Se video

Hur du beställer

Det ultimata urvalet av tryckta takeaway-förpackningar för din hamburgerbar

Förpackningar är mycket viktiga i världen av hamburgerbarer🍔.

Det är det pålitliga elementet som ser till att varje burgare,... Läs mer

Några av våra kunder

bandoburgersdeliveryheroburgerbodengordonramsaypoplburgerweber

... burgare, stek och dryck når kunden i bästa möjliga skick. Förpackningen hjälper inte bara till att upprätthålla matens kvalitet och hygien, utan fungerar också som ett kraftfullt verktyg för branding och marknadsföring.

Låt oss ge oss ut på en resa genom världen av förpackningslösningar för hamburgerbarer. Möjligheterna är oändliga, från hamburgerlådor och pommes-bägare till personliga servetter och våtservetter. Varje typ av förpackning har ett unikt syfte och ger din hamburgerbar en distinkt charm.

Utforska världen av förpackningar för hamburgerbarer

När man kliver in i hamburgerbarernas värld är det uppenbart att hamburgerförpackningarna är mer än bara ett skyddande lager för maten. Det är en yta som kommunicerar ditt varumärkes historia, värderingar och engagemang för kvalitetsservice. Det är här som varumärkets magi kommer till liv och förvandlar en enkel låda till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Varje låda är en tyst ambassadör för ditt varumärke och talar sitt tydliga språk om ditt engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet.

Det handlar inte bara om att leverera en burgare, det handlar om att leverera en upplevelse. Varje gång en kund håller i en av dina hamburgerboxar håller de inte bara i en måltid, de håller i en del av ditt varumärkes identitet.

Ett måste för varje hamburgerbar - hamburgerlådor med tryck

Burgerboxar är det mest grundläggande elementet i förpackningar för hamburgerbarer. De är inte bara otroligt starka och hållbara utan också miljövänliga. De är tillverkade av biologiskt nedbrytbar kartong och passar den moderna generationens miljömedvetna konsumenter som uppskattar och förväntar sig att företag gör miljömässigt ansvarsfulla val.

De är helt anpassningsbara i storlek för att passa olika dimensioner, från små cheeseburgare till stora burgare med dubbelt så mycket topping. Denna flexibilitet säkerställer att oavsett storlek eller stil på hamburgaren finns det en box som passar den perfekt och bevarar dess integritet från köket till kundens händer.

Hamburgerlådor skräddarsydda efter dina behov

Kartonglådor för hamburgare erbjuder utmärkta möjligheter till anpassning, så att företag kan trycka sina logotyper, slogans eller andra varumärkeselement direkt på boxarna. De är också helt anpassningsbara i storlek, vilket garanterar en perfekt passform för varje burgare!

Högkvalitativa burgarlådor med tryck revolutionerar varumärkeskännedomen. De är inte bara behållare, utan bärare av ditt varumärkes identitet. Varje detalj, från färg och finish till logotyp och slogan, talar sitt tydliga språk om ditt företag. De gör ditt varumärke minnesvärt och främjar kundlojalitet.

Med helt anpassningsbara hamburgerlådor förpackar du inte bara en hamburgare, du förpackar en minnesvärd upplevelse för dina kunder.

Pommes frites-lådor med tryck - en mångsidig förpackningslösning

Pommes frites-lådor med tryck är en mångsidig och effektiv förpackningslösning för alla snabbmatsrestauranger. En av de viktigaste egenskaperna hos dessa lådor är att de kan anpassas helt och hållet i storlek. Oavsett om du serverar en liten portion pommes frites, läckra mozzarellapinnar eller en rejäl portion lökringar finns det en specialdesignad låda som passar dem perfekt. Detta säkerställer att dina delikatesser alltid presenteras på bästa möjliga sätt och bibehåller sin kvalitet från köket till kundens händer.

Men anpassningen stannar inte vid storleken. Dessa lådor kan tryckas i valfri färg, så att du kan matcha dem med ditt varumärkes visuella identitet. Detta öppnar upp en värld av möjligheter för varumärkesprofilering och marknadsföring, och förvandlar varje låda till en miniatyrskylt för ditt företag.

Bägarna är mer än bara behållare; de är en plattform för ditt varumärke och förstärker dina marknadsföringsinsatser med sin professionella presentation.

Pommes-bägare med tryck erbjuder en unik kombination av funktionalitet, estetiskt tilltal och marknadsföringspotential. De är ett utmärkt verktyg i olika sammanhang inom livsmedelsindustrin, särskilt i hamburgerbarer, där de spelar en avgörande roll för att stärka ditt varumärkes image och förbättra kundupplevelsen.

Färgglada möjligheter till varumärkesprofilering - Pappersmuggar med tryck

Anpassade tryckta pappersmuggar är en viktig komponent i en hamburgerbars sortiment av flera skäl. För det första är de lämpliga för att servera ett brett utbud av drycker.

Från uppfriskande lemonad, läsk och krämiga milkshakes till iskaffe och även olika hantverksöl, vilket säkerställer att dina dryckeserbjudanden alltid presenteras på bästa möjliga sätt.

Kraften i 360-graders tryck

Pappersmuggar🥤 är också ett kraftfullt verktyg för varumärkesprofilering. De utgör en unik möjlighet att visa ditt varumärkes logotyp, slogan och andra designelement på, vilket effektivt förvandlar varje kopp till reklam för ditt företag.

Med 360-graders tryck blir pappersmuggar med tryck ett levande och effektivt sätt att öka ditt varumärkes synlighet. De erbjuder ett spektrum av färger som förvandlar varje kopp till en kanvas för ditt varumärke. Varje klunk en kund tar är ett engagemang med ditt varumärke, vilket förbättrar varumärkesigenkänningen och minnet!

Dessutom kan pappersmuggar med tryck tillverkas av miljövänliga material, vilket ligger i linje med den växande trenden kring medveten konsumtion och visar ditt varumärkes engagemang för hållbarhet.

Detta bidrar inte bara till att minska ditt företags miljöpåverkan, utan kan också väcka genklang hos miljömedvetna kunder, vilket potentiellt kan förbättra ditt varumärkes rykte och attraktionskraft.

Bäst för måltider på språng - Takeaway-påsar med logotyp

Papperspåsar med tryck är en mångsidig och effektiv förpackningslösning för alla hamburgerbarer. Dessa påsar sticker ut tack vare sin fulla anpassningsbarhet, inklusive möjligheten att trycka på båda sidor.

Detta dubbelsidiga tryck ger gott om utrymme för varumärkesprofilering och meddelanden, vilket förvandlar varje påse till en miniatyrskylt för ditt företag.

Dessutom finns de i en mängd olika storlekar för att tillgodose olika behov. Oavsett om du förpackar en enda burgare eller en hel burgarmåltid med tillbehör finns det en påse som är utformad för att passa perfekt.

Storleksflexibiliteten säkerställer att dina produkter alltid presenteras på bästa möjliga sätt och att kvaliteten bibehålls från ditt kök till kundens händer.

En annan bra egenskap hos papperspåsar är att de kan skapas med eller utan handtag, vilket ger ytterligare ett lager av anpassning.

Vissa hamburgerrestauranger kanske väljer papperspåsar utan handtag, så kallade block bottom-papperspåsar, eftersom de bättre återspeglar deras varumärkes estetik och stil.

Sammanfattningsvis erbjuder papperspåsar en unik kombination av funktionalitet, estetiskt tilltal och marknadsföringspotential, vilket gör dem till ett utmärkt verktyg inom livsmedelsindustrin.

Utmärkt för att visa upp drycker - plastmuggar med logotyp

Plastmuggar med logotyp erbjuder en unik möjlighet för företag att visa upp sitt varumärke på ett praktiskt och visuellt tilltalande sätt. Med möjligheten att trycka din unika logotyp på dessa muggar kan du se till att dina kunder ser ditt varumärke i varje klunk de tar.

En av de viktigaste egenskaperna hos plastmuggar med logotryck är deras mångsidighet i storlek. De finns i en mängd olika storlekar som tillgodoser alla dina dryckesbehov. Oavsett om du serverar en medium milkshake eller en stor läsk finns det en mugg som är utformad för att passa perfekt.

Detta säkerställer att dina drycker alltid presenteras på bästa möjliga sätt och bibehåller sin kvalitet ända fram till kundens händer.

Dessa plastmuggar med logotryck är lämpliga för ett brett urval av drycker. Från milkshakes och läsk till iskaffe och smoothies - de här muggarna klarar allt.

Det är ett fantastiskt sätt att servera dina drycker på och samtidigt marknadsföra ditt varumärke. Varje beställd dryck påminner kunden om ditt varumärke, vilket ökar varumärkeskännedomen och främjar kundlojaliteten.

Bäst för presentation - specialtryckt wrappapper

Specialtryckt wrappapper omvandlar presentationen av maten på hamburgerbarer. Det är inte bara ett enkelt papper, utan är ett mångsidigt verktyg som förhöjer matens visuella attraktionskraft samtidigt som det ger stora möjligheter till varumärkesprofilering.

Det fettäta pappret kan användas på en mängd olika sätt. Det är det perfekta sättet att visa upp din hamburgare på, genom att placera den ovanpå, ge presentationen en professionell touch och hålla tallriken ren.

Det är också ett utmärkt foder för pommes-brickor, som förhindrar att fett sipprar igenom och ser till att pommes fritesen förblir krispiga och läckra.

Men det fungerar även utmärkt som ett alternativ för att förpacka hamburgare och andra takeaway-produkter på en hamburgerbar. Papperets fettavvisande egenskaper gör att maten håller sig fräsch och förpackningen intakt, även om maten är oljig eller fuktig.

Dessutom finns det här papperet i skräddarsydda storlekar, så att det passar perfekt för varje produkt. Oavsett om det handlar om en liten cheeseburgare eller en stor gourmeträtt så finns det en bit fettavvisande papper som passar perfekt.

Denna mångsidighet är vad som gör specialtryckt wrappapper till en viktig del av alla hamburgerbarers förpackningsarsenal.

Bäst för hållbart drickande - papperssugrör med tryck

Papperssugrör med tryck är ett fantastiskt tillskott till alla hamburgerbarer, perfekt lämpade för att sippa på läckra milkshakes eller uppfriskande läsk.

De är tillverkade av hållbart papper av livsmedelskvalitet, är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara och erbjuder ett hållbart alternativ till traditionella sugrör av plast.

Det som gör dessa sugrör unika är deras potential för varumärkesprofilering. Med anpassningsalternativen kan du integrera ditt varumärkes logotyp, färger och andra designelement, vilket förvandlar sugrören till en bärbar reklam för ditt företag.

Varje gång en kund tar en klunk, engagerar de sig med ditt varumärke, vilket förbättrar varumärkesigenkänningen och minnet.

Sugrör av papper är alltså inte bara funktionella, utan spelar också en viktig roll i din marknadsföringsstrategi. Med dessa sugrör serverar du inte bara en dryck, du serverar en del av ditt varumärkes identitet.

Förbättra kundupplevelsen med våtservetter med tryck

Det finns inget som slår en saftig hamburgare från en hamburgerbar, men det är ingen hemlighet att dessa läckra måltider kan bli lite kladdiga. Det är här som våtservetter med tryck kommer in i bilden. Dessa praktiska våtservetter är perfekta för att städa upp efter en fet måltid.

Men våtservetter erbjuder mer än bara renlighet. De kan personifieras med ditt varumärkes logotyp eller slogan, vilket ger en unik touch till matupplevelsen. Dessutom finns de i olika dofter som tvål och citron, vilket ger dina kunder en uppfriskande upplevelse.

Så nästa gång dina kunder njuter av en måltid på din hamburgerbar, se till att de har en våtservett med tryck till. Det är en liten detalj som kan göra stor skillnad för deras matupplevelse!

Välj rätt förpackning för din hamburgerbar

Att välja rätt förpackning för din hamburgerbar kräver eftertanke. Det handlar om att välja en förpackning som representerar ditt varumärke, uppfyller dina behov och kanske till och med stöder dina hållbarhetsmål.

Förpackningen ska vara utformad så att den enkelt passar dina matvaror, oavsett om det är cheeseburgare eller stora burgare med många toppings. Att välja rätt storlek på förpackningen garanterar att hamburgare, pommes frites och andra läckra rätter på menyn kommer till sin fulla rätt.

Dina förpackningar bör också spegla ditt varumärkes identitet. Från färger och design till material och finish - varje aspekt av din förpackning ska tala sitt tydliga språk om ditt varumärke. Är det roligt och udda eller sofistikerat och elegant? Din förpackning ska återspegla detta.

Designen ska vara iögonfallande och minnesvärd, vilket hjälper dig att särskilja ditt varumärke från konkurrenterna.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan rätt livsmedelsförpackning avsevärt förbättra ditt varumärkes image, förbättra kundupplevelsen och bidra till en friskare planet.

Det finns många olika förpackningsalternativ som passar olika behov, från tryckta hamburgerlådor och pommes frites-lådor till plastmuggar och sugrör av papper.

Genom att välja miljövänliga material och skräddarsydda förpackningar kan du ytterligare stärka ditt varumärkes attraktionskraft och igenkänning.

Vanliga frågor och svar

Varför ska jag överväga tryckta förpackningar för hamburgare?

Förpackningar med tryck är ett effektivt marknadsföringsverktyg som ökar ditt varumärkes synlighet och igenkänning.

För en hamburgerbar innebär en logotyp, slogan eller unik design på hamburger- och pommesförpackningarna inte bara en bättre presentation av maten utan också att varje måltid blir en varumärkesupplevelse för kunderna.

Det är en investering som lönar sig i form av ökad kundlojalitet och varumärkeskänsla.

Kan jag beställa hamburgerförpackningar i olika storlekar för att passa olika hamburgare?

Ja, absolut! Förpackningar kan anpassas i olika storlekar för att passa perfekt till ditt utbud av hamburgare. Oavsett om det är en liten hamburgare eller ett överdimensionerat gourmetmästerverk finns det en låda som passar perfekt.

Är de tryckta boxarna för hamburgare och pommes frites fettbeständigt?

Ja, våra hamburger- och pommes friteslådor med tryck är tillverkade av fettavvisande papper. Men vi erbjuder också alternativ med PE-beläggning för dem som serverar extra saftiga måltider.

Detta säkerställer att oavsett hur goda dina hamburgare och pommes frites är, kommer lådorna att förbli robusta och fettfria!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen