Se video

Hur du beställer

Skräddarsydda matbehållare

Tryckta matbägare med lock är det perfekta sättet att servera din mat på, inte minst varmt innehåll då det tjocka lagret papper som omsluter behållaren isolerar värmen. Dina kunder... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...a kunder kan njuta av soppan så som den bör avnjutas! Vi kan skräddarsy hela matbehållaren med tryck på både toppen och sidorna av locket, vilket ger dig full kontroll över utseende och design av dina soppbehållare. Servera inte enbart din mat, utan även din story. Kompromissa varken på utseende eller komfort! 

To-go matbägare med lock i regnbågens alla färger

Matbägarna trycks med CMYK-färger vilket ger dig möjligheten att använda alla tänkbara färger och kombinator, helt utan extra kostnad. CMYK-färger är vanligt förekommande vid de flesta typer av tryck såsom exempelvis visitkort och flyers. Med detta sagt, kan vi även trycka bilder eller text på din take-away matbehållare. Enbart fantasin sätter gränser!

Om du har valt Pantone-färger i din design, vänligen bifoga CYMK-koden för att säkerställa att vi får din exakta nyans. Saknar du CYMK-kod så försöker vi matcha så gott som det går.

Tryckmetoden som vi använder oss av vid tryck av soppbägare är offsettryck då det ger hög kvalitet och garanterar en enhetlighet i samtliga tryck, oavsett kvantitet. En annan fördel med offsettryck är den låga kostnaden av tryckplåtar som gör det möjligt att tillverka mindre kvantiteter.

Glansig yta

Våra wokbägare med lock har en glansig yta vilket får dessa take-away alternativ att verkligen stå ut i mängden och dra blickar på stan. En glansig yta får även färgen i dina designade bägare att framhävs - framförallt ljus i kontrast till mörka nyanser.

Den glansiga ytan kan även tryckas så att bägaren upplevs som mer naturnära och rustik i sin yta. Bägare som trycks med en glansig yta får en robustare känsla och gör texten som trycks i designen lättläst.

Storlekar

Vi har två standardstorlekar för våra tryckta matbägare. Välj mellan 300 ml eller 480 ml. Behöver du mindre storlekar har vi möjlighet att tillverka dem, kontakta oss i sådant fall så hjälper vi dig gladeligen vidare! Önskar du mindre bägare med lock, vänligen kontakta oss på mail@limepack.se

De två olika storlekarna kan användas vid servering av olika typer av mat och diverse tillfällen. De är vanligt förekommande vid take away av diverse soppor, nudlar och annan varm mat. Den mindre samt den större är lämpliga för mindre/större portioner vilket lämpar sig för både den små sugne och den hungriga kunden!

Matbägaren á 300 ml (12 oz) används för diverse ändamål. Det främsta området är vid servering av varm mat, men vissa väljer även att använda denna storlek för snacks eller annan kall mat som kunderna vill ta med på sin resa.

Vad det gäller bägaren som rymmer 480 ml (16 oz), används denna storleks främst som det större alternativet när kunden beställer sin måltid to-go. Denna stora storlek är även lämplig för kall mat såsom olika typer av mellanmål, frukt eller glass.

Matbägare med lock kan alltså användas vid mängder av tillfällen, ett av de främsta skälen till att så många väljer att använda sig av denna typ av bägare är att trycket går att appliceras på all tänkbar yta - hela bägaren samt lock. På så vis exponerar du ditt varumärke till max och blir ett varumärke dina kunder sent glömmer!

Ta med eller sitta kvar? 

Kommer dina kunder att stanna och äta på plats? Då rekommenderar vi matbägare utan lock. De erbjuder en bekväm matupplevelse, och dina kunder kan luta sig tillbaka och njuta av dina läckra måltider. Har dina kunder å andra sidan bråttom och behöver ta med sig maten på språng? Då bör du komplettera med lock att återsluta soppbägaren med så att din smarriga rätt håller sig varm.

Locket är i allmänhet perfekt för att göra det lättare för dina kunder att spara maten och äta den när det passar hens schema. Oavsett om det gäller ett mellanmål, varm middagsmat eller nudlar - locket gör serveringen lättare.

Få en komplett design med tryck på locken så att dina kunder blir medvetna om ditt varumärke och kommer ihåg dig nästa gång de funderar på en bit mat. Du kan visa samma logotyp, meddelande eller vad det nu må vara på både locket och matbägaren. 

Frys ned din specialité i matbägare 

Utöver att servera varma måltider kan dessa bägare användas vid diverse fryst innehåll såsom glass, yoghurt, frukt eller annat kall/fryst mat som konsumeras inom några månader.

Behållarna kan frysas ner i minst 6 månader utan att de börjar läcka eller bli mindre robusta.

Dessa designade matbägare med lock kan inte innehålla stora mängder alkohol eller fett, eftersom det skadar plastfolien inuti locket samt bägaren, vilket kan resultera i att bägaren så småningom minster sin kvalité och eventuellt kan läcka.

Europeisk produktion

Dina wokbägare med tryck tillverkas i Europa, vilket innebär att vi har en leveranstid på endast 5 veckor för både lock samt bägare. Inte nog med det - vi levererar även gratis inom hela EU. Detta tillåter oss också att ha ordrar med ett lågt minimikrav på 1 000 st. för både lock och bägare. Upplever du svårigheter med designbiten? Ingen fara! Vårt designteam hjälper gärna till.

Det bästa med produktion i Europa är det låga utsläppet av CO2 under transporten till följd av kortare leveranssträckor. Den höga kvalitén gällande produktionsanläggningarna är också en anledningen till lågt CO2-utsläpp vid produktionen.

Använd dig av olika designs för att representera ditt sortiment

I och med produktion inom Europa kan vi erbjuda låga orderkvantiteter från 1000 stycken, vilket innebär att du enkelt kan byta design av dina wokbägare. Kanske har du flera olika smaker, säsongsbetonade utseenden eller en nyhet i sortimentet? Ändra designen flera gånger per år i linje med årstid eller evenemang - du bestämmer!

Du kan med varje design berätta en historia om produkten inuti och göra varumärket som pryder dina matbägare med lock mer än mer unikt. Ju unikare varje enskild beröringspunkt din kund har med ditt varumärke, desto mer förtroende och varumärkeskännedom skapar det. Detta leder till kunder som väljer dig framför dina konkurrenter.

Vad använder våra kunder mer designade matbägare med lock till?

Matbägare med lock går att använda för olika typer av ändamål. En del kunder använder sig faktiskt av denna bägare som förpackning av sina produkter de säljer online. Produkten är inuti är inte nödvändigtvis mat, utan den designade, återslutna förpackningen kan innehålla mer än så. Ett snyggt och effektivt sätt att presentera produkter på!

Utöver varma rätter på språng kan matbägaren med eget tryck användas vid servering av frukost och lunch. Många bensinstationer och kaféer använder sig av denna produkt för bland annat yoghurt och musli, men också pastasallader. Perfekt att starta dagen på, perfekt när energin behövs fyllas på en sen eftermiddag mellan mötena.

Bland våra kunder har vi även de som använder sig av dessa bägare vid servering av frukt, sötsaker och andra blandningar i behållarna. De fryser ned sitt innehåll i bägarna och säljer dem i mataffärer. Kunderna kan sedan ta med sig dem hem och använda innehållet till ett enkelt mellanmål eller till en uppfriskande juice eller smoothie. Kanske har du sett våra bägare i frysdisken på din lokala stormarknad?

I det stora hela går soppbägare att lock att använda vid flertalet olika tillfällen. Vi på Limepack bollar mer än gärna dina idéer! Kontakta oss så hittar vi den perfekta lösningen för dig och ditt företag.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen