Se video

Hur du beställer

Stärk ditt varumärke med tryckta takeaway-lådor

Se till att du blir ihågkommen av dina kunder för mer än dina goda maträtter - stick ut ur mängden med tryckta takeaway-boxar tryckta i din design!... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...sign! Att beställa takeaway-boxar med tryck från Limepack ökar inte bara vetskapen om din verksamhet hos dina kunder - det är också enkelt, smidigt och billigt för dig! Du behöver brottas med ett överfullt förråd med överflödiga produkter, på Limepack kan du beställa så många eller så få som just du behöver från endast 100 st. 

Att jobba med Limepack

Vi är en grupp förpackningsentusiaster på Limepack, man kan säga att vi vet ett och annat om engångsförpackningar och dess designmöjligheter - och vi strävar alltid efter att bli bättre! Vi tror att en grym kundservice är nyckeln till mycket. När du kontaktar oss får du därför en kontaktperson som kommer att vara med dig genom hela processen. De ser till att du hittar rätt produkt och storlek, och att designen blir precis som du vill ha den - allt för att förverkliga din dröm om skräddarsydda matlådor!

Du är mer än välkommen att beställa ett kostnadsfritt varuprov om du är det minsta osäker på vilken storlek av takeawayboxen som passar dig bäst. När du har bestämt dig för din ultimata storlek så står vårt designteam redo att hjälpa dig med den perfekta designen av dina nya takeaway-boxar (psst. även designhjälpen är gratis)!

Produktion i Europa till oslagbara priser 

Vi möjliggör en låg minsta orderkvantitet genom att producera de tryckta matlådor i Europa. Detta möjliggör inte enbart en lägre ordervolym, det är också snällare mot miljön! Mindre koldioxid släpps ut med ett kortare transportsträcka, något som går att jämföra med frakt från exempelvis Asien eller andra regioner utanför Europa. 

Vi nöjer oss inte med att enbart vara konkurrenskraftiga på markanden, vi vill även erbjuda de bästa priserna! Vi erbjuder därför, oavsett produkt, en prisgaranti på 105%. Om du hittar samma typ av takeaway-boxar någon annanstans till ett lägre pris matchar vi inte bara boxens pris utan sänker offerten med ytterligare 5%! Har du sett samma produkt till ett bättre pris? Skicka iväg ett mail så kikar vi på det så snart som möjligt.

Gör dig oförglömlig med designade takeaway-boxar

En toppengrej med tryckt paketering, och mer specifikt takeaway-boxar, är att både medvetenheten kring ditt varumärke och kundupplevelsen förhöjs av en tryckt design. Att ha din logotyp tryckt på dina boxar främjar ditt företag då det påverkar upplevelsen för nuvarande kunder och skyltar inför potentiella kunder som ser andra njuta av dina smarriga rätter.

Vi har nog alla lagt märke till folk i parken, vid en piren eller på sociala medier som äter god mat och vipps så vi har inspirerats till vår nästa lunch. Eftersom den goda maten gör jobbet, varför inte låta förpackningen berätta för dem vart denna mat går att köpa? Med tryckta takeaway-boxar kan du spara på reklamkostnader och låta utsidan av förpackningen göra jobbet!

Om du inte är helt säker på hur dina takeaway-boxar ska utformas, eller om du har några frågor om tryckmöjligheterna, tveka inte att kontakta vårt expertteam. Vårt erfarna designteam hjälper dig att sätta ihop designen, helt kostnadsfritt. Du får också en kostnadsfri förhandsgranskning av din design för att se till att den är precis som du vill ha den!

Takeaway-boxar lämpliga för olika typer av mat

Utforska vårt sortiment av skräddarsydda takeaway-lådor, som finns i en mängd olika typer, storlekar och varianter! Vissa av dessa takeaway-boxar erbjuder till och med möjligheten att justera måtten för att passa dina exakta behov, vilket gör matboxarna lämpliga för alla serveringsändamål du har i åtanke. I teorin kan vi producera och trycka nästan alla typer av takeaway-boxar.

Letar du efter små askar för godis eller choklad, eller behöver du små smakprover för evenemang? Då är våra godislådor och takeaway-lådor med smarta förslutningar ett utmärkt val. Om du letar efter större takeaway-lådor för att förpacka risrätter, pastasallader eller fish and chips kan våra snackslådor vara precis vad du behöver. För restauranger och food trucks erbjuder vi även specialtryckta matbrickor som är perfekta för servering av korv, chips eller nachos. Och glöm inte att kolla in våra matband - de är perfekta att linda runt dina bröd- och takeaway-lådor.

Letar du efter något annorlunda? Då har vi något för dig. Vi kan tillverka alla följande matlådor för takeaway och trycka dem med din egen design

  • Sushibox
  • Hamburgerbox
  • Pommesbox
  • Pizzakartong
  • Tårtkartong
  • Strutar för bubbelvåfflor
  • Takeaway-lådor med handtag

Hittar du fortfarande inte exakt den anpassade takeaway-box du letar efter? Oroa dig inte för det! Många av våra kunder har efterfrågat specifika takeaway-boxar och vi har redan designat och tillverkat olika boxar efter specifika behov, t.ex. boxar för bananbröd. Vi hjälper gärna dig också! Kontakta oss bara via mail@limepack.se så tittar vi närmare på ditt unika projekt.

Lås upp en värld av färger med fullfärgstryck 

Våra matlådor för takeaway trycks med fullfärgstryck. Fullfärgstryck görs genom att kombinera de fyra primärfärgerna cyan, magenta, gul och key (svart), även kallat CMYK. Vad är det bästa med CMYK? Du har friheten att välja hur många färger som helst och kombinera dem på vilket sätt du vill för din design! Alla färger du väljer kommer dessutom utan extra kostnad. Blanda och matcha som du vill och skapa en design som är lika unik som din mat!

Vi trycker även vissa produkter med Pantone-färger. Om du är ute efter mycket exakta färger för din design kommer Pantone alltid att garantera en exakt matchning av de valda färgerna i det slutliga trycket, vilket säkerställer att ditt tryck kommer att se skarpt ut som någonsin på dina matlådor! Vänligen kontakta oss om så är fallet.

Takeawayboxar och miljön

När du utvärderar vilket typ av förpackningslösning som är mest miljövänlig för din verksamhet och dess behov finns det många faktorer att ta hänsyn till. Det kan faktiskt vara ganska knepigt att ge ett rakt svar. Låt oss dela upp det i tre kategorier: Nedbrytning, återvinning och produktionsprocess.

Många to-go förpackningar, inklusive några av takeaway-lådorna i vårt sortiment, har en tunn plastbeläggning för att göra dem vätsketåliga och robusta. Vanligtvis är denna beläggning tillverkad av PE-plast. Även om de flesta förpackningarna är i papper, gör detta plastskikt att de inte kan brytas ned av naturen. Takeaway-lådor utan denna beläggning är däremot helt biologiskt nedbrytbara och fullt återvinningsbara tillsammans med vanligt papper. Våra biologiskt nedbrytbara matlådor är tillverkade av kartong med en speciell fettbarriär som fungerar som ett alternativ till PE-beläggning och kan komma i direkt kontakt med våta och oljiga livsmedel.

Takeaway-boxarna kan dock återvinnas på speciella anläggningar. Dessa anläggningar är anpassade för att acceptera papper som har belagts med plast, de kan separera plasten från papperet. På så vis kan dessa anläggningar återvinna papperet från boxarna. Eftersom endast specialanläggningar kan återvinna dem fullt ut, och inte många länder har dessa anläggningar, så återvinns få takeaway-boxar dessvärre. Vi uppmanar dig att undersöka dina lokala alternativ!

Beställ bara den mängd du behöver 

När du beställer från Limepack behöver du inte oroa dig för att binda upp dig för stora kvantiteter. Vi vill ge våra kunder friheten att beställa exakt den mängd de behöver, och vi gör detta möjligt med vår låga minsta beställning på bara 100 stycken. Oavsett om du är ett litet företag som letar efter den perfekta förpackningen med tryck, eller ett företag som ibland tycker om att ändra designen på dina takeaway-förpackningar, ger vår låga minsta beställningskvantitet dig flexibiliteten att göra just det.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen