Se video

Hur du beställer

Utforska de oändliga möjligheterna med skräddarsydda hotellförpackningar

Vill du lyfta ditt hotells varumärkesidentitet och gästupplevelse med anpassade förpackningar?

Att förstå effekten och... Läs mer

Några av våra kunder

firsthotelsestrelabsolutvodkabarcamparilillethotelswissstar

...betydelsen av skräddarsydda, högkvalitativa hotellförpackningar kan göra hela skillnaden när det gäller att särskilja din anläggning.

I den här artikeln går vi igenom hur valet av rätt förpackningsprodukter - allt från pappersmuggar med tryck till personliga servetter - kan förbättra ditt hotells varumärkets synlighet.

Världen av skräddarsydda hotellförpackningsprodukter

Dessa produkter är idealiska för att uppfylla de specifika behoven inom hotellbranschen. De syftar till att:

  • Öka varumärkets synlighet
  • Främja hållbarhet och implementera hållbara metoder
  • Garantera kvalitet
  • Leverera bekvämlighet

Pappersmuggar med tryck: Bästa valet för varumärkessynlighet

Pappersmuggar med tryck är ett effektivt verktyg för att marknadsföra ditt varumärke. Med ditt varumärkes bilder smidigt överförda till muggarna lämnar de ett starkt intryck.

Perfekt för alla typer av takeaway-drycker

Dessa muggar, som finns med både enkel- och dubbelvägg, är lämpliga för servering av ett brett utbud av drycker, både kalla och varma. Denna mångsidighet gör dem till ett perfekt val för alla hotell, oavsett storlek eller kundkrets.

Från lobbyområdet till rummen och konferenssalarna kan dessa specialanpassade muggar användas för att servera gästerna en mängd olika drycker to-go eller to-stay. Oavsett om det handlar om en uppfriskande iste eller en varm kopp kaffe, så klarar de här kopparna uppgiften.

Anpassat tryck i alla regnbågens färger

Dessa pappersmuggar fungerar också som ett levande marknadsföringsinstrument som ger möjlighet för ditt hotells logotyp och design att visas i ett 360-graders tryck runt muggen i valfritt färgschema.

När ditt varumärkes design trycks felfritt på kopparna gör de ett bestående intryck på användarna och framhäver på ett subtilt sätt ditt varumärkes närvaro och identitet.

Biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara pappersmuggar: Bäst för hållbarhet

Om du letar efter ett grönare förpackningsalternativ är biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara pappersmuggar definitivt ett alternativ att överväga.

Dessa muggar är ett utmärkt val för företag som prioriterar miljöansvar, eftersom de är biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara, vilket gör dem till en viktig bidragande faktor till avfallsminskning och ett mindre miljöavtryck.

De har inte bara ett funktionellt miljövänligt syfte, utan erbjuder också en möjlighet att marknadsföra ditt varumärke. Genom att trycka ditt varumärkes logotyp på dessa miljövänliga återvinningsbara kaffekoppar kan du öka ditt varumärkes synlighet samtidigt som du visar ditt engagemang för miljön.

Wrappapper med tryck: Perfekt för presentation av livsmedel

Specialtryckt wrappapper är en utmärkt lösning för hotell som vill förbättra sin matpresentation.

Denna mångsidiga produkt är perfekt för att presentera en rad olika rätter på hotellets restaurangmeny, som exempelvis pommes frites, hamburgare och andra välsmakande måltider, så att maten hålls fräsch och ser tilltalande ut.

Specialtryckt wrappapper är särskilt utformat för att hantera fett, vilket gör det till ett praktiskt och attraktivt val för hotell som erbjuder matservering.

Anpassningsbart wrappapper: Skräddarsydda snitt för dina specifika behov

Du kan trycka en rad mångsidiga mönster på fettbeständigt papper, och det är till och med möjligt att skräddarsy snitten efter dina specifika behov. Detta innebär att de kan skräddarsys inte bara för att passa ditt hotells visuella varumärke utan också för att tillgodose dina specifika produktkrav.

Förutom att vara prisvärda är dessa papper hållbara och även miljövänliga, eftersom de är biologiskt nedbrytbara. Detta miljövänliga tillvägagångssätt minskar inte bara hotellets miljöpåverkan utan sänder också ett positivt budskap om ditt företags engagemang för hållbarhet.

Dessutom ger användningen av specialtryckt wrappapper en touch av professionalism och känsla för detaljer som gästerna uppskattar.

Personliga pappersservetter: Den ultimata bekvämligheten

Personliga servetter är ett viktigt och utmärkt tillskott till alla restauranger på hotell. Servetterna är tillverkade av nyfiber och utstrålar en lyxig aura som påminner om mjukheten, kvaliteten och sofistikeringen hos middagsservetter av linne.

Servetterna kan tillverkas med 2 eller 3 lager, vilket ökar hållbarheten och absorptionsförmågan. Den höga absorptionsförmågan gör dem perfekta för att hantera spill och smuts, vilket ger kunderna en ren och bekväm matupplevelse.

Du kan trycka ditt hotellnamn eller andra designelement direkt på servetterna i en mängd olika färger, vilket ger din anläggning en personlig touch.

Personliga servetter är mer än bara en praktisk lösning för renlighet och komfort. De kan förstärka ditt varumärkes synlighet och ge en känsla av lyx till matupplevelsen på din restaurang.

Våtservetter med tryck: Perfekt för kundens bekvämlighet

Våtservetter med varumärke erbjuder inte bara en snabb och effektiv metod för gästerna att fräscha upp sig, utan de utgör också en fantastisk möjlighet att marknadsföra ditt varumärke.

Ytan på dessa våtservetter kan tryckas i valfri färg, vilket gör att ditt hotells logotyp kan visas på ett framträdande sätt. Det innebär att varje gång en gäst använder en av dessa våtservetter påminns de på ett subtilt sätt om ditt varumärke, vilket stärker igenkänningen och lojaliteten.

Dessutom finns dessa våtservetter i olika tilltalande dofter som citron, tvål och alkohol, vilket ger en uppfriskande upplevelse för dina gäster.

I grund och botten är våtservetter med tryck inte bara ett praktiskt tillskott till ditt hotells bekvämligheter. De är ett strategiskt verktyg som kan förbättra ditt varumärkes synlighet och lämna ett bestående intryck.

Papperssugrör med tryck: Ett grönt alternativ

Papperssugrör med tryck är biologiskt nedbrytbara och fungerar som ett prisvärt och utmärkt miljövänligt alternativ till sina motsvarigheter i plast. De tillverkas av hållbara källor och är ett utmärkt val för hotell som är medvetna om sin miljöpåverkan.

Dessutom erbjuder de en unik möjlighet att marknadsföra varumärket. Hotellets logotyp eller någon annan design kan tryckas på dessa sugrör i upp till sex olika färger, vilket ger en subtil påminnelse om ditt varumärke varje gång en klunk tas från en dryck.

Perfekt för alla dryckesstorlekar

Sugrören finns i en mängd olika storlekar och är den perfekta lösningen för alla drycker, från små till stora. Oavsett om det handlar om en mojito i baren eller en iskaffe på kaféet klarar sugrören uppgiften. De mindre sugrören är idealiska för cocktails och ger precis rätt flöde för den perfekta klunken, medan de större sugrören är utmärkta för tjockare drycker.

Papperssugrör med tryck är inte bara en praktisk lösning för att servera drycker, utan också ett viktigt inslag för att synliggöra varumärket och ett steg mot en mer miljövänlig och hållbar framtid.

Papperspåsar med logotyp för takeaway: Effektiva förpackningar för varumärkesreklam

Papperspåsar med logotyp för takeaway är ett utmärkt val för hotell som vill synliggöra sitt varumärke. Dessa påsar är en mycket hållbar och praktisk förpackningslösning för takeaway och fungerar som effektiva takeaway-behållare.

Påsarna finns i flera olika storlekar och kan användas för en mängd olika ändamål, från snacks till frukost. Under evenemang eller konferenser som anordnas av ditt hotell kan dessa påsar också användas för att dela ut evenemangsmaterial.

En av de viktigaste egenskaperna hos dessa påsar är möjligheten att få hotellets logotyp tryckt på dem. Du kan välja en enkel design på framsidan eller en mer detaljerad design på både framsidan och baksidan.

De fungerar som mer än bara takeaway-påsar; de är levande marknadsföringsverktyg som ökar ditt varumärkes synlighet varje gång dina gäster använder och bär runt på dem.

Anpassade bulkpåsar av papper: Ett kostnadseffektivt val av takeaway-förpackning

Papperspåsar med tryck är ett särskilt praktiskt val för företag som vill minimera kostnaderna och samtidigt maximera varumärkets synlighet. De kan skräddarsys med ett heltäckande tryck, så att ditt varumärkes design får en framträdande plats på påsen.

Varje gång en gäst bär en av dessa väskor blir de en vandrande reklam för ditt hotell och sprider varumärkeskännedom vart de än går.

Att beställa dessa väskor i stora partier är dessutom ett praktiskt affärsbeslut för hotellen. Det säkerställer en stadig leverans av påsar, minskar risken för att de tar slut under högsäsong och kan vara mer kostnadseffektivt tack vare stordriftsfördelar. Det ger också en enhetlig varumärkesprofilering, eftersom alla påsar har samma högkvalitativa tryck och design.

Förbättra upplevelsen med anpassade hotellförpackningar

Anpassade hotellförpackningar spelar en avgörande roll för att stärka ett hotells varumärke. Genom att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse förstärker de hotellets varumärkesimage avsevärt.

Varje enskild förpackning, från servetterna i matsalen till takeaway-påsarna, fungerar som en duk för att visa upp hotellets varumärkesidentitet.

Dessa förpackningslösningar ger inte bara skydd och funktionalitet utan fungerar också som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. De kan anpassas med hotellets logotyp och andra designelement, vilket på ett subtilt sätt förstärker varumärkets närvaro och identitet vid varje användning.

Dessutom kan anpassade takeaway-förpackningar också återspegla hotellets värderingar och karaktär. Att använda biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara material kan t.ex. signalera att man satsar på hållbarhet.

Kostnadsfri designhjälp från våra experter

Behöver du hjälp med att skapa unika hotellförpackningar som sticker ut?

Vårt team av skickliga designers är alltid redo att hjälpa dig att designa din helt egna unika hotellförpackning som passar perfekt med ditt varumärkes identitet och estetik.

Du får till och med en gratis förhandsgranskning av designen inom bara 2 timmar!

Kontakta oss idag - vi är här för att hjälpa dig!

Våra experter på takeaway-förpackningar finns alltid till hands, redo att hjälpa dig att hitta de perfekta förpackningslösningarna och storlekarna som passar ditt hotells behov perfekt.

Vårt dedikerade team är tillgängligt från kl. 8.00 till 16.00, redo att vägleda dig mot att göra det perfekta valet.

Vanliga frågor och svar

Vilken typ av anpassade förpackningar används vanligtvis på hotell?

På hotell används en mängd olika anpassade förpackningsalternativ och tjänster för att förbättra gästupplevelsen och marknadsföra varumärket.

En av de mest använda förpackningslösningarna på hotell är pappersmuggar med tryck, eftersom de erbjuder en bekväm lösning för gäster som vill njuta av sitt morgonkaffe eller te på språng. De är särskilt praktiska för gäster som har bråttom eller som förbereder sig för en dag fylld av aktiviteter.

Dessutom använder hotellen även andra populära förpackningslösningar, som exempelvis wrappapper, personliga servetter och påsar med tryck. Fettbeständigt papper är utmärkt för presentation av mat, personliga servetter ger en lyxig touch till matupplevelsen och takeaway-påsar med logotyp är en praktisk förpackningslösning för takeaway-produkter.

Anpassade lådor för mat är också populära val bland hotell. På Limepack erbjuder vi anpassade lådor för hamburgare, tårtor och bakverk samt matbehållare för sallader, soppa och mycket mer. Om du letar efter något liknande till ditt hotell, tveka inte att höra av dig.

Är det möjligt att se den anpassade hotellförpackningen innan jag gör en fullständig beställning?

Ja, absolut! Vi erbjuder gratisprover av alla produkter i vårt sortiment.

På så sätt kan du uppleva kvaliteten på våra förpackningar på nära håll och testa dem med din produkt innan du lägger din beställning.

Observera att vi inte har möjlighet att skicka prover på förpackningar med din egen design och att designen på våra prover kan variera.

Hur viktigt är det med skräddarsydda hotellförpackningar?

Anpassade hotellförpackningar är viktiga eftersom de ökar synligheten för hotellets varumärke, berikar gästupplevelsen och på ett subtilt sätt kommunicerar hotellets värderingar. Din unika takeaway-förpackning kommer att skapa ett långvarigt intryck hos gästerna.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen