Se video

Hur du beställer

Bli igenkänd på stan med tryckta papperspåsar

Beställ dina papperspåsar med eget tryck online från bara 1 000 exemplar och spara både tid och pengar! Vårt team av förpackningsexperter är redo att... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...edo att hjälpa dig med alla tänkbara frågor via mail och telefon. Vi vill se till att du har samma positiva upplevelse av att handla online som du skulle ha haft i en fysisk butik. Behöver du hjälp med utformningen av papperspåsarna så finns vårt design team till ditt förfogande - helt kostnadsfritt!

Sveriges bästa priser på papperspåsar med tryck

På Limepack vill vi göra papperspåsar med eget tryck tillgängliga för olika typer av kunder. Vi är medvetna om att priset är en viktig faktor - och just därför har vi finkammat produktions-Europa för att hitta de bästa tillverkarna. Löftet om bäst pris värdesätter vi givetvis högt - därför erbjuder vi 105% prisgaranti på samtliga produkter. Hittar du likvärdiga produkter hos någon annan? Kontakta oss så sänker vi deras pris med ytterligare 5% på beställningen!

Vill du se produkten innan du köper den?

För att vi ska kunna skapa en så enkel beställningsprocess som möjligt erbjuder vi dig möjligheten att beställa gratisprover av våra papperspåsar. Så om du är osäker på vilken typ eller storlek av takeaway-påse du behöver, eller bara vill känna kvaliteten på nära håll innan du köper, tveka inte att beställa dina gratisprover idag! Proverna skickas antingen med en Limepack-design eller utan design, med andra ord kan vi inte göra provtryck av papperspåsarna med din egen design.

Vad används papperspåsar med tryck till?

Papperspåsar med eget tryck är förmodligen den vanligaste förpackningsprodukten eftersom att den används av nästan alla företag som erbjuder produkter att ta med hem. Oavsett om det är den lokala klädaffären, bageriet på hörnet, den hippa hamburgaren eller de stora livsmedelsbutikerna - i samtliga butiker finner du troligen företagstryckta papperspåsar. Det perfekta viset att visa upp ditt varumärke på stan!

Det är många olika typer av företag som använder sig av papperspåsar, därför har vi såklart också många olika typer av papperspåsar som passar de allra flesta ändamålen - oavsett bransch. Somliga typer av papperspåsar med tryck är anpassade för ett speciellt användsområde, andra papperspåsar är följer standardmallen och går att använda till allt. 

Ett exempel är papperspåsar anpassade som brödpåsar som främst används av bagerier där sötsakerna placeras i påsen när kunden önskar ta med sig bakverken hem. Ett annat exempel är den större bärpåsen som kunden använder för att frakta hem sina nyinköpta smarrigheter. Brödpåsarna i papper är godkänd som material vid kontakt av livsmedel, vilket inte är fallet för de flesta andra papperspåsar.

Papperspåsar som används vid take-away måltider från diverse restauranger är ett av de absolut största användningsområden vad det gäller våra papperspåsar. Dessa påsar är normalt sett kortare och bredare i formen för att kunna stabilisera maten samt eventuell dryck. Det finns även en annan typ av takeaway-påse som är större utan ett handtag där påsens öppning återsluts genom att rullas/vikas ned för att hålla maten varm. Dessa takeaway-papperspåsar används särskilt vanligen av hamburgerrestauranger. Sedan finns det givetvis kategorin “standardpapperspåsar” som är den mest använda typen av papperspåsar generellt sett. Dessa bärpapperspåsar används av både av livsmedelsbutiker, bagerier, modebutiker - you name it. Bärpåsarna är normalt sett förhållandevis stora och har ett handtag vilket gör dem lämpliga att även bära de något tyngre varorna.

En ytterligare kategori av papperspåsar vi erbjuder är papperspåsar belagda med aluminiumfolie. Denna typ av påse kan stängas och användas för olika produkter - den används för kaffe och andra varma drycker. Dessa papperspåsar är specialtillverkade eftersom att de kan stängas och göras lufttäta vilket håller produkten färsk/varm.

Har du några specifika behov eller vill veta mer om vilken typ av papperspåse som passar ditt syfte? Tveka inte på att kontakta vårt team av förpackningsexperter och låt dem hjälpa dig att hitta den perfekta papperspåsen för dig och dina behov. Om vi ​​inte har den produktkategori som du letar efter så kontaktar vi vårt stora nätverk av tillverkare för att lösa dina utmaningar.

Varför tryckta produkter är väsentliga för ditt företag

I en värld där människor har allt fler och fler möjligheter till att välja bland olika företag och produkter är det viktigt att vara synlig och inte underskatta tryckta take-away produkters marknadsföringskraft. Det kan tyckas enkelt, men ett av de enklaste sätten att bli ihågkommen bland kunder och potentiella kunder är att exponera ditt varumärke tillsammans med de produkter du tillhandahåller. Take-away papperspåsar med din logotyp är ett bra sätt att göra detta på!

Hur görs trycket på papperspåsarna?

Våra papperspåsar trycks med Pantone-färger, vilket innebär att du kan få mycket specifika färger, i linje med din varumärkesidentitet. Din papperspåsedesign kommer att se superskarp ut och kommer säkert att få dig att sticka ut från mängden. 

Vill du att din logotyp ska stå i centrum på dina anpassade papperspåsar? Eller siktar du på en allomfattande varumärkespresentation? Det är helt upp till dig. Du kan täcka hela påsens yta, inklusive sidorna och handtagen, med din färgglada design!

Är papperspåsar återvinnings- och nedbrytbara?

En av orsakerna till att papperspåsar har blivit mycket populära på senare år (yippie!) är på grund av ett ökat fokus på det plastavfall vi idag kan se, inte minst i våra hav. Eftersom att papperspåsar är gjorda av papper och inte belagda med plast eller aluminium (som standard) kan de brytas ned av naturen. Detta gäller även papperspåsar med tryck då bläcket som används vid tryck även är nedbrytbart. Detta betyder inte att du ska kasta dina papperspåsar i naturen då det fortfarande tar mellan 6-12 månader för dem att brytas ned i skog och mark.

Vi rekommenderar våra kunder att sortera papperspåsarna och slänga dem som pappersavfall eftersom att papperspåsarna då kan återvinnas och användas för att tillverka andra produkter. Om papperspåsarna är belagda eller har använts i nära kontakt med livsmedel bör de dock sorteras som vanligt hushållsavfall.

Papperspåsar vs. plastpåsar

En diskussion som har pågått länge nu är huruvida plast-eller papperspåsar är det bästa alternativet för miljön. Det finns naturligtvis flertalet olika perspektiv, men vi har valt att ha fokus på de miljömässiga.

Plastpåsar är inte nedbrytbara till sin natur, det är dock möjligt att göra biologiskt nedbrytbara plastpåsar som kan brytas ned i speciella industriella kompostanläggning. Det är mycket svårt att skilja på bio- och icke-bioplastpåsar vilket gör att dessa speciella industriella kompostanläggningar inte är särskilt vanliga. Papperspåsar å andra sidan kan både brytas ned i naturen samt av vanliga kompostanläggningar.

När det kommer till återvinning kan båda typer av påsar faktiskt återvinnas om de samlas in och förs till återvinningsanläggning. Det primära problemet med plastpåsar och dess så kallade “återvinningsbarhet” är att många plastpåsar är mycket tunna vilket gör att materialet blir svårt att återvinna då kvaliteten av den återvunna plasten blir mycket låg.

Den sista aspekten vad det gäller påsarnas hållbarhet är koldioxidutsläppet vid dess produktion. Denna aspekt har haft huvudfokus i många forskningsrapporter. I exempelvis Danmark har Tekniska Universitetet tagit fram en rapport som hävdar att plastpåsar är mer klimatvänliga på grund av mindre CO2 som släpps ut under produktionen. I denna rapport är det dock blekta papperspåsar som jämförs med den vanliga plastpåsen tillverkad av LDPE-plast.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen