Se video

Hur du beställer

Erbjud det lilla extra med tryckta popcornbägare

Oavsett om du erbjuder popcorn på en biograf eller delar ut baconsnacks vid ett evenemang - popcornboxar med eget tryck det perfekta sättet att spegla din... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...rksamhet på. Popcornbägarna kan naturligtvis också användas för att servera godis, chips och andra typer av snacks, där du kan kan välja mellan både stora och mindre alternativ. De tryckta  popcornlådorna är av hög kvalitet med en papperstjocklek på 250 g / kvm. Den glansiga ytan på popcornbägaren garanterar att inga feta fingeravtryck blir framträdande.  

På Limepack vill vi erbjuda de egendesignade, billigare popcornbägare till låga priser. Vi garanterar att vi har de billigaste personliga popcornbägrna på marknaden - hos oss har du 105% prisgaranti. Hittar du motsvarande produkt någon annanstans matchar vi priset samt ger en extra rabatt på 5%. Vi på Limepack förstår att priset är viktigt, men kompromissar inte på varken kvalitet eller service.

Beställ dina personliga popcornboxar online hos Limepack idag och spara massor av tid och besvär. Om du har några frågor står våra förpackningsexperter till din tjänst, och om du behöver hjälp med designern kommer våra erfarna designers att hjälpa dig - gratis.

Ett oändligt antal designmöjligheter

Vi kan trycka din design på hela ytan av popcornbägaren, vilket innebär att du kan designa alla fyra sidor av lådan. Vi trycker popcornbägarna med CMYK-färger vilket innebär att du kan få obegränsat med färgkombinationer i designen - endast din kreativitet sätter gränserna!  Om du önskar olika tryck eller design på vardera sida av bägaren kommer det inte att kosta dig en enda krona extra. Trycket kommer också att synas på botten av lådorna eftersom att botten är veckad och därför tryckt med resten av lådan.

Om du letar efter något speciellt, eller om du har specifika färger i din logotyp som måste skrivas ut så har vi lösningen åt dig. Vi kan också trycke våra popcornbägare  med Pantone-färger som möjliggör fler nyanser jämför med CMYK-färgkartan. Önskar du dina popcornbägare tryckta med guld- eller silvertryck kan vi även trycka produkterna med värmefolie. Kontakta vårt team av förpackningsexperter så hjälper de dig att ta fram din optimala lösning!

Sveriges största utbud av popcornbägare med tryck

Att vi har det största utbudet av popcornboxar med tryck är inget skämt eller trick. Vi har 9 olika storlekar av popcornbägare där den minsta storleken rymmer 0,5L och den största 5,5L. Letar du efter en större storlek än 5,5L, kan vi specialtillverka storlekar upp till 6L, där den enda skillnaden är att den minsta orderkvantitet är 10.000 st. Vill du istället ha en mindre storlek än 0,5L har vi haft kunder som har valt pappersmuggar och glassbägare som substitut.

Våra standardstorlekar har följande mått:

 • Liten Snackbox – 0,5L (17 oz)
  Top: 82 x 82 mm, botten: 63 x 63 mm, höjd: 85 mm

 • Popcornsfest – 0,56L (22 oz)
  Top: 87 x 87 mm, botten: 63 x 63 mm, höjd: 110 mm

 • Snack-Attack – 1L (34 oz)
  Top: 97 x 97 mm, botten: 70 x 70 mm, höjd: 125 mm
 • Den Hungriga Åskådaren – 1,5L (51 oz)
  Top: 111 x 111 mm, botten: 80 x 80 mm, höjd: 145 mm
 • Stadionstil – 1,7L (61 oz)
  Top: 115 x 115 mm, botten: 80 x 80 mm, höjd: 160 mm
 • Tid för film – 2L (68 oz) 
  Top: 123 x 123 mm, botten: 85 x 85 mm, höjd: 185 mm
 • Familjestil – 2,5L (85 oz)
  Top: 127 x 127 mm, botten: 85 x 85 mm, höjd: 207 mm
 • Superdelare – 3L (102 oz)
  Top: 135 x 135 mm, botten: 95 x 95 mm, höjd: 191 mm
 • Popcornbonanza – 5,5L (186 oz)
  Top: 177 x 178 mmm, botten: 143 x 142 mm, höjd: 212 mm

Personliga popcornbägare för alla tillfällen

Med många valmöjligheter är det inte alltid lätt att vet vilken som passar bäst just för ditt ändamål. Vi har försökt ge våra olika storleken matchande namn. Storlekarna används främst inom tre områden; evenemang, cafeterior och biografer. De större storlekarna från 2 liter och uppåt används främst i biografer på grund av volymen, där kunden kan ta god tid på sig att konsumera snackset; en två timmars film eller show är ett bra tillfälle för det. 

De mindre storlekarna används framförallt vid företagsevenemang och mässor. Det kan till exempel vara en bilförsäljare som håller öppet hus och vill erbjuda besökarna lite snacks.

Storlekarna 1L och 1,5L används faktiskt mest i kaféer, i badhus eller på arenor under basket-eller hockeymatcher. De 1,7L och 2L storlekarna används också ofta för att servera popcorn och baconchips i fotbollsarenan.

Med eller utan automatiskt vikbar botten? 

Våra popcornbägare finns i två typer - manuell vikbar botten och automatisk vikbar botten. Båda lådorna levereras platta (ovikta) för att spara på transport och måste vikas upp innan de är redo för servering. 

Popcornboxarna med manuell botten har 4 separata flikar som måste vikas ihop för att stänga botten. På bara några sekunder har du dina popcornlådor klara för användning! 

Popcornlådorna med automatisk botten är förlimmade så att de två motsatta hörnen enkelt kan stängas med ett snabbt tryck. Detta sparar mycket tid och ger en bastant känsla av popcornboxen.

Botten på popcornbägaren är vikt och inte strutformad. Detta för att undvika att smöriga popcorn eller flott innehåll ska droppa igenom. 

Popconbägare med eget tryck - snabbare leveranstid än väntat

Våra tryckta popcornbägare tillverkas i Europa och levereras direkt från vår tillverkare till dig. På Limepack arbetar vi för att alltid nå din deadline. Vi har en standard leveranstid på 5 veckor, men om du behöver popcornboxar med din logo snabbare än så erbjuder vi även express-popcornboxar som kan levereras på bara 4 veckor.  

Vi har en minsta orderkvantitet på 200 st. Priset sjunker desto fler enheter du beställer, låga kvantiteter har således ett högre enhetspris jämfört med större kvantiteter.

Miljövänliga popcornbägare med tryck

Popcornboxara är tillverkade av 100% jungfruligt papper, vilket innebär att papperet inte har återvunnits. Detta innebär att popcornbägarna kan brytas ned i naturen och att de kan samlas in och återvinnas på återvinningsanläggningar. Huvudproblemet är dock att de flesta återvinningsanläggningar inte tillåter återvinning av livsmedelsförpackningar med resten av papperet som återvinns. Det är dock fortfarande viktigt att källsortera det som pappersavfall, eftersom att när infrastrukturen är på plats kan den återvinnas. Vi kan tillverka popcornbägarna i FSC®-certifierat papper från 50.000 st.

Det fantastiska med att popcornbägarna tillverkas i Europa är att det mesta av det papper som används vid tillverkning av förpackningar kommer från skogsbruk som mestadels överensstämmer med FSC®-principerna för ett hållbart skogsbruk. CO2-utsläppet under transport är också lägre jämfört med frakt från bland annat Asien eller Amerika.

Redo att användas vid servering av mat

Våra skräddarsydda popcornbägare är tillverkade i enlighet med europeiska livsmedelsförordningar. Det betyder att de är godkända för bruk i kontakt med mat och alla typer av livsmedel. Det har inte använts några mjölämnen eller andra kemikalier vid tillverkning av popcornbägarna. Bläcket som används i trycket på lådorna är livsmedelssäkert samt smak- och luktfritt.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på mail@limepack.se eller på 07 6871 9791. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen