Se video

Hur du beställer

Stå ut i mängden med skräddarsydda glassbägare

Varför nöja sig med en alldaglig och anonym bägare när den kan vara framträdande och unik? Få ditt namn eller varumärke att stå ut i mängden med... Läs mer

Några av våra kunder

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...en med skräddarsydda glassbägare med tryck! Våra glassbägare ger dig möjlighet att särskilja din produkt och erbjudande från dina konkurrenter - öka varumärkeskännedomen och visa världen ert koncept. Välj mellan en glansig eller matt yta på dina glassbägare för att komplettera den visuella upplevelsen!

Glassbägare lämpade för en rad olika användningsområden

Vi erbjuder glassbägare med PE-plast, vilket gör dem lämpliga för servering av både dryck och mat däribland frozen yoghurt, smoothie bowls, skuren frukt, glass och mjukglass. Glassbägarna är framställda av högkvalitativt papper från Stora Enso Cupforma, en tillverkare som specialiserat sig på papper för kartongbehållare. 

Våra glassbägare med tryck tillverkas i papper så att de kan användas vid olika typer av sammanhang, såsom företagsevent, mässor, glasskiosker och strandförsäljningar för att nämna några alternativ. Vi har en högt satt standard på våra glassbägare vad det gäller kvalitet och tryck - enbart din fantasi sätter gränser!

Med eller utan lock?

Våra tillverkare kan producera dina glassbägare både med och utan lock. Glassbägare utan lock används främst av glasskiosker samt företag som ställer ut på mässor där de delar ut smakprover. Glassbägare med lock tillverkas med lite tjockare papper, och de används främst av företag som vill frysa ned sina produkter och sälja dem till konsumenter i mataffärer.

Matt eller glansig yta? Valet är ditt!

Vi tillhandahåller glassbägare med både matt och glansig yta. Föredrar du en stilren, diskret bägare som ger en naturnära känsla är det matta alternativet för dig. Vill du å andra sidan ha en skinande glassbägare där färgerna blir livfulla och granna så rekommenderar vi den glansiga ytan.

Matt

Skapa en aura av klass och stil med en minimalistisk, matt design på dina glassbägare, och dina kunder kommer att komma ihåg ditt företag eller koncept som seriöst och professionellt. Våra kunder väljer ofta en mer återhållen design när de vill försäkra sig om att glassbägarna och deras innehåll inte tar uppmärksamheten från kärnbudskapet. Istället fungerar de som en smakfull förstärkning som kompletterar kärnan i deras affärsidé.

Glansig

Å andra sidan, om du vill att dina kunder ska minnas dig som innovativ, experimentell och lekfull, då är personliga glassbägare med en blank och glansig yta det rätta valet. Med en glänsande yta har du en fantastisk möjlighet att gå all in med färgerna för att framhäva och lyfta fram din fysiska produkt, snarare än den tjänst som ditt företag eller organisation erbjuder.

Obegränsade färgkombinationer tryckta i fullfärg 🎨

Våra glassbägare trycks med en vanligt förekommande teknik som kallas offprint. Färgsystemet som används är i fullfärg (CMYK). CYMK är en förkortning av cyan (blå), magenta (röd), yellow (gul) och key (svart), och är det frekvent använda systemet hos tillverkare som arbetar med tryck av olika slag. Fullfärgstryck ger oss möjlighet att trycka dina glassbägare i regnbågens alla färger över hela bägarens yta - välj och vraka bland miljontals färgkombinationer utan extra kostnad! Alla våra färger är neutrala i både färg och doft.

Glassbägare med ditt tryck ger inte bara marknadsföringen en uppsving, utan även helhetsintrycket av ditt företag, det visuella uttrycket och företagsidentiteten. Ditt budskap på en glassbägare är som toppingen på glassen - förhöjer upplevelsen!

Liten, stor...och mittemellan

Hos Limepack har vi ett nära samarbete med flera tillverkare, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett brett utbud av olika storlekar av glassbägare. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov av glassförpackningar!

Vi erbjuder standard glassbägare med PE-beläggning utan lock i följande 5 storlekar:

  • 100 ml – Perfekt för 1 boll glass.

  • 150 ml – Perfekt för 2 bollar glass

  • 200 ml – Perfekt för 3 bollar glass. Detta är även vår mest använda storlek.

  • 300 ml – Denna storlek används ofta som den största alternativet i glassbutiker, eftersom den kan rymma upp till 5 bollar glass.

  • 400 ml – Denna storlek används främst av butiker som säljer frusen yoghurt där utrymme behövs för olika typer av toppingar.

Glassbägarna med lock finns i 2 storlekar:

  • 300 ml – Denna storlek används som det lilla alternativet av glass- och frozen yoghurtbutiker, men kan också användas för frukt och nötter.

  • 480 ml – Används främst för att frysa och sälja glass i livsmedelsbutiker, men används även som det stora alternativet i glass- och frozen yoghurtbutiker.

Båda glassbägarestorlekarna har en toppbredd på 90 mm, och locken är därför också 90 mm i diameter.

Är tiden knapp? Välj expressleverans!

Är du på väg till ett sista-minuten-evenemang och behöver anpassade glassbägare snabbt? Oroa dig inte - våra expressglassbägare är här för att rädda dagen! Med en snabb leveranstid på endast 10-14 arbetsdagar kommer du vara redo i tid att visa upp ditt varumärke samtidigt som du serverar dina läckra frysta godsaker!

Våra expressglassbägare finns i 3 superbekväma storlekar: 100 ml för en enkel kula glass, 160 ml för två kulor och 230 ml för 3 kulor. Dessutom kan du välja mellan vita och kraftiga glassbägare för att matcha den stil som bäst representerar ditt varumärke!

Gör ett grönt statement med BIO-glassbägare 🌱

Servera dina frysta godsaker i våra anpassade BIO-glassbägare och visa ditt engagemang för miljön. Vi är stolta över att inkludera dessa bägare i vårt sortiment eftersom de är ett av de mest hållbara alternativen när det gäller glassbägare. Det som skiljer dessa glassbägare från de vanliga är deras vattenbaserade beläggning gjord av mineraler och latex istället för PE-plast. Det innebär att de är helt biologiskt nedbrytbara och kan återvinnas med vanligt papper i standardåtervinningsanläggningar tack vare sin 92% återvinningsbarhet. Välj biologiskt nedbrytbara glassbägare och visa att ditt varumärke är dedikerat till en grönare planet!

Producerade inom Europa - närmre din verksamhet!

Vår vision om att vara hållbara på mer än ett sätt genomsyrar arbetet vi gör på Limepack. Vi strävar efter en friskare planet och vi lägger tyngd i att försäkra att våra glassbägare har en så liten påverkan på CO2-utsläppen som möjligt. 

Vi samarbetar uteslutande med de bästa aktörerna i Europa för att garantera låga priser, snabb leveranstid och låga krav på orderkvantitieter från enbart 750 st! Samtliga tillverkare är ISO-certifierade, både vad det gäller kvalitetsgaranti och hållbarhet. Då alla glassbägare är tillverkade i Europa minskar koldioxidutsläppen vid frakt - bra och dig och miljön! Beställ dina skräddarsydda glassbägare med gott samvete på Limepack.

Små kvantiteter ger dig möjlighet att variera din design

Vi gillar när saker och ting är bra och enkla - dina skräddarsydda glassbägare är inget undantag. Glöm tiderna då oanvända produkter stod radade och samlade damm i förrådet, hos oss kan du beställa det antalet glassbägare du behöver!

Är du osäker på hur många glassbägare du behöver? Inga problem, det minsta antalet per order för våra BIO-glassbägare är endast 750 stycken, och 1 000 stycken för våra PE-belagda glassbägare. På detta sätt kan du kontinuerligt lägga nya ordrar och undvika att binda upp ett stort lager. Vill du istället byta design, eller kanske följa den senaste trenden, så kan du lätt som en plätt byta tryck på dina glassbägare. Endast din kreativitet sätter gränser!

Kontakta vårt Limepack-team idag för rådgivning och hjälp med din design av dina skräddarsydda glassbägare.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen