Se video

Hur du beställer

Stick ut ur mängden med glassbägare i ditt tryck

Varför nöja sig med en alldaglig och anonym bägare när den kan vara framträdande och unik? Få ditt namn eller varumärke att stå ut i mängden med skräddarsydda... Läs mer

Några av våra kunder

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...äddarsydda glassbägare med tryck! Våra glassbägare ger dig möjlighet att särskilja din produkt och erbjudande från dina konkurrenter - öka varumärkeskännedomen och visa världen ert koncept. Välj mellan en glansig eller matt yta på dina glassbägare för att komplettera den visuella upplevelsen!

Matt eller glansig yta? Valet är ditt!

Vi tillhandahåller glassbägare med både matt och glansig yta. Föredrar du en stilren, diskret bägare som ger en naturnära känsla är det matta alternativet för dig. Vill du å andra sidan ha en skinande glassbägare där färgerna blir livfulla och granna så rekommenderar vi den glansiga ytan.

Glassbägare för en rad olika användningsområden

Vår glassbägare innehåller PE-plast, vilket gör dem lämpliga för servering av både dryck och mat däribland frozen yoghurt, smoothie bowls, skuren frukt, glass och mjukglass. Glassbägarna är framställda av högkvalitativt papper från Stora Enso Cupforma, en tillverkare som specialiserat sig på papper för kartongbehållare. 

Våra glassbägare med tryck tillverkas i papper så att de kan användas vid olika typer av sammanhang, såsom företagsevent, mässor, glasskiosker och strandförsäljningar för att nämna några alternativ. Vi har en högt satt standard på våra glassbägare vad det gäller kvalitet och tryck - enbart din fantasi sätter gränser!

Obegränsade färgkombinationer tryckta i fullfärg!

Våra glassbägare trycks med en vanligt förekommande teknik som kallas offprint. Färgsystemet som används är i fullfärg (CMYK). CYMK är en förkortning av cyan (blå), magenta (röd), yellow (gul) och key (svart), och är det frekvent använda systemet hos tillverkare som arbetar med tryck av olika slag. Fullfärgstryck ger oss möjlighet att trycka dina glassbägare i regnbågens alla färger över hela bägarens yta - välj och vraka bland miljontals färgkombinationer utan extra kostnad! Alla våra färger är neutrala i både färg och doft.

Glassbägare med ditt tryck ger inte bara marknadsföringen en uppsving, utan även helhetsintrycket av ditt företag, det visuella uttrycket och företagsidentiteten. Ditt budskap på en glassbägare är som toppingen på glassen - förhöjer upplevelsen!

Liten, stor...och mittemellan

Som en del av vårt standardsortiment erbjuder vi glassbägare i storlekarna 220 ml (8 oz) och 350 ml (12 oz). Är du på jakt efter en tredje storlek? Se hit! På Limepack samarbetar vi med en rad olika tillverkare vilket ger upphov till valmöjligheter gällande storlek. Tveka inte på att kontakta oss gällande din unika behov!

Producerade inom EU för ett grönare koldioxidavtryck

Vår vision om att vara hållbara på mer än ett sätt genomsyrar arbetet vi gör på Limepack. Vi strävar efter en friskare planet och vi lägger tyngd i att försäkra att våra glassbägare har en så liten påverkan på CO2-utsläppen som möjligt. 

Vi samarbetar uteslutande med de bästa aktörerna i Europa för att garantera låga priser, snabb leveranstid och låga krav på orderkvantitieter från enbart 1,000 st! Samtliga tillverkare är ISO-certifierade, både vad det gäller kvalitetsgaranti och hållbarhet. Då alla glassbägare är tillverkade i Europa minskar koldioxidutsläppen vid frakt - bra och dig och miljön! Beställ dina skräddarsydda glassbägare med gott samvete på Limepack.

Öka dina valmöjligheter med fler designalternativ - i mindre kvantiteter

Vi gillar när saker och ting är bra och enkla - dina skräddarsydda glassbägare är inget undantag. Glöm tiderna då oanvända produkter stod radade och samlade damm i förrådet, hos oss kan du beställa det antalet glassbägare du behöver!

Är du osäker på hur många glassbägare som går åt? Inga problem, minsta antalet per beställning är endast från 1,000 stycken, du kan på så vis kontinuerligt lägga nya ordrar och slippa att binda upp ett lager. Vill du istället byta design, eller kanske följa den senaste trenden, så kan du lätt som en plätt byta tryck på dina glassbägare. Endast din kreativitet sätter gränser!

Kontakta vårt Limepack-team idag för rådgivning och hjälp med din design av dina skräddarsydda glassbägare. 

Glassbägare tillgängliga för alla

Vi jobbar dagligen för att göra glassbägare med tryck tillgängliga för alla, oavsett om du är del av ett etablerat företag eller driver ett start-up. Hos oss slipper du som mindre organisation stå med händerna fulla av överblivna glassbägare. Du kan beställa det antalet glassbägare som passar just dig med start från bara 1,000 enheter! Vi kan stolt skryta om att vi har de lägsta priserna på marknaden, och med vår standard-leveranstid får du dina glassbägare levererade inom 4 veckor. Har du bråttom kan vi pressa tiden till endast ett fåtal dagar! Hos oss kan du få hjälp med skapandet av designen till glassbägarna, och du får alltid ett 3D-utkast på designen innan vi skickar det till produktion. Om du har frågor gällande kvalitet, pris eller dylikt så svarar vi mer än gärna på samtliga frågor.

Högkvalitativa glassbägare med eget tryck

Våra glassbägare innehåller PE-plast som säkerställer kvaliteten och möjliggör servering av både fast och flytande innehåll, exempelvis yoghurt, glass eller frukt. Glassbägarna är producerade av högkvalitativt papper från Stora Enso Cupforma som specialiserar sig på papper till pappförpackningar.

Att våra glassbägare är tillverkade av papper tillåter en rad olika användningstillfällen. Allt från mässor till glassbarer till fruktdesserter på restauranger. Vi har en högt satt standard på de produkter vi levererar, din kreativitet skapar resterande.

Logotyp i fullfärgstryck på dina glassbägare

Glassbägarnas utsida är tryckt med den vanliga offset-metoden. Vi jobbar med CMYK-färger (fullfärgstryck). Fullfärgstryck ger oss möjlighet att trycka regnbågens alla färger på dina glassbägare - helt utan extra kostnad. Detta ger dig en 360 graders designfrihet i processen skapande processen av ditt tryck. Samtliga färger vi använder är neutrala i doft och smak.

Motiv tryckt på en glassbägare är inte enbart effektiv reklam, utan bidrar till helhetsuppfattningen av ditt företag och känslan vid besök i din butik. Det tryckta motivet kommer att få dina delikatesser att smaka godare än någonsin förut.

Stort utbud av skräddarsydda glassbägare

Som standard erbjuder vi två storlekar på våra glassbägare, 8 oz (220 ml) och 12 oz (350 ml). Söker du en annan storlek till just dina glassbägare? Inga problem, vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och har därmed möjlighet till både större och mindre storlekar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt ändamål.

Produktion i Europa

Vi finkammar EU på de bästa tillverkarna för att kunna erbjuda låga priser, snabb leveranstid inom enbart 4 veckor och ett låga orderkvantiteter från 1,000 enheter. Samtliga tillverkare är ISO-certifierade inom både kvalitetshantering samt hållbarhet, vilket säkerställer hög kvalitet på glassbägarna. Frakt av glassbägare inom Europa kortar ner transportsträckan och minskar koldioxidutsläppet - både förmånligt för miljön och dig.

Glassbägare tillgängliga för alla

Vi på Limepack jobbar dag och natt mot en hög tillgänglighet, där nya och etablerade företag med både små och stora ordrar ska kunna njuta av skräddarsydda glassbägare. Genom att erbjuda låga orderkvantiteter från 1,000 enheter, förmånliga priser samt snabb leveranstid på bara 4 veckor och om du är i behov av glassbägare tidigare kan vi leverera på endast några dagar. Är kreativitet inte din starka sida? Det fixar vi, kostnadsfritt så hjälper vårt designteam till med utformningen av designen på dina glassbägare. Du får ett 3D-utkast på den färdiga designen innan det skickas till produktion. Har du någon fråga gällande kvalitet, pris eller liknande så är vår kundtjänst gladeligen till ditt förfogande.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen