Se video

Hur du beställer

Popcornbägare med din design

Oavsett om du serverar popcorn på en biograf eller delar ut baconsnacks vid ett evenemang så är popcornboxar med eget tryck det perfekta sättet att spegla din verksamhet på.... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...Popcornbägarna kan naturligtvis också användas vid servering av godis, chips och andra typer av snacks där du kan kan välja mellan både stora och mindre alternativ. De tryckta  popcornlådorna är av hög kvalitet med en papperstjocklek på 250 g / kvm. Den glansiga ytan på popcornbägaren garanterar att inga flottiga fingeravtryck blir framträdande.  

På Limepack erbjuder vi egendesignade och högkvalitativa popcornbägare till låga priser. Vi kan till och med garantera att vi har de billigaste popcornbägrna med egen design på marknaden - hos oss har du 105% prisgaranti. Hittar du motsvarande produkt någon annanstans matchar vi priset samt ger en extra rabatt på 5%. Vi på Limepack förstår att priset är viktigt, men kompromissar inte på varken kvalitet eller service.

Beställ dina popcornbägare med eget tryck enkelt online via oss på Limepack - Spara in tiden som går åt att skicka en massa e-postmeddelanden fram och tillbaka. Om du har några frågor står våra förpackningsexperter till din tjänst, och om du behöver hjälp med designern kommer våra erfarna designers att hjälpa dig (helt gratis!).

Oändligt med designmöjligheter

Vi kan trycka din design på hela ytan av popcornbägaren, vilket innebär att du kan designa alla fyra sidor av lådan. Vi trycker popcornbägarna med CMYK-färger vilket innebär att du kan få obegränsat med färgkombinationer i designen - endast din kreativitet sätter gränserna!  Om du önskar olika tryck eller design på vardera sida av bägaren kommer det inte att kosta dig en enda krona extra. Trycket kommer också att synas på botten av lådorna eftersom att botten är veckad och därför tryckt med resten av lådan.

Om du letar efter något speciellt, eller om du har specifika färger i din logotyp som måste skrivas ut så har vi lösningen åt dig. Vi kan också skriva ut våra popcornbägare  med Pantone-färger som möjliggör fler nyanser jämför med CMYK-färgkartan. Önskar du dina popcornbägare tryckta med guld- eller silvertryck kan vi även trycka produkterna med värmefolie. Kontakta vårt team av förpackningsexperter så hjälper de dig att ta fram din optimala lösning!

Sveriges största utbud av popcornbägare med tryck

Att vi har det största utbudet av popcornboxar med tryck är inget skämt eller trick. Vi har som standard 8 olika storlekar av popcornbägare där den minsta storleken rymmer 17 oz och den största 102 oz (3 l). Letar du efter en större storlek än 3l, kan vi specialtillverka storlekar upp till 6l, där den enda skillnaden är att den minsta orderkvantitet är 10.000 st. Vill du istället ha en mindre storlek än 17 oz har vi haft kunder som har valt pappersmuggar och glassbägare som substitut.

Våra standardstorlekar har följande mått:

 • The snack master: 17 oz (0,5 l)
  Topp: 82 x 82 mm, botten 63 x 63 mm, höjd 85 mm
 • Hand-out 22 oz (0,65 l)
  Topp: 87 x 87 mm, botten 63 x 63 mm, höjd 110 mm
 • The cafeteria: 34 oz (1 l)
  Topp: 97 x 97 mm, botten 70 x 70 mm, höjd 125 mm
 • The hungry swimmer: 51 oz (1,5 l)
  Topp: 111 x 111 mm, botten 80 x 80 mm, höjd 145 mm
 • Game day: 61 oz (1,7 l)
  Topp: 115 x 115 mm, botten 80 x 80 mm, höjd 160 mm
 • The sportster: 68 oz (2 l)
  Topp: 123 x 123 mm, botten 85 x 85 mm, höjd 185 mm
 • Movie-time: 85 oz (2,5 l)
  Topp: 127 x 127 mm, botten 85 x 85 mm, höjd 207 mm
 • The grand old man: 102 oz (3 l)
  Topp: 135 x 135 mm, botten 95 x 95 mm, höjd 191 mm

Personliga popcornbägare för alla tillfällen

Med många valmöjligheter är det inte alltid lätt att vet vilken som passar bäst just för ditt ändamål. Vi har försökt ge våra olika storleken matchande namn. Storlekarna används främst inom tre områden; evenemang, matsalar/cafeterior och biografer. De större storlekarna från 2 liter och uppåt används främst i biografer på grund av volymen, där kunden kan ta god tid på sig att konsumera snackset; en två timmars film eller show är ett bra tillfälle för det. De små storlekarna används speciellt vid företagsevenemang och mässor, det kan till exempel vara ett bilföretag som har ett öppet hus där barnen får popcorn som en distraktion medans föräldrarna kikar på sin potentiella nya bil. De två storlekarna 1l och 1,5l används faktiskt mest i kaféer i badhus eller på arenor under basket-eller hockeymatcher. 

Storleken på 1,7l och 2l används normalt för baconchips på stadion när du går och tittar på ditt favoritfotbollslag.

Botten på popcornbägaren är vikt och inte strutformad. Detta för att undvika att smöriga popcorn eller flott innehåll ska droppa igenom. 

Med eller utan automatiskt vikbar botten? 

Våra popcornbägare finns i två typer - manuell botten och platt botten. Båda lådorna levereras platta (ovikta) för att spara på transport och måste vikas upp innan de är redo för servering. 

De manuella popcornbottnarn har 4 separata flikar som måste vikas ihop för att stänga botten. Detta tar cirka 5 sekunder.

De automatiska bottnarna på poppcornbägaren är å andra sidan förlimmade där de två motstående hörnen bara behöver en snabb tryckning för att rutan automatiskt ska stängas. Detta sparar mycket tid och ger en bastant känsla av popcornboxen.

Popconbägare med eget tryck - snabb leverans!

Våra tryckta popcornbägare tillverkas i Europa och levereras direkt från vår tillverkare till dig. På Limepack arbetar vi för att alltid leverera så snabbt som möjligt. Vi har en standardleveranstid på 3 veckor, men vi kan leverera inom 2 veckor med vår DHL + leverans. Om ditt evenemang är inom en vecka kan vi leverera det inom den tidsramen också med vårt expressleveransalternativ.

Vi har en minsta orderkvantitet på 200 st., Priset sjunker desto fler enheter du beställer, låga kvantiteter har således ett högre enhetspris jämfört med större kvantiteter.

Miljövänliga popcornbägare med tryck

Popcornboxara är tillverkade av 100% virgin paper, vilket innebär att papperet inte har återvunnits. Detta innebär att popcornbägarna kan brytas ned i naturen och att de kan samlas in och återvinnas på återvinningsanläggningar. Huvudproblemet är dock att de flesta återvinningsanläggningar inte tillåter återvinning av livsmedelsförpackningar med resten av papperet som återvinns. Det är dock fortfarande viktigt att källsortera det som pappersavfall, eftersom att när infrastrukturen är på plats kan den återvinnas. Vi kan tillverka popcornbägarna i FSC®-certifierat papper från 50.000 st.

Det fantastiska med att popcornbägarna tillverkas i Europa är att det mesta av det papper som används vid tillverkning av förpackningar kommer från skogsbruk som mestadels överensstämmer med FSC®-principerna för ett hållbart skogsbruk. Co2-utsläppet under transport är också lägre jämfört med frakt från bland annat Asien eller Amerika.

Redo att användas vid kontakt av livsmedel

Våra skräddarsydda popcornbägare är tillverkade i enlighet med europeiska livsmedelsförordningar. Det betyder att de är godkända för bruk i kontakt med mat och alla typer av livsmedel. Det har inte använts några mjölämnen eller andra kemikalier vid tillverkning av popcornbägarna. Bläcket som används i trycket på lådorna är livsmedelssäkert samt smak- och luktfritt.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på mail@limepack.se eller på 07 6871 9791 - Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen