Se video

Hur du beställer

Pappersskålar tryckta med din design

Få dina drömmars salladsskålar tryckta i ditt företags unika designattribut. Beställ dina tryckta take away skålar online  med endast ett par knapptryck och spara både tid... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...åde tid och pengar. Du behöver inte fundera en sekund över leveransen - vi fraktar kostnadsfritt direkt till din eller ditt företags address helt utan någon extra kostnad.

Fördelarna med att beställa online - samma service som offline 

Vi lägger vårt hjärta och själ i att erbjuda den bästa möjliga servicen. Du kommer därför att ha samma kontaktperson under hela processen där du får hjälp med allt från att hitta rätt storlek till passande design för dina pappersskålar med tryck. Och om du inte är säker på vilken storlek som passar ditt ändamål skickar vi gärna kostnadsfria varuprov av olika storlekar. När du har testat dem och hittat din optimala storlek så hjälper vårt designteam dig gärna med framtagning av design.

Produktion i Europa till förmånliga priser

Vi tillverkar våra salladsskålar med tryck i Europa, vilket gör att vi kan erbjuda den låga minsta orderkvantiteter från endast 1 080 stycken. För att säkerställa att pappersskålarna med tryck inte skadas under transporten fraktar vi dem alltid på lastpallar. Trots många fördelar med Europeisk produktion är nog det bästa det minskade CO2-utsläppet. Vi strävar efter att alltid erbjuda de bästa priserna. Vi garanterar att du hittar de lägsta priserna på tryckta salladsskålar hos oss. Om du hittar dem till ett lägre pris någon annanstans matchar vi priset samt sänker det med ytterligare 5%! Vi kallar det 105% prisgaranti.

Pappersskålar med tryck som får dina kunder att återvända

Skräddarsydda take-away skålar ökar dina chanser att bli ihågkommen av dina kunder. De får dem inte enbart att återkomma, det förhöjer även deras kundupplevelse! Den gamla klyschan att man “äter med ögonen” vet vi alla att det ligger en viss sanning i.

Använd designen på din förpackning och pappersskålar med tryck för att ge samma känsla to-go som när de besöker din butik eller restaurang. Förmedla samma känsla oavsett vart din rätt konsumeras - i lokalen, i parken eller i soffan. Oavsett om du vill ha en kreativ eller enkel design på dina tryckta take-away skålar - använd den för att berätta din historia eller förmedla ditt budskap!

Salladsskålar med din design tryckt förhöjer inte enbart upplevelsen för dina kunder utan marknadsför även din verksamhet inför potentiella kunder. Vi har alla blivit inspirerade av någon i parken med en smarrig poke bowl eller instagraminlägget på den estetiska ramen-rätten. Din mat smakar gott, men låt den även marknadsföra dig! Designade salladsskålar med ditt tryck är det perfekta sättet att säkerställa att du inte spenderar pengar på onödig reklam utan optimerar dina tillvägagångssätt!

Om du behöver hjälp med att designa dina drömförpackningar för livsmedel står vårt team av designers och förpackningsexperter mer än gärna till tjänst och delar med sig av sina bästa erfarenheter från andra projekt. Om du behöver hjälp med att sätta upp din design, skicka oss önskad storlek och din logotyp. Du kommer även att få en förhandsvisning av din anpassade produkt inom bara 2 timmar på arbetsdagar. Och det bästa av allt? Allt detta är helt kostnadsfritt. 

Skräddarsydda salladsskålar med tryck för alla typer av mat

Det fina med take-away skålarna är att de är runda, förhållandevis höga samt belagda med ett laget plast på insidan vilket gör att de faktiskt kan användas till nästan alla typer av mat - oavsett om de är varma eller kalla rätter. Skålarna produceras och formas tillsammans med botten vilket gör dem helt lufttäta och skålarna - du kan således servera både fast och flytande mat! Vi erbjuder även lock till pappersskålarna med logo vilket gör dem lätta att transportera men ännu viktigare håller maten varm tills det att din kund är redo att njuta av måltiden.

Salladsskålarna med tryck används främst till servering avsallader, poke bowls och andra hälsosamma kalla rätter. Skålen rymmer en stor portion mat vilket är normalt förekommande vid servering av hälsosamma rätter med sallad som bas. Vi har kunder som använder pappersskålarna till olika frukostar såsom bland annat gröt och smoothie bowls - det är dock inte lika vanligt. Pappersskålarna med tryck används även av kunder som serverar het mat i form av pasta, ris och nudelrätter.

Pappersskålar med tryck och alkohol

Om du serverar mat som innehåller mer än 5% alkohol, vänligen kontakta oss angående dina tryckta papperskålar. De kan börja läcka om de innehåller en för hög alkoholhalt då alkoholen kan etsa sönder det tunna plastskiktet. Du kan använda dem till mat med mindre alkohol än 5% utan problem, så om du använder alkohol som en smakhöjare i dina rätter är det inga problem!

Plast vs. pappersskålar med tryck

Dessa matbehållare med lock finns i både plast- och kartongversion -  men vad är skillnaderna och vad används de främst till? Plastbehållarna med tryck används endast för kall mat såsom sallader, poke bowls, kalla pastasallader och dylikt då plasten kan börja smälta om den utsätts för hög värme. Pappersskålarna är vanligt förekommande vid servering av varm mat, men även flytande mat. Pappersmatbehållarna med tryck kan naturligtvis också användas vid servering av kall mat. Locken gör pappersksålarna lätta att ta med om kunden är på språng! Du kan normalt sett få plastskålarna i större storlekar jämfört med pappersskålar.

Pappersskålarna med logo används även mer frekvent av företag som önskar trycka din logotyp/andra designattribut på förpackningen då tryckytan är betydligt större i jämförelse med plastskålar - det går även att lägga till klistermärken på plastlocken till pappersskålarna. Om du vill exponera ditt varumärke och nyttja designmöjligheterna till fullo för att berätta din historia så ger pappersbehållarna med tryck dig en större spelyta.

Slutligen så används pappersskålarna endast av företag som säljer mat för avhämtning/take away och inte på stormarknader där maten förvaras i behållare i flera dagar. Plastskålar å andra sidan finner du ofta på stormarknader och andra butiker som säljer sallader och dylikt. Detta då den typen av behållare passar bättre om maten ska förvaras i ett antal dagar innan konsumtion. 

Miljöaspekt

När det gäller den mest miljövänliga lösningen är det ganska svårt att ge ett direkt svar då man behöver räkna med olika faktorer. Det första man bör ta hänsyn till är om det är nedbrytbart; och det korta svaret är att både pappersskålar och plastskålar inte är nedbrytbara vilket beror på att de båda är belagda med plast. Nästa sak är om de är återvinningsbara. Tekniskt sätt går det, men då produkten används i samband med livsmedel och således inte går att rengöra gör det svårt att göra helt återvinningsbart.

Det är enbart högspecialiserade anläggningar som normalt kan godkänna livsmedelskontaktmaterial och återvinna dem - vilket leder till att de tyvärr inte är så vanligt att de återvinns. Det är lättare att återvinna plastskålarna då de är gjorda av 100% plast, medan pappersskålarna har ett litet lager plast på insidan. En sak som vi också måste ta hänsyn till är CO2-utsläpp under produktionen - och här avger plastskålarna faktiskt mindre CO2 än pappersskålarna. Anledningen är att det är mer energikrävande att producera papper än plast. Tillvägagångssättet är näst intill detsamma, men på grund av materialet som i sig även behöver tas fram så vinner plastskålarna en miljöfördel. Det finns naturligtvis hundratals saker att ta hänsyn till, men det här är normalt sätt de saker som vi värdesätter högst när vi värderar en produkts miljöpåverkan.

Om matbehållare av plast eller papper passar bäst för dig beror på vad du serverar, var du serverar det, och naturligtvis hur mycket du vill visa upp din design. Med pappersskålar med tryck har du fördelen att din design trycks på hela ytan, vilket ger ditt varumärke den fulla exponering det förtjänar. Behöver du någon att diskutera alternativet med, kontakta våra förpackningsexperter och utforska dina möjligheter!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen