Se video

Hur du beställer

Takeaway-boxar med tryck

Se till att du blir ihågkommen av dina kunder för mer än dina goda maträtter. Stick ut ur mängden med tryckta takeaway-boxar tryckta i din design! Wokbägarna har en vikbara topp tryckt... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... tryckt i fullfärg vilket öppnar upp för oändliga designmöjligheter. Att beställa wokbägare med tryck från Limepack ökar inte bara vetskapen om din verksamhet hos dina kunder - det är också enkelt, smidigt och billigt för dig! Du behöver brottas med ett överfullt förråd med överflödiga produkter, på Limepack kan du beställa så många eller så få som just du behöver från endast 1000 st.

Att jobba med Limepack

Vi är en grupp förpackningsnördar på Limepack, man kan säga att vi vet ett och annat om engångsförpackningar och dess designmöjligheter - och vi strävar alltid efter att bli bättre! Vi tror att en grym kundservice är nyckeln till mycket. När du kommer i kontakt oss får du en personlig kontaktperson som är med dig under hela processen: från att hitta rätt storlek och produkt till produktion till leverans av dina tryckta wokbägare.

Du är mer än välkommen att beställa ett kostnadsfritt varuprov om du är det minsta osäker på vilken storlek av nudelboxen som passar dig bäst. När du har bestämt dig för din ultimata storlek så står vårt designteam redo att hjälpa dig med den perfekta designen av dina nya takeaway-boxar (psst. även designhjälpen är gratis)!

Produktion i Europa till oslagbara priser

Vi möjliggör en låg minsta orderkvantitet genom att producera de tryckta wokbägarna i Europa, i Tyskland för att vara mer exakt. Detta möjliggör inte enbart en lägre ordervolym, det är också snällare mot miljön! Mindre koldioxid släpps ut med ett kortare transportsträcka, något som går att jämföra med frakt från exempelvis Asien eller andra regioner utanför Europa.

Vi nöjer oss inte med att enbart vara konkurrenskraftiga på markanden, vi vill även erbjuda de bästa priserna! Vi erbjuder därför, oavsett produkt, en prisgaranti på 105%. Om du hittar samma typ av takeaway-boxar någon annanstans till ett lägre pris matchar vi inte bara boxens pris utan sänker offerten med ytterligare 5%! Har du sett samma produkt till ett bättre pris? Skicka iväg ett mail så kikar vi på det så snart som möjligt.

Gör dig oförglömlig med designade wokbägare

De skräddarsydda takeaway-boxarna med en vikbar topp är fantastiska av många skäl. De kan användas vid servering av många olika typer av rätter: från pommes frites och fruktsallader till nudlar och kebab. Den vikbara toppen är lätt att stänga, håller maten varm och gör det enkelt för kunden att ta med maten to-go. Våra nudelboxar trycks med fullfärgstryck och CMYK-färger vilket innebär att du kan trycka vilken design som helst (med så många färger du vill!) där även bilder (med en dpi på minst 300) kan tryckas utan extra kostnad. Wokbägarna är vita vilket gör att ditt tryck och dess färger framhävs på ett effektivt sätt. Tryckytan är 100% av den yttre ytan av takeaway-boxen - låt kreativitet vara det enda som sätter gränser för din design och dina nya takeaway-lådor!

En toppengrej med tryckt paketering, och mer specifikt en wokbägare, är att både medvetenheten kring ditt varumärke och kundupplevelsen förhöjs av en tryckt design. Att ha din logotyp tryckt på dina nudelboxar främjar ditt företag då det påverkar upplevelsen för nuvarande kunder och skyltar inför potentiella kunder som ser andra njuta av dina smarriga rätter.

Vi har nog alla lagt märke till folk i parken, vid en piren eller på sociala medier som äter god mat och vipps så vi har inspirerats till vår nästa lunch. Eftersom den goda maten gör jobbet, varför inte låta förpackningen berätta för dem vart denna mat går att köpa? Med tryckta takeaway-boxar kan du spara på reklamkostnader och låta utsidan av förpackningen göra jobbet!

Om du inte är helt säker på hur dina nudelboxar ska utformas, eller om du har några frågor angående tryckmöjligheter - tveka inte att kontakta vårt team av förpackningsexperter och designers. Vårt erfarna designteam hjälper dig även att sätta ihop designen, helt gratis förstås.

Takeaway-boxar lämpliga för olika typer av mat

Dessa wokbägare kan användas av många olika typer av restauranger. Den fällbara toppen gör dem perfekta för servering av pommes frites, pasta, nudlar, stekt ris och andra typer av varm mat, men de kan också användas för kalla rätter och snacks såsom exempelvis färsk frukt och sallader. Det PE-belagda skiktet på insidan gör dem resistenta mot vätskor, det är faktiskt samma typ av beläggning som används på insidan av pappersmuggar. I och med detta så använder många typer av företag denna typ av nudelbägare eftersom att den är lämplig för både varm och kall mat, har en PE-beläggning och kan stängas med en vikbar topp.

Wokbägaren finns i två olika storlekar, 480 ml och 770 ml. Den mindre storleken, 480 ml, är en vanlig storlek för luncher och snacks. Den större storleken, 770 ml, är vanligare vid servering av större måltider och nudelrätter. Som tidigare nämnt är du givetvis välkommen att beställa ett gratisprov för att se de olika storlekarna och hitta din perfekta match. Önskar du beställa ett varuprov? Då klickar du helt enkelt på knappen "beställ varuprov" på hemsidan eller kontaktar vårt Limepack-team för mer information.

Takeaway-boxar i fler storlekar och varianter

Förutom denna wokbägare (vilket faktiskt är vår mest populära takeaway-box!!), Har vi möjlighet att erbjuda andra typer av takeaway-lådor. Vi har haft kunder som har beställt skräddarsydda sushi-boxar, Hamburgerkartonger med designat tryck, avhämtningslådor med fönster och mycket mer. Eftersom att vi kan ändra måtten på lådorna/boxarna kan denna typ av takeaway-box fylla många funktioner. I teorin kan vi producera och trycka nästan alla typer av takeaway-boxar.

Här är några exempel på takeaway-lådor vi kan producera och trycka med din design och logotyp:

Kanske är du på jakt efter en pizzakartong tryckt med din logotyp till din nya restaurang? Eller kanske en designad takeaway-kartong till dina hembakta muffins? Allt fler kunder efterfrågar tryckta takeaway-kartonger och vi har redan designat och producerat flertalet varianter efter olika specifika behov. Vi hjälper gladeligen även dig! Hör av dig till oss på mail@limepack.se så kikar vi på ditt projekt!

Take-awaylådan och miljön

När du utvärderar vilket typ av förpackningslösning som är mest miljövänlig för din verksamhet och dess behov finns det många faktorer att ta hänsyn till. Det kan faktiskt vara ganska knepigt att ge ett rakt svar. Låt oss dela upp det i tre kategorier: Nedbrytning, återvinning och produktionsprocess. Många to-go förpackningar, inklusive wokbägaren, har en plastbeläggning för att göra dem vätsketåliga och robusta. Även om de flesta förpackningarna är i papper, gör detta plastskikt att de inte kan brytas ned av naturen. Nudelboxarna kan beställas som biologiskt nedbrytbara vilket innebär att vi ersätter detta plastlager med en 100% plastfri lösning. Trycket på dessa BIO-boxar måste dock godkännas innan ordern bearbetas på grund av att tryckkvaliteten på dessa wokbägare skiljer sig från de vanliga wokbägarna. Dessa BIO-lådor har en matt yta, motsatt till standardboxen som har en glansig yta. Om du är intresserad av dessa biologiskt nedbrytbara takeaway-kartonger - kontakta oss med en förfrågan så hjälper vi dig!

Wokbägarna kan dock återvinnas på speciella anläggningar. Dessa anläggningar är anpassade för att acceptera papper som har belagts med plast, de kan separera plasten från papperet. På så vis kan dessa anläggningar återvinna papperet från wokbägarna. Eftersom endast specialanläggningar kan återvinna dem fullt ut, och inte många länder har dessa anläggningar, så återvinns få takeaway-boxar dessvärre. Vi uppmanar dig att undersöka dina lokala alternativ!

Slutligen, när det kommer till produktionsprocessen av nudelboxarna så påverkar även det dess miljöpåverkan. Att ha produktionen i Europa gör stor skillnad när det kommer till CO2-utsläpp. En lokal producent motsvarar en kortare fraktsträcka vilket resulterar i mindre koldioxidutsläpp.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen