Se video

Hur du beställer

Strutar med eget tryck

Vill du lägga till en unik touch på ditt sätt att servera dina måltider? Servera dem i specialtryckta strutar! De är inte bara ett snyggt sätt att servera din mat på, de är också... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...å superpraktiska och gör det enkelt att äta maten på språng. Strutarna kan användas för all tänkbar mat, torr eller fet, och du kan enkelt fylla dem med allt från läckra ostpommes och nachos till krispiga churros. Dina kunder kommer att älska hur praktiska strutarna är och du kommer att bli ihågkommen för ditt roliga och annorlunda sätt att servera dina måltider på. Beställ dina takeaway-strutar idag och stå ut från mängden! 

Att beställa från oss är supersnabbt och enkelt, och om du har några frågor om en produkt eller behöver hjälp med din design finns våra experter på förpackningar och design alltid till hands för att hjälpa till - utan kostnad.

Det perfekta valet för alla takeaway-måltider

Tillverkade av hållbar och fettfri kartong finns det absolut inga gränser för vad strutarna kan användas till! De passar utmärkt för att servera allt från snacks som kanderade mandlar till måltider som fish and chips och efterrätter som söta crepes. Strutarna är perfekta för alla företag som till exempel foodtrucks och matstånd, som säljer mat på språng, eller för butiker som säljer desserter som bubbelvåfflor och churros. De är särskilt det perfekta valet för stora och trånga evenemang som festivaler och idrottsmatcher, där det är långa matköer. De gör inte bara serveringen snabb och enkel, utan de är också superpraktiska för kunderna att hålla och bära runt på! 

Välj mellan olika storlekar på takeaway-strutar

Vi samarbetar med flera tillverkare för att kunna erbjuda dig ett brett urval med många storlekar och former. Oavsett vilka behov du har, hittar du garanterat den perfekta takeaway-struten att servera dina snacks, måltider eller desserter med i vårt urval! 

Eftersom vi samarbetar med olika tillverkare varierar vissa av storlekarna på strutarna något i sina dimensioner, men också i utseende och vissa av sina egenskaper. Vi har till exempel strutar med perforerade linjer som gör att dina kunder kan riva av en del av konen medan de äter sin måltid. Dessa pommesstrutar är praktiska för många måltider eftersom dina kunder kan undvika att få klibbiga fingrar. Vi har också koner med två stängningsbara flikar i toppen för att hjälpa dina kunder att hålla maten varm och fräsch, samt en version med förhöjd baksida för att stödja maten i struten. 

De små strutarna i vårt utbud har den perfekta storleken för en mängd olika snacks som jordnötter, popcorn eller baconchips, och kan även användas för att servera små portioner pommes frites. De medelstora strutarna rymmer lite mer, vilket gör dem perfekta för lite större portioner pommes frites, men även churros, fish and chips och många andra friterade läckerheter. Den här storleken är också idealisk för att servera bubbelvåfflor med glass. Om du vill ha en storlek för dina extra hungriga kunder kan du välja vår största storlek! Den här storleken kan rymma mycket stora måltider och kommer att göra dina kunder mer än nöjda. Om dina kunder vill njuta av dina läckra måltider tillsammans, är det här också den perfekta storleken att dela maten på. Vi har kunder som har använt den här storleken för stora portioner av läckra crepes.

105 % prisgaranti

Vi är väldigt säkra på våra priser, vilket är anledningen till att vi har en 105% prisgaranti på alla våra produkter. Det innebär att vi garanterar att om du hittar samma produkt till ett lägre pris på en konkurrents webbplats, så matchar vi deras pris och slår det till och med med 5%! 

Framhäv ditt varumärke med en iögonfallande design

Har du en specifik design i åtanke som du vill ge liv åt? Våra oändliga designmöjligheter gör det möjligt för dig att göra just det! Oavsett om det är en design med ett färgglatt mönster eller något mer enkelt och klassiskt kan du få precis det du vill ha. Vi lovar en slutlig design som kommer att se fantastisk ut, oavsett vad! Du kan sköta designen själv genom att ladda ner mallarna på den valda produkten eller låta våra interna designers hjälpa dig att skapa din design. Som en extratjänst får du alltid en förhandsgranskning av din anpassade produkt för ditt godkännande innan vi skickar den till produktion. Det bästa av allt? Vår designhjälp är helt gratis! 

Tryck i fullfärg (CMYK)

Vi trycker strutarna i fullfärg och täcker hela ytan med din fantastiska design! Det fina med fullfärgstryck är att du kan välja vilka och hur många färger du vill ha med i din design. Och du behöver inte oroa dig för några extra kostnader - priset förblir detsamma oavsett hur många färger du använder. Vill du inkludera en bild i din design? Eller kanske din slogan eller ett litet meddelande till dina kunder? Inga problem! Du kan fritt använda alla visuella element du vill för att framhäva ditt varumärke.  

Skaffa PE-belagda strutar för extra hållbarhet

Våra strutar tillverkas utan PE-beläggning som standard, men är tillverkade av fettbeständigt papper och klarar de flesta måltider utan att gå isär eller börja läcka. En av våra tillverkare kan dock producera sina strutar med PE-beläggning. Om du serverar mycket feta måltider eller måltider med mycket sås eller dressing på toppen rekommenderar vi att du beställer dina strutar med PE-beläggning för att vara på den säkra sidan. Strutar utan PE-beläggning kan både återvinnas och brytas ned i naturen eftersom de är plastfria. De med plastbeläggning kan inte det, och därför uppmanar vi dig alltid att göra dig av med dem på rätt sätt.

Lätt att använda, lätt att förvara

Strutarna levereras i platt form, men är superlätta att förbereda för användning. Tryck bara upp dem och de är redo att fyllas med dina måltider - det går inte snabbare än så! Med sin platta form är det inget problem att förvara dem tills du behöver dem. Så oavsett om du beställer 500, 1000 eller fler strutar behöver du inte oroa dig för att de ska ta för mycket plats i ditt förvaringsrum!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen