 st. Vi kommer inom en snar framtid även att samarbeta med tillverkare med lägre orderkvantiteter, fler doftalternativ och storlekar av våtservetter. Om du önskar en våtservett som inte finns i vårt sortiment i dagsläget, tveka inte på att kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning till dig!

Spara tid när du beställer våtservetter online

Att beställa våtservetter online behöver inte innebära en sämre kundupplevelse. Vi på Limepack strävar efter erbjuda samma service som du kan förvänta dig av en säljare. Vi vill bara att orderupplevelsen ska vara snabbare, enklare och billigare. Vårt team av paketeringsexperter finns till ditt förfogande. Du kommer att ha samma kontaktperson genom hela din process, vi har således full koll på våra kunders unika önskemål och krav. Om du upplever svårigheter med designen kan vårt design team hjälpa till - helt kostandsfritt. Vi arbetar med din design tills du är helt nöjd! Sist men inte minst så erbjuder vi 105% prisgaranti på samtliga produkter i vårt sortiment. Om du hittar en annan leverantör med lägre priser matchar vi inte enbart priset utan ger dig även en rabatt på ytterligare 5%. Detta gör vi för att säkerställa att vi alltid har bäst priser!

Så, starta resan mot en komplett kundupplevelse! Kontakta vårt team av experter och få hjälp att kicka igång ditt nästa projekt.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen