Se video

Hur du beställer

Förpackning med specialtryck för glassbaren: Få ditt varumärke att sticka ut

Har du någonsin undrat hur du ska få din glassbar att sticka ut i mängden av konkurrenter?

Nyckeln till att särskilja ditt... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...a ditt varumärke kan ligga i din förpackning. På dagens konkurrensutsatta marknad kan en unik och iögonfallande glassförpackning vara den avgörande faktorn som får en kund att välja din produkt framför andra.

Det handlar inte längre bara om glassen, utan om hela paketet - bokstavligt talat!

Den här artikeln handlar om hållbara, praktiska och iögonfallande förpackningslösningar som garanterar att ditt varumärke förblir tilltalande och unikt.

Lär dig hur rätt förpackning kan göra din glass mer attraktiv på hyllan och få miljömedvetna konsumenter att gilla den.

Världen av anpassade tryckta förpackningar för glassbarer

När det gäller glass är förpackningen en viktig faktor. Det är det första kunderna ser och det kan vara avgörande för om de väljer att prova din produkt.

Från biologiskt nedbrytbara glassbägare till glassburkar med tryck - det finns en hel rad förpackningsmaterial som passar dina behov av glassförpackningar.

Tänk på det så här: din förpackningsdesign är dess första intryck. Det är den första möjligheten din produkt har att presentera sig, och som vi alla vet är första intrycket avgörande.

Färgerna, designen, känslan av förpackningen i kundens händer - alla dessa element samverkar för att skapa en upplevelse.

Men det handlar inte bara om att se bra ut - det handlar om att skydda produkten, bevara dess kvalitet och se till att den når kunden i bästa möjliga skick.

Så när du funderar på förpackningsalternativ för glass, kom ihåg detta: det är mer än bara en behållare. Det är ett uttryck för ditt varumärke, ett skydd för din produkt och en viktig del av kundupplevelsen.

Biologiskt nedbrytbara glassbägare med tryck: Ett hållbart val

Om du vill att din glassverksamhet ska sticka ut på den trånga marknaden och samtidigt bidra till en grönare miljö är biologiskt nedbrytbara glassbägare med tryck svaret.

Istället för en vanlig PE-beläggning har dessa muggar en vattenbaserad beläggning som gör dem biologiskt♻️ nedbrytbara och certifierade som återvinningsbara.

De flesta återvinningsstationer har dock inte uppdaterade system för att känna igen denna nya form av teknik, och därför kommer de flesta kommuner att kräva att du kastar dem i restavfallet.

Muggarna kan brytas ned under rätt miljöförhållanden, men vi rekommenderar starkt att du återvinner dem på rätt sätt och slänger dem i restavfallet så att återvinningsstationerna kan hantera dem på rätt sätt.

Du kan alltid kontrollera återvinningsprocessen med din lokala återvinningsstation eller kommun.

Men det är inte bara den miljövänliga aspekten som får dessa muggar att glänsa. De är också en visuell fröjd och erbjuder möjligheten att visa upp din varumärkeslogotyp på ett levande och tilltalande sätt, eftersom de kan tryckas i vilken färg och med vilken design du önskar!

Dessa glassbägare är inte bara behållare för din läckra produkt; de är vandrande reklam som visar ditt varumärkes identitet! När kunderna går runt och njuter av sin uppfriskande glass visas din logotyp så att alla kan se den.

Detta ökar inte bara varumärkets synlighet utan associerar också ditt varumärke med glädjen och tillfredsställelsen av att njuta av en uppfriskande gelato eller glassmörgås🥪.

Matt glassbägare med logotyp: Perfekt för en naturlig, jordnära estetik

Om du vill göra ett djärvt uttalande och förbättra ditt varumärkes synlighet är matta glassbägare med logotyp det rätta valet!

Dessa bägare är tillverkade av högkvalitativt papper och erbjuder ett unikt och elegant sätt att servera glass.

Men deras charm slutar inte där. Med din logotyp på en framträdande plats hjälper dessa muggar kunderna att komma ihåg och känna igen ditt varumärke, vilket förstärker din varumärkesberättelse och skapar en kontakt med kunderna.

Dessa muggar passar både små och stora kvantiteter, beroende på dina kunders behov. De finns i många storlekar, lämpliga för både en liten eller en stor portion glass, beroende på kundens hunger.

Denna flexibilitet i storleksalternativ säkerställer att varje kunds behov tillgodoses, oavsett hur stort eller litet deras glass- eller gelato-behov är.

Med dessa varierande storlekar kan ditt glassvarumärke tillgodose alla behov, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla glassälskare där ute.

Växtbaserade BIO-glassbägare: En miljövänlig lösning

För företag som strävar efter att vara verkligt miljömedvetna är biologiskt nedbrytbara glassbägare med PLA-beläggning ett utmärkt val.

PLA tillverkas av växter och är ett biologiskt nedbrytbart och komposterbart material som fungerar som ett miljövänligt alternativ till PE-plastbeläggningar.

Dessa muggar kan tryckas med valfri färg och design, vilket gör dem till ett fantastiskt val för företag som vill kombinera miljöansvar med varumärkessynlighet.

Glassbägare med tryck och lock: Optimalt produktskydd

När det gäller att servera glass på ett sätt som garanterar färskhet och säkerhet mot kontaminering, samtidigt som man lägger till en touch av sofistikering, är glassbägare med lock med tryck ditt bästa val.

Dessa glassbägare är ett utmärkt val för servering av glass, eftersom de inte bara bevarar glassens kvalitet utan också förbättrar dess presentation.

Dessutom kan de frysas ned i upp till 6 månader, vilket garanterar långvarig färskhet. Det innebär att din glass kan lagras och avnjutas av kunderna långt efter att den har tillverkats, utan att kompromissa med dess smak eller kvalitet.

Detta är särskilt fördelaktigt för företag som tillverkar glass i stora mängder eller som har säsongsbetonade smaker.

Genom att frysa glassen i dessa behållare kan de se till att deras produkt alltid finns tillgänglig, oavsett årstid eller produktionsscheman.

Maximal synlighet för varumärket

Dessa glassbägare kan tryckas runt om i valfri färg, vilket ger ett utmärkt tillfälle att visa upp ditt varumärke.

Färgerna kan vara så livfulla eller så subtila som du föredrar, så att du kan skapa en design som verkligen återspeglar ditt varumärkes identitet.

Även locken på dessa bägare kan tryckas, vilket ger ytterligare utrymme för ditt varumärkes synlighet och kreativitet.

Det innebär att du kan utnyttja utrymmet på bägarna fullt ut för att integrera ditt varumärkes logotyp, färgschema och till och med ditt varumärkes historia eller uppdrag.

Du kan välja att upprepa designen på dina glassbägare eller använda utrymmet för att ge ytterligare information om din glass, t.ex. ingredienser, näringsinformation eller till och med en rolig fakta om ditt varumärke!

På så sätt är dina glassbägare inte bara glassbehållare, de är ett kreativt medium genom vilket du kan kommunicera med dina kunder och förstärka ditt varumärkes image.

Express-glassbägare med tryck: Din Go-To för snabb leverans

När det är bråttom är express-glassbägare med tryck en räddare i nöden.

Med en leveranstid på bara 10-14 arbetsdagar kan du ha dessa glassbägare med ditt varumärkes logotyp och design i dina händer på nolltid!

Men snabb leverans betyder inte att du måste kompromissa med kvaliteten. Här är några av de viktigaste egenskaperna hos dessa glassbägare:

Extra hållbar

Dina kunder kan njuta av sin dessert utan att behöva oroa sig för spill eller läckage.

Dessa glassbägare är utformade med en robust PE-beläggning som säkerställer att bägaren håller bra även när glassen eller gelato börjar smälta.

Det innebär att dina kunder kan ta god tid på sig att njuta av varje sked av din läckra glass utan att behöva oroa sig för att den ska rinna igenom bägaren.

PE-beläggningen är dessutom motståndskraftig mot kondens, så kunderna behöver inte oroa sig för en blöt bägare.

Så dessa bägare ser inte bara bra ut, de fungerar också exceptionellt bra och ger dina kunder en problemfri glassupplevelse.

Matt vit och kraftpapper

Dessa expressmuggar med tryck finns i två eleganta utföranden: matt vit och kraftpapper. Det mattvita alternativet ger en klassisk, ren yta, perfekt för färgglada logotyper och mönster.

Alternativet med kraftpapper ger å andra sidan en mer naturlig och rustik look.

Det är ett fantastiskt val för varumärken som strävar efter en jordnära, organisk estetik. Båda alternativen är utformade för att förstärka ditt varumärkes unika identitet och tilltala din målgrupp.

Fullfärgstryck utan extra kostnad

Expressglassbägarna är inte bara snabba att leverera utan erbjuder också fullfärgstryck.

Det innebär att du kan välja så många färger som du vill för din design utan att oroa dig för extra kostnader.

Oavsett om du vill visa ditt varumärkes logotyp i livfulla färger eller föredrar en minimalistisk design med några nyanser, är valet helt ditt!

Med funktionen fullfärgstryck kan du få dina glassbägare att verkligen sticka ut.

Digitalt tryckta glassbägare: Unika och livfulla mönster

Dessa digitalt tryckta glassbägare möjliggör unika och livfulla mönster som inte bara höjer kundupplevelsen utan också får ditt varumärke att sticka ut.

De visar upp kreativa förpackningsdesigner för glass som lämnar ett bestående intryck på kunderna.

Glassbägarna trycks med CMYK-processen, vilket ger en levande färgåtergivning. Detta gör att du kan välja så många färger som du vill för dina glassbägare.

Oavsett om du vill återskapa regnbågens alla färger eller hålla dig till en enda nyans är valet ditt. Lägg till din logotyp eller valfritt mönster och design och gör dessa digitalt tryckta glassbägare till den perfekta vandrande reklamen för ditt varumärke!

Både PE- och BIO-alternativ finns tillgängliga för dessa glassbägare.

Välj PE-belagda bägare för deras hållbarhet, eller välj BIO-bägare om du vill visa upp ditt engagemang för miljömässig hållbarhet.

Välj rätt glassförpackning för ditt varumärke

Att välja rätt glassförpackning för ditt varumärke speglar processen att välja ut den perfekta glassmaken - det är ett individuellt val med betydande konsekvenser för varumärkesuppfattningen.

Det är här faktorer som hållbarhet, design och funktionalitet kommer in i bilden.

Hållbarhet är ett hett ämne i dag, och det är ingen skillnad när det gäller glassförpackningar. Varumärkena är kreativa när det gäller utformningen av sina glassförpackningar och strävar efter att minska avfallet och krympa branschens koldioxidavtryck.

De använder återvinningsbara, biologiskt nedbrytbara eller förnybara material för att få detta att hända.

Design, å andra sidan, handlar om att visa upp ditt varumärkes unika personlighet.

Oavsett om det är djärva färger, minimalistisk design eller udda illustrationer är din förpackning en återspegling av ditt varumärke.

Och låt oss inte glömma funktionaliteten. Din förpackning måste göra sitt jobb bra - det vill säga skydda glassen, hålla den fräsch och göra den lätt att servera.

Gratis hjälp med design: Skapa en innovativ förpackningsdesign för glass

På Limepack erbjuder vi kostnadsfri designhjälp för att säkerställa att din glassförpackning verkligen sticker ut.

Vårt skickliga designteam är redo att hjälpa dig att utforma din design och skapa en distinkt och tilltalande look som verkligen sammanfattar ditt varumärke.

Vårt erfarna designteam kan hjälpa dig att utforma din design och skapa en unik och iögonfallande look som verkligen representerar ditt varumärke.

Dessutom förstår vi hur viktig tid är i affärslivet. Därför erbjuder vi en kostnadsfri förhandsgranskning av designen på bara 2 timmar för ditt godkännande.

Om några ändringar krävs är vi fast beslutna att göra så många justeringar som behövs tills du är helt nöjd.

Med Limepack har du alla resurser du behöver för att förverkliga dina drömmar om design av glassförpackningar. Låt oss hjälpa dig att skapa en oemotståndlig förpackningsdesign för glassbutiker som lämnar ett bestående intryck!

Låga minsta orderkvantiteter

Låga minsta orderkvantiteter är ett gyllene tillfälle för företag i alla storlekar att skaffa premium, personliga glassbägare utan att anstränga sin budget.

Oavsett om du är en liten glassbar som precis har börjat eller ett väletablerat varumärke som vill experimentera med nya designer, erbjuder låga minsta orderkvantiteter den flexibilitet du behöver.

Hos Limepack kan du lägga en beställning på dina personliga glassbägare från en minsta kvantitet på bara 750 stycken.

Så oavsett om du är redo att beställa ett stort parti glassbägare med tryck, eller bara vill börja med en mindre beställning, ligger beslutet helt i dina händer!

Sammanfattning

I glassvärlden är förpackningar mycket mer än bara en kopp eller en balja för dina läckra kalla desserter.

Det är en duk för att visa upp ditt varumärkes historia och unika egenskaper.

Oavsett om du väljer miljövänliga, biologiskt♻️ nedbrytbara bägare eller glassbägare med tryck ska du komma ihåg att den perfekta förpackningen inte bara rymmer glassen - den förstärker glädjen i varje krämig, kall tugga och skapar oförglömliga ögonblick för dina kunder.

Vanliga frågor och svar

Varför är förpackningar viktiga för glassbarer?

Förpackningar inom glassindustrin har flera viktiga syften.

Det handlar inte bara om att bevara produktens kvalitet och säkerhet, utan också om att göra den attraktiv för konsumenterna.

Förpackningen är ofta den första kontaktpunkten mellan produkten och konsumenten, och en väldesignad förpackning kan fånga deras uppmärksamhet och påverka deras beslut att välja din glass framför andra.

Därför kan förpackningens betydelse inom glassindustrin inte överskattas - den är helt avgörande!

Vilken typ av förpackning används för glass?

När det gäller glassförpackningar är glassburkar med lock och tryck ett fantastiskt val. Dessa burkar kan frysas, vilket säkerställer att din glass förblir färsk och frestande. De ger också din produkt en sofistikerad touch.

Med glassbägare med tryck i olika storlekar kan företag tillgodose kunder med varierande aptit, vilket gör dessa bägare till ett mångsidigt val för servering av olika portioner i en glassbar.

Denna flexibilitet i portionsstorlekar kan förbättra kundupplevelsen, eftersom det ger alternativ som passar individuella preferenser.

Varför bör företag prioritera hållbarhet i glassförpackningar?

Företag bör prioritera hållbarhet i glassförpackningar för att minska avfallet, minska koldioxidavtrycket och bli kreativa med återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara material.

Det är en win-win för planeten och för deras varumärke!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen