Enkelväggiga- och dubbelväggiga pappersmuggar med tryck

PE-belagd

Enkelväggiga- och dubbelväggiga pappersmuggar med tryck

PE-belagd
Styckpris
Spara
Totalt 6 570,00 
SEK. Exkl. moms
8212.5SEK (inklusive skatt)

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Letar du efter ett kreativt sätt att marknadsföra ditt varumärke? Då ska du prova våra personliga pappersmuggar med din logotyp! De kommer helt klart att göra ett bra intryck på dina kunder och få folk att prata om ditt företag. I dem kan du servera vilken dryck som helst, och se dina kunder uppskatta den extra ansträngning du lagt ner på att ge dem en unik upplevelse.

Våra kunder - främst organisationer och företag - använder dessa muggar för olika ändamål, däribland interna och externa marknadsaktiviteter såsom mässor, företagsevent och lanseringsfester. Allt från kalla till varma drycker kan serveras i dessa take away muggar med enkelvägg. Med dessa pappersmuggar kan ni på ett enkelt, smidigt och attraktivt sätt exponera ert marknadsföringsmaterial.

Enkelvägg eller dubbelvägg: vad ska man välja?

Beroende på vad du behöver dina personliga pappersmuggar till kan du välja mellan en pappersmugg med enkelvägg eller dubbelvägg! Pappersmuggen med enkelvägg är lämplig för servering av kalla och ljumma drycker som juice, smoothies och kaffe med mjölk, medan pappersmuggen med dubbelvägg passar bäst för servering av varma och mycket varma drycker som kaffe eller varm choklad.

Skillnaden mellan pappersmuggar med enkelvägg och dubbelvägg är ett extralager papper som omsluter modellen med dubbelvägg. Extralagrets syfte är att hålla drycken i muggen varm under en längre tid samt förhindra konsumentens fingrar från att brännas genom pappersmuggen. Luften mellan pappersskikten kyler ner det yttre lagret av koppen vilket genererar en behaglig känsla för händerna - oavsett temperatur på innehållet i take-away muggen!

Matt eller glansig yta?

Våra pappersmuggar med tryck har antingen en matt eller glansig yta. Våra pappersmuggar med enkelvägg har en matt yta, medan du kan välja mellan både en matt eller glansig yta på våra pappersmuggar med dubbelvägg. 

Den matta ytan ger pappersmuggen ett mycket naturligt utseende och är det perfekta valet om du föredrar en grövre yta med mindre färgmättnad. Den glansiga ytan ger däremot muggen ett glänsande och klart utseende, och om du har många färger i din design kan en glansig yta få dem att framträda tydligt. Många av våra kunder som väljer pappersmuggar med dubbelvägg är kaféer och företag som önskar en exklusiv varumärkes-approach.

Stort utbud av pappersmuggar med logo och enkelvägg

Våra specialtryckta pappersmuggar finns i ett flertal olika storlekar, och du kan därmed vara säker på att hitta en storlek som passar dina specifika behov. Pappersmuggarna med enkelvägg kommer i 4 olika storlekar:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Pappersmuggarna med dübbelvägg kommer i 3 olika storlekar:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Vår 100 ml mugg är perfekt för en shot nymalen espresso. Den här storleken är också perfekt att använda för prover.

Muggen i storlek 160 ml syns ofta vid kaffemaskinerna - ett användningsområde vanligt för denna storlek.

Storsäljaren “Mug-a-Chino” 240 ml används ofta på diverse mässor samt på kaféer där det erbjuds take away kaffe i både stora och små pappersmuggar. Den här storleken används också för pop-up-evenemang.

Erbjuds enbart en storlek på kaffet på ditt lokala café är det troligtvis 350 ml, den perfekta storleken “lagom”.

“The Monday Killer” 450 ml är precis vad det låter som. Med en stor mugg på nästan 500 ml cappuccino kan inget stoppa dig. Trots den stora storleken så är det en vanligt förekommande pappersmugg som de flesta etablerade kaffekedjor erbjuder, exempelvis Starbucks.

Pappersmuggar med logotyper i regnbågens färger

Vi trycker våra pappersmuggar med offsettryck och CMYK-färger. Tack vare användningen av CMYK-färger vid offsettryck av pappersmuggar med tryckt design kan du njuta av kreativitetsmöjligheter utan gränser under skapandet av din design. Du kan välja att oändligt med färger utan att behöva betala en extra kostnad för varje ny ton. Hela ytan på take-away muggen är självklart till förfogande för designen. Alla våra färger är neutrala i lukt och smak.

Diverse användningsområden för pappersmuggar med enkelvägg

De traditionella användningsområdena inkluderat bland annat servering av kaffe, te eller andra drycker är inte nödvändigtvis de enda. Vi har haff kunder som har använt pappersmuggarna för helt andra områden - bli inspirerad och gör som dem!

Oavsett om du ska ställa ut på en mässa, sampla ut smakprover eller arrangera ett internevent, varför inte experimentera och servera popcorn, nötter eller din nya produkt i dem? Då du kan välja mellan olika storlekar på våra pappersmuggar så kan du själv välja hur mycket du vill dela ut.

Är din målgrupp studenter? Varför inte dela ut gratis pappersmuggar med ditt tryck och budskap till skolkafeterior. Du sprider glädje med en uppfriskande dryck och dina pappersmuggar med tryck skapar maximal exponering och varumärkeskännedom. Serverar du glass eller milkshakes så är pappersmuggar det optimala valet då muggarna inte blir för kyliga att bära runt på. Om du planerar att servera alkohol i pappersmuggarna är det också möjligt - många av våra kunder använder faktiskt våra pappersmuggar för detta ändamål! Det är dock viktigt att vara medveten om att alkoholhaltiga drycker med alkoholvolymer över 5%, särskilt de som blandas med stark sprit som rom och vodka, kan göra att pappersmuggarna får en betydligt kortare livslängd. Kontakta oss på mail@limepack.se för att höra mer om detta.

Våra pappersmuggar kan användas för vilket ändamål som helst! Möjligheterna är oändliga, och de är ett utmärkt sätt att få ut ditt budskap till din publik. Vi har allt du behöver, oavsett om du behöver dem för ett sprecifikt evenemang eller bara för att marknadsföra ditt företag.

Märkning av pappersmuggar som innehåller plast

Enligt direktivet om plast för engångsbruk (SUPD) ska alla förpackningar som innehåller plast ha en etikett som visar att de innehåller plast. Syftet med märkningen är att öka medvetenheten om de skadliga effekterna av engångsplast på vår miljö och att uppmuntra konsumenterna att göra miljövänliga val. Eftersom våra vanliga pappersmuggar är belagda med plast måste de ha denna märkning. Du kan dock välja att använda våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar utan denna etikett, eftersom de är tillverkade utan plastbeläggning, men på egen risk. Om du har några frågor om detta, tveka inte att kontakta oss.

Produktion i Europa

Vi samarbetar med tillverkare inom EU för att kunna garantera snabb leveranstid, låga orderkvantitet samt den högsta möjliga kvaliteten. De fabrikörer vi arbetar med är ISO-certifierade enligt hållbarhetsstandard och kvalitetsstyrning. Vi kan stolt hävda att vi har pappersmuggar av världsklass. En annan huvudsaklig fördel med rötter i dessa samarbeten är den förkortade transportsträckan, vilket resulterar i ett lägre CO2 utsläpp. 

Papersmuggar ska vara tillgängliga för alla

Vi vill att våra to-go muggar ska vara lättillgängliga, oavsett ditt företags storlek eller behov. Limepack erbjuder därför möjligheten att beställa engångsmuggar från enbart 1,000 enheter - i samtliga storlekar. Vår snabba leveranstid är som standard inom 4 veckor. Vi vågar säga att vi har de lägsta priserna på marknaden, och det är vi stolta över. Hittar du pappersmuggar till ett lägre pris hos en konkurrent så sänker vi din kostnad för att slå det priset. Sist men inte minst - vi vill att det ska vara enkelt att beställa pappersmuggar med eget tryck, steg för steg genom hela köp- och designprocessen.Vill du skapa din egna design? Inga konstigheter, du hittar mallar att ladda ner på vår hemsida som du sedan bifogar med din beställning. Vill du att vårt designteam hjälper dig? Självklart, maila oss då med önskat designmaterial och eventuella önskemål så börjar vi med det på en gång. Innan en order skickas till produktion så får du ett 3D-utkast på pappersmuggarna - oavsett tillvägagångssätt av designskapande.

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Alla våra pappersmuggar är tillverkade i enlighet med EU: s produktionsstandarder och överensstämmer med EU: s föreskrifter om livsmedelsförpackningar. Vårt exklusiva samarbete med högt kvalificerade tillverkare belönar oss med följande värdefulla certifikat:

Good manufacturing practice (GMP)
En GMP-kompatibel kvalitetsstyrning måste alltid kunna garantera att tillverkarna producerar säkra produkter för konsumenten. Effektiv förvaltning, övervakning, åtgärder och dokumentation måste kunna visas för behöriga myndigheter för att säkerställa att företagsförfaranden, processer och anläggningar garanterar livsmedelssäkerhet och uppfyller lagstadgade krav.

Quality System Certification – ISO 9001:2015
ISO 9001: 2015 Kvalitetsstyrningsstandard är den mest utbredda och bland de viktigare standarderna inom kvalitetsledning (QM), både nationellt och internationellt. Den fastställer de minimikrav för QM som företag måste implementera för att uppfylla både kundernas krav samt andra produkt- eller servicekrav.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015
ISO 14001: 2015 är den globalt accepterade och tillämpade standarden för miljöledningssystem och ställer krav på en organisation för att förbättra dess miljöprestanda, uppfylla lagar och andra skyldigheter samt uppnå miljömål.

Forest Stewardship Council® (FSC®)
FSC är ett internationellt certifieringssystem för skogsbruk som garanterar att trä- och pappersprodukter som bär FSC-markeringen kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar. Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar med matt yta är alla FSC-certifierade; endast våra BIO-pappersmuggar med dubbelvägg och glansig yta kan inte tillverkas med FSC-certifierat papper.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008
Denna standard specificerar kraven för hygienhanteringssystem för livsmedelsförpackningstillverkare och deras leverantörer, inklusive lagring och transport. Effektiv kommunikation längs livsmedelsförpackningskedjan är avgörande för att säkerställa att alla relevanta fel i förpackningshygien identifieras och kontrolleras korrekt.

Storlek100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TypEnkelväggEnkelväggDubbelväggEnkelväggDubbelväggEnkelväggDubbelvägg
Ø (Toppen)63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Ø (Botten)45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Höjd60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Vikt3,71 g7,91 g12,56 g10,63 g 16,84 g12,94 g20,89 g
Papperstjocklek260 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE295 g/m2 + 18 PE
YtaMattMattMatt, blankMattMatt, blankMattMatt, blank
TryckmetodeOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färgerOffset, CMYK-färger
Muggar per sleeve50 st50 st25 st50 st20 st50 st20 st
Muggar per låda1.000 st1.000 st500 st1.000 st500 st1.000 st500 st
Vikt på låda4, 25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Storlek på låda310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Lådor per pall66302416161212
Muggar per pall66.000 st30.000 st12.000 st16.000 st8.000 st12.000 st6.000 st

Leveransalternativ

We offer a variety of shipping options to suit your needs! Explore the available options on the product page and choose the one that works best for you.

Free shipping

At Limepack, you always get free shipping within the UK on everything you order, with the exception of non-bridged islands. If you need your goods delivered to one of these islands, please reach out for a shipping quote.

You can trust that there’s no need to worry about any hidden fees or extra costs at checkout!

Expedited production

Are you on a deadline and in need of your order in a hurry? No problem. We can speed up the production of most products and shorten the overall delivery time, so you can receive your order even faster. And the best part? You’ll only pay extra for the faster production - shipping is still completely free!

Check out the available shipping options on the product page and select the one that works best for you. The total cost of your order, which includes the production time, has already been calculated. Please note that expedited production will result in a higher cost, so if you’re not in a hurry to receive your order, we suggest opting for a longer delivery time. Take your time to explore the available options and find the one that fits your needs!

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 omdömen