Se video

Hur du beställer

Stå ut från mängden med sushilådor med tryck

Letar du efter ett sätt att få dina take-away-förpackningar för sushi att sticka ut? Då behöver du inte leta längre. Med våra anpassade sushilådor kan du lägga till... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...du lägga till en unik touch till din presentationsstil och göra varje måltid till en minnesvärd upplevelse för dina kunder. Oavsett om du behöver små, medelstora eller stora sushilådor - vi har allt du behöver med våra olika storlekar och stilar att välja mellan! Du kan även få dina egna sushilådor med fönster för att visa upp dina läckra california- eller dragon rolls med stil, även när de ligger i lådan.

Våra skickliga designers hjälper dig gärna att designa dina sushilådor - helt kostnadsfritt. Så vad väntar du på? Beställ dina sushilådor med tryck idag och få dem levererade till din dörr inom bara 4 veckor!

Beställ dina sushilådor med tryck från bara 100 st.

Du behöver inte binda dig till större kvantiteter än du behöver. På Limepack gör vi det enkelt att beställa exakt den mängd du behöver. Våra sushilådor med tryck har en minsta beställningskvantitet på bara 100 stycken, och oavsett om du driver en liten sushirestaurang eller behöver sushilådor med tryck för ett evenemang gör vår minsta beställningskvantitet att du kan få exakt vad du behöver.

Med eller utan fönster? Välj din perfekta storlek och stil

I vårt sortiment hittar du både sushilådor med och utan fönster. Våra sushilådor finns i olika storlekar och stilar, och var och en erbjuder unika personaliseringsalternativ.

Förhöj din sushipresentation med våra sushilådor med fönster! Med sushilådor med fönster kan du presentera dina sushikreationer på ett unikt sätt och samtidigt ge folk en smygtitt på de aptitretande läckerheterna inuti. 

Våra sushilådor med fönster finns i två storlekar:

  • Liten: 160 x 103 x 45 mm (LxBxH)

  • Stor: 241 x 103 x 45 mm (LxBxH)

Dessa två storlekar är perfekta för restauranger som säljer både mindre och större sushialternativ. Du kan servera dina sushirullar ensamma eller med tillbehör som ingefära och sjögrässallad.

Som standard tillverkas dessa sushilådor med vitt papper på utsidan och kraftpapper på insidan. Men du kan också få helt vitt papper eller helt kraftpapper till dina sushilådor om du föredrar det. Dessutom kan vi trycka din logotyp eller design på insidan av lådorna mot en extra kostnad. 

Våra sushilådor utan fönster har en snabb leveranstid på bara 4 veckor! De är den perfekta lösningen när du har bråttom med sushilådor med tryck, särskilt för kommande evenemang där du vill att ditt varumärke ska lysa och sticka ut från mängden.

Våra sushilådor med snabb leverans finns i tre storlekar:

  • Liten: 50 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Medium: 100 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Stor: 150 x 210 x 50 mm (WxLxH)

Den minsta storleken rymmer en enda sushirulle och är perfekt för att tillfredsställa ett snabbt sushisug på språng. Den medelstora storleken är utformad för att rymma två rullar, medan den största storleken rymmer upp till fyra sushirullar och är den perfekta storleken för gruppdelning. Om du behöver sushilådor i en annan storlek erbjuder vi även anpassade storlekar mot en extra kostnad. Om du vill veta mer om dina alternativ, tveka inte att kontakta oss.

Är du osäker på storleken? Få kostnadsfria prover

Osäker på vilken storlek som är idealisk för dina sushiportioner? Ingen fara! Vi skickar gärna en provlåda med våra sushilådor så att du kan prova de olika storlekarna och hitta den perfekta storleken för dina sushikreationer. Om du behöver hjälp eller har några frågor kan du alltid kontakta våra förpackningsexperter. Skicka ett e-postmeddelande till limepack@mail.se eller ring oss på 07 6871 9791

Oändliga designalternativ: Släpp loss din kreativitet med CMYK-tryck

Våra sushilådor har en matt yta, vilket inte bara ger dem ett polerat och elegant utseende, utan också gör att de känns mjuka att ta på! Vi använder CMYK för att trycka sushilådorna, vilket innebär att du kan ta ut svängarna med så många färger du vill i din design. Om du vill ha en levande design med poppiga färger är CMYK-tryck ett perfekt alternativ, eftersom det kombinerar cyan, magenta, gult och key (svart) för att skapa en hel regnbåge av nyanser. Det bästa med att trycka med CMYK? Oavsett hur många färger du använder i din design förblir priset detsamma!

Vi erbjuder också möjligheten att trycka sushilådorna med Pantone-färger. Detta kommer dock med en extra kostnad. Att trycka med Pantone är det bästa valet för enkla designer med färre färger, där fokus ligger på att uppnå färgprecision i designen.

Få kostnadsfri designhjälp

Behöver du hjälp med att konfigurera din design? Inga problem! Vårt designteam är alltid redo att hjälpa dig utan extra kostnad. Ladda bara upp dina designfiler och låt oss sköta resten. Du får en förhandsgranskning av dina sushilådor inom 2 timmar så att du kan godkänna designen och se till att den är precis som du vill ha den.

Säkra och hållbara sushilådor med tryck

Våra sushilådor har ett tunt lager plast inuti som gör dem extra motståndskraftiga mot fett och vätskor. Det betyder att du inte behöver oroa dig för läckage eller att lådorna faller isär när dina kunder tar med sig sin sushi! Dessutom har våra sushilådor ett tättslutande lock som håller dina kunders sushi säker och fräsch, vilket gör dem till ett utmärkt val för att ta med på resan.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen