Se video

Hur du beställer

Pommes fritesförpackningar med tryck

Anpassade förpackningar för pommes frites är det ultimata sättet att skapa varumärkeskännedom! När du serverar dina läckra curly-fries, ostpommes eller potatisklyftor i en... Läs mer

Några av våra kunder

chick&cheezpoplburgergordonramsayfeedbandoburgersdeliveryhero

...tor i en förpackning med din fantastiska design kommer du garanterat att imponera på folk med ditt unika och professionella sätt att visa upp din produkt på. Med en förpackning som ser lika bra ut som maten smakar kommer du att ge dina kunder en minnesvärd upplevelse och få dem att komma tillbaka för mer. Beställ dina skräddarsydda tryckta pommes fritesförpackningar från endast 500 stycken och ge dina läckra pommes frites den fantastiska presentation de förtjänar!

På Limepack vill vi se till att det som våra kunder får uppfyller deras förväntningar och är precis vad de vill ha. Därför erbjuder vi gratis varuprover, så att du kan se och känna den goda kvaliteten på våra förpackningar på nära håll och till och med testa dem med din produkt. Beställ gratis provförpackning idag och få det inom en vecka!

100% anpassningsbara förpackningar för pommes frites

Om du letar efter personliga förpackningar för pommes frites som uppfyller alla krav har du kommit till rätt ställe! Oavsett om du vill servera dina läckra pommes frites i smörpapper, brickor eller koner, så hittar du det garanterat i vårt breda utbud av produkter, storlekar, färger, stilar och mycket mer.

Våra produkter är ett utmärkt val för alla ställen, såsom food trucks, gatustånd och hamburgerbarer, med pommes frites på menyn och som vill ta presentationen av sina måltider till nästa nivå! Förutom att exponera ditt varumärke på ett unikt sätt har pommes fritesförpackningar också praktiska fördelar, till exempel skyddar de och håller dina kunders pommes frites fräscha och varma när de tar med dem på resan! Även om produkterna är perfekta för att servera pommes frites i alla former och storlekar finns det absolut ingen gräns för vad du kan servera i dem - de är idealiska för så mycket mer! Våra pommes friteslådor passar förutom till pommes frites även till många andra friterade rätter som nuggets, mozzarellasticks och lökringar! Många kunder har även använt vårt wrappapper för att servera sina läckra tacos, paninis och till och med hot-wings med.

Förpackningar för pommes frites i alla storlekar

Våra pommes fritesförpackningar finns i flera olika storlekar, vilket gör det lätt att hitta precis den storlek du är ute efter! Vi har produkter som finns i 3 olika storlekar, vilket gör dem perfekta för små, medelstora och stora portioner på din meny. Produkter som våra pommes frites bägare är till och med helt anpassningsbara i storlek, vilket innebär att de kan produceras i exakt den storlek som passar din produkt. Det är också möjligt att få gratis skräddarsydda snitt av vårt fettfria papper och matpapper, så länge de är minst 10 x 10 cm. Så om du har specifika önskemål om storlek, tveka inte att kontakta oss!

Fettsäkert och lämpligt för alla typer av livsmedel

Våra pommes fritesförpackningar klarar av fet och fuktig mat, så du behöver inte oroa dig för att de ska bli blöta eller läcka. Våra produkter är antingen tillverkade av kartong med en speciell fettbarriär eller belagda med PE-plast, och vi har även produkter som tillverkas utan PE-plastbeläggning som standard men som kan tillverkas med en sådan. För den som serverar extra våt mat som till exempel pommes frites dränkta i sås, smält ost eller andra våta toppings, kan det vara ett bra och säkert val att beställa den med PE-beläggning om din valda produkt inte som standard är belagd.

Många andra anpassningsalternativ

Vi erbjuder även möjligheten att välja vitt eller brunt bakgrundspapper på vissa av våra produkter, till exempel våra strutar. Det bruna pappret väljs oftast av företag som satsar på en naturlig och rustik look, medan det vita pappret är lättare att trycka många färger på och väljs av företag som vill ha en mycket ljus och färgglad design. Utöver detta är det också möjligt att välja mellan en matt och blank yta på vissa av våra produkter. 

Du kan alltid kolla in vårt sortiment och läsa mer om de många anpassningsmöjligheterna som finns för våra olika produkter! Hör också gärna av dig till oss om du har några frågor eller specifika önskemål - vi hjälper alltid mer än gärna till. 

Designa din unika pommes fritesförpackning

När vi säger att du har oändliga designmöjligheter menar vi det! Det finns absolut ingen gräns för vilket utseende du kan skapa för din pommes fritesförpackning när du skapar din design med oss. Du kan lägga till din logotyp, slogan och andra element som förkroppsligar ditt varumärke för att skapa en iögonfallande design för din förpackning som garanterat kommer att få all uppmärksamhet. Vårt team av expertdesigners är alltid redo att hjälpa dig med din design, helt gratis!

Tryckning med CMYK och Pantone

Våra produkter trycks med CMYK- och Pantone-färgsystem. Vi använder huvudsakligen CMYK, men för vårt fettfria papper och matpapper är Pantone det standard färgsystem som används. Vårt fettfria papper kan dock också tryckas med CMYK.

Tryckning med CMYK och Pantone har var och en sina fördelar, men den största skillnaden mellan dem är noggrannheten i de slutliga färgerna. CMYK kombinerar cyan, magenta, gult och svart för att skapa ett brett spektrum av färger, så när det gäller din design innebär det att du kan inkludera vilken färg du vill. Som ett stort plus behöver du inte betala något extra för varje färg, oavsett hur många du använder! Om antalet färger i din design är viktigt är CMYK idealiskt. Om du däremot inte vill ha många färger, utan snarare några få mycket specifika färger, kan du vara säker på att få dem med Pantone.

Är våra pommes fritesförpackningar miljövänliga? 

Produkter som är belagda med PE är sällan återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara eftersom de inte accepteras i de flesta pappersåtervinningsflöden och tar mycket, mycket lång tid att brytas ned i miljön. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din lokala återvinningscentral för att ta reda på hur du ska göra dig av med PE-belagda produkter på rätt sätt. Å andra sidan är våra produkter som inte är belagda eller har en fettbarriär plastfria, vilket gör dem nedbrytbara i naturen och återvinningsbara tillsammans med pappersavfall. Men även om en produkt är plastfri uppmanar vi dig alltid att slänga den i restavfallskärlet istället för på marken, så att den kan deponeras på en soptipp.

Vi samarbetar endast med tillverkare som är belägna i Europa. Förutom att vi kan erbjuda våra kunder låga minsta beställningskvantiteter och snabba leveranstider har vi valt att göra detta främst för att minska koldioxidutsläppen under transporten av våra produkter, eftersom vi vill ha en så liten påverkan på vår miljö som möjligt.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen