Se video

Hur du beställer

Wrappapper med eget tryck

Vi erbjuder ett stort urval av egendesignat wrappapper lämpliga för både hamburgare, varma mackor, korv och annan flott mat. Är du på jakt efter högkvalitativa livsmedelspapper till... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...till grymma priser? Då har du hittat rätt! Vårt team av dedikerade designexperter väntar på att få hjälpa dig med just ditt kreativa designprojekt. Om du önskar skapa designen av dina matpapper själv kan du ladda ner mallar för de olika produkterna.

Det är viktigt för oss att erbjuda produkter till ett lågt pris med högsta kvalitet. Vi tillverkar därför inte smörgåspappret själva, istället har vi byggt upp ett starkt nätverk av leverantörer och förstklassiga tillverkare inom Europa.  Vi garanterar att du hittar de bästa priserna hos oss, vi vågar till och med sätta en prisgaranti på 105%. Hittar du en billigare leverantör av egendesignat wrappapper, kontakta oss så matchar vi priset samt erbjuder 5%!

Du kan beställa ditt specialanpassade wrappapper online på vår hemsida där våra förpackningsexperter finns redo att besvara eventuella frågor eller funderingar. Är du inte riktigt såld ännu och vill klämma och känna på kvaliteten först? Inga problem! Du kan även beställa kostnadsfria varuprov.

100% anpassningsbara

Våra designade wrappapper är 100% anpassningsbara efter dina önskemål. Med tekniken vi använder oss av kan du trycka din design på hela ytan. Ditt tryck reflekteras även på baksidan av smörgås pappret då det är någorlunda transparent. Så, oavsett om du serverar rykande hamburgare eller fyllda baguetter kommer ditt wrappapper att se riktigt trevligt ut och återspegla ditt varumärke. Ett effektivt vis att spegla varumärkesidentitet, marknadsföra samt hålla kundernas tassar rena!

CMYK eller Pantone

Vi kan trycka din logotyp med både CMYK-färger och Pantone-färger på vårt sandwhichpapper. Om du letar efter en mycket specifik design och behöver precisa nyanser rekommenderar vi att du använder dig av Pantone-färger. Önskar du å andra sidan 3-4 färger i designen är CMYK-färgerna rätt val för dig. Detta då vi kan trycka obegränsat med färger utan extra kostnad med denna tryckteknik.

Offsettryck

Vi använder oss av offsettryck vid framtagningen av wrappappret. Denna tryckmetod säkerställer en hög utskriftskvalitet där det första exemplaret är identiskt med det hundratusende. Den primära kostnaden vid denna tryckteknik är tryckplattan, detta är anledningen till att priset sjunker destor fler exemplar du beställer. 

Hur ser det ut med leveransen?

Vi arbetar med två tillverkare av wrappapper för att kunna erbjuda dig bra priser och snabba leveranstider. Den ena tillverkaren möjliggör beställningar från 1.000 enheter med leverans inom 3 veckor och den andra från 30.000 stycken med en leveranstid på 6 veckor. Vi kan ibland erbjuda en ännu snabbare leverans, kontakt oss så hjälper vi dig vidare!

Vilka storlekar kan jag välja mellan?

Vilka storlekar som görs beror på vilken tillverkare vi använder. Vi har anpassningsmöjligheter av storlekar i allmänhet. Vi kan definitivt hitta den storlek som passar din mat eller typ av servering. 

Vår tillverkare som kan göra smörgåspapper med tryck från 1.000 enheter trycker wrappappren i storleken 500 x 335 mm. Om du vill ha en storlek som är hälften av det kan vi klippa papperet i mitten, vi kapar även hälften av priset då. 

Då de alltid producerar i måtten 500 x 335 kan du välja att både medelstora och mindre alternativ. Vi beskär smörgåspappren till de storlekar du önskar - helt gratis! 

Den andra tillverkaren med start från 30.000 enheter kan anpassa pappersstorleken till de exakta måtten du önskar. Det kommer inte att bli några besparingar gällande olika storlekar och beskärningar av dem som i ovan exempel med tillverkare 1. 

Perfekt för alla typer av mat

Det fantastiska med vårt specialtryckta wrappapper är att de kan användas för alla typer av mat. De vanligaste användningsområdena är naturligtvis hamburgare, smörgåsar och paninis, men eftersom att smörgåspappret är godkänt för bruk i kontakt med livsmedel kan det användas för mycket mer. Vi har kunder som använde det wrappappret vid försäljning av köttprodukter i matbutik. Andra använder det som serveringspapper under pizza, pommes frites eller andra typer av to-go mat för att skapa en professionell helhetsbild. Vad använder du wrappappret till? Endast din fantasi sätter gränser!

Att vara belagd eller inte vara belagd - är det den stora frågan?

De två olika tillverkarna vi arbetar med erbjuder även olika lösningar när det kommer till beläggning av papprets yta. Tillverkaren som kan göra tryckt sandwichpapper från 1 000 st. kan enbart göra papperet utan beläggning. Tillverkaren som startar från 30.000 st. kan tillverka wrappapper både med och utan beläggning.

Vad innebär ett belagt wrappapprer? Om papperet är belagt har det ett litet lager PE-plast över ytan. Detta plastlager säkerställer att pappret inte blir blött eller tappar textur vid servering av exempelvis saftiga hamburgare eller biffar. Om smörgåspappret inte är belagt är det tillverkat av normalt papper - det är dock lite tjockare och mer hållbart än normalt tryckpapper.

Produktion i Europa

Båda tillverkarna vi arbetar med är baserade i Europa för att säkerställa låga orderkvantiteter och så snabb leverans som möjligt. Vi jobbar ständigt för att korta ner leveranstiderna för våra kunder. 

Med Europeiska samarbeten och framtagning av pappersprodukter inom Europa kan vi säkerställa med olika typer av applicerade certifieringar att nya träd planteras i samma takt som de tas ned samt att alla i arbetsprocessen är fackligtanslutna. Co2-utsläppet under transporten är även lägre i jämförelse vid inköp av wrappapper från exempelvis Asien. Välj ett Europeiskt smörgåspapper till din verksamhet och kunder!

Är wrappappret nedbrytbart eller återvinningsbart?

Huruvida smörgåspappret med logotyp har en beläggning eller ej är det som avgör nedbrytbarheten. Om pappret är tillverkat utan beläggning, så är det endast gjort av papper, vilket gör det möjligt för naturen att bryta ned. Det finns ingen uppskattad tid vad det gäller nedbrytningstiden. Eftersom det inte är belagt med plast kan det i teorin återvinnas med andra typer av pappersprodukter, men de flesta pappersprodukter som har varit i kontakt med mat återvinns inte eftersom det kan skada återvinningsprocessen av resterande pappersprodukter. 

Gällande det designade smörgåspappret med plastbeläggning kan vi enbart erbjuda med PE-plastbeläggning, inte PLA-plastbeläggning. Det belagda fettbeständiga papperet kan därför inte brytas ned i naturen eller på deponier. Detta papper ska sorteras med plastprodukter vid återvinning. Det belagda wrappappret bränns normalt och förädlas till biobränsle.

Godkänt för bruk i kontakt med livsmedel

Det wrappappren vi erbjduer är tillverkat i enlighet med de europeiska livsmedelsförordningarna, vilket innebär att sandwichpapperet kan användas vid servering av all typ av mat. Bläcket som används i trycken på papperet är livsmedelssäkert och innehåller inga kemikalier som inte kan användas på livsmedelsförpackningar.

Om du har några frågor eller vill veta mer om våra smörgåspapper, tveka inte att kontakta oss på mail@limepack.se eller på 0768719791. Vi ser fram emot hjälpa dig vidare!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen