Se video

Hur du beställer

Ge kundupplevelsen en uppsving med tryckta våtservetter

Egendesignade våtservetter är ett effektivt redskap inom diverse delar av servicebranschen. Oavsett om du driver ett hotell, en restaurang,... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... ett café eller önskar våtservetter i receptionen på ditt företag så kan tryckta våtservetter vara ett bra komplement till din verksamhet. Utöver en ökad varumärkesexponering så höjer de även kundupplevelsen. Ge dina kunder det lilla extra efter det att de har avnjutit en smarrig måltid!

Vi vill att våtservetter med eget tryck ska vara tillgängliga för alla företag - stora som små. Hos oss kan du därför beställa låga orderkvantiteter med gratis frakt inom hela EU. Vi kan leverera våtservetterna till den plats du väljer, oavsett om det är hem till dörren eller till företagets lokaler, på bara 7 veckor. Om du har en snäv deadline, tveka inte att kontakta oss, för ibland kan vi påskynda produktionen.

Vilka använder sig av våtservetter?

Våtservetter används främst av företag som serverar kladdigare mat såsom hamburgare, pizza, donuts och kebab. Många använder dem både vid servering i lokalen samt till take-away gäster. Så, oavsett om din kund väljer att sitta kvar och njuta i lugn och ro eller önskar ta med maten på språng så kan de med fördel använda dina våtservetter. Det är det perfekta komplementet till servetter där våtservetten används efter avslutad måltid.

Tryckta våtservetter är nödvändiga om du använder dig av egendesignad paketering. Våtservetterna må vara små, men de binder ihop helhetsbilden och länkar samman i företagsidentiteten. Få din verksamhet att stå ut i mängden med egendesignade våtservetter - stå ut bland dina konkurrenter! 

Doft - våtservettens superkrafter

Våtservetten har mer än bara den rengörande egenskapen - den lämnar även dina kunders händer väldoftande.Vi kan tillverka våtservetterna i dofter och varianter med både med och utan alkohol. De servetterna som innehåller alkohol har inte blivit testade som antibakteriella. Önskar du sådana typer av våtservetter, vänligen kontakta oss så kan vi anordna sådana test.

Det en uppsjö av olika typer av dofter för våtservetter, vi rekommenderar att du väljer en doft som du förknippar med din typ av mat och upplevelse för att stärka din varumärkesidentitet. Vi erbjuder tre olika dofter: alkohol (neutral handspritsdoft), citrus och tvål. Generellt sätt är dessa 3 typer och dofter de ledande inom detta område. Om du har särskilda preferenser eller önskemål, tveka inte på att höra av dig till oss så ska vi undersöka vad vi kan göra. 

Designen som gör dig oförglömlig

Våra våtservetter kan tryckas över samtlig yta. Vanligtvis väljer våra kunder att trycka sin logotyp med en bakgrundsfärg som täcker hela servettens förpackning. Våtservettens förpackning trycks med Pantone-färger vilket ger dig möjlighet att använda dina unika, precisa, färger i designen. Vi kan tycka i upp till 4 färger i Pantone-färgskalan. Önskar du inkludera fler färger? Vi kan även trycka i CMYK-färger som ger dig obegränsat med färgkombinationer och nyanser - helt utan extra kostnad! Kontakta vårt team om du vill ha fler än 4 färger i ditt unika tryck.

Välj det material som speglar din verksamhet

En ytterligare faktor som kan påverka din design är det material som förpackningen är tillverkat av. De olika materialen skapar olika ytor vilket i sin tur ger olika intryck. Det vanligaste är våtservetter med en brun eller vit bakgrund där den vita bakgrunden är lämpligast för tryck av bakgrundsfärg. Den bruna färgen skapar en naturnära känsla och används främst där kunden enbart önskar trycka logotypen i designen.

Välj mellan 3 olika ytor

Du kan välja mellan olika typer av ytor på din förpackning; glansigt, kraftpapper samt i plast. Den glansiga ytan samt den i kraftpapper är tillverkade av papper, alternativet i plast har en yta av PE-plast. Den glansiga ytan ger våtservetten en stilren känsla, denna variant kommer med en vit bakgrund. Våtservetten med en förpackning i kraftpapper skapar en mer naturnära upplevelse med sin bruna bakgrund. Den tredje varianten, våtservetten med PE-plast, har en vit yta som standard. I sin natur är plasten glansig vilket även skapar en lyster och framhäver färgerna i din design.

Samma våtservett - olika förpackningar

Själva våtservetten är alltid 140x200 mm. Förpackningen finns däremot i tre olika storlekar: 60x80, 60x100 och 50x120mm. Vi erbjuder dem i olika storlekar så att du kan anpassa dem till din design, och priset påverkas inte av förpackningens storlek. Så välj den storlek som passar ditt konstverk - utan extra kostnad. Standardstorleken vi erbjuder är 60x100 mm, eftersom det är den mest använda storleken. Om du vill ha andra storlekar är du välkommen att kontakta oss.

Tryckta våtservetter tillverkade i Europa

Våra tryckta våtservetter produceras i Europa för att säkerställa små kvantiteter och snabba leveranser. Vi har en minsta orderkvantitet på 5 000 stycken, men vi arbetar med många tillverkare och hoppas kunna minska orderkvantiteten och utöka vårt sortiment i framtiden. Om du har några speciella önskemål som skulle kunna utöka vårt nuvarande sortiment, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna till att hitta den bästa lösningen för dig!

Spara tid när du beställer våtservetter online

Att beställa våtservetter online behöver inte innebära en sämre kundupplevelse. Vi på Limepack strävar efter erbjuda samma service som du kan förvänta dig av en säljare. Vi vill bara att orderupplevelsen ska vara snabbare, enklare och billigare. Vårt team av paketeringsexperter finns till ditt förfogande. Du kommer att ha samma kontaktperson genom hela din process, vi har således full koll på våra kunders unika önskemål och krav. Om du upplever svårigheter med designen kan vårt design team hjälpa till - helt kostandsfritt. Vi arbetar med din design tills du är helt nöjd! 

Sist men inte minst så erbjuder vi 105% prisgaranti på samtliga produkter i vårt sortiment. Om du hittar en annan leverantör med lägre priser matchar vi inte enbart priset utan ger dig även en rabatt på ytterligare 5%. Detta gör vi för att säkerställa att vi alltid har bäst priser!

Så, starta resan mot en komplett kundupplevelse! Kontakta vårt team av experter och få hjälp att kicka igång ditt nästa projekt.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen