Se video

Hur du beställer

Imponera på dina kunder med tryckt wrappapper

Är du på jakt efter högkvalitativt wrappapper till fantastiska priser? Då har du kommit rätt. I vårt sortiment hittar du wrappapper, hamburgerpapper och... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...pper och hamburgerfickor, alla perfekta för att slå in smörgåsar, hamburgare, panini och mycket mer! Vi har ett team av dedikerade designexperter som står redo att hjälpa dig med ditt kreativa designprojekt utan kostnad! Alternativt kan du hantera designen själv genom att ladda ner mallarna för den produkt du väljer.

Beställ ditt wrappapper med tryck online från endast 1 000 stycken idag! Våra förpackningsexperter är alltid tillgängliga om du har några frågor, speciella önskemål eller om du behöver prov på våra produkter.

105% prisgaranti

Det är viktigt för oss att erbjuda produkter till ett lågt pris med högsta kvalitet. Vi tillverkar därför inte wrappapperet själva, istället har vi byggt upp ett starkt nätverk av leverantörer och förstklassiga tillverkare inom Europa. Vår 105% prisgaranti säkerställer att vi erbjuder marknadens bästa priser på fettbeständigt papper! Om du hittar en billigare leverantör av egendesignat wrappapper, kontakta oss så matchar vi priset och erbjuder ytterligare 5% rabatt!

100% anpassningsbara

Våra designade wrappapper är 100% anpassningsbara efter dina önskemål.Vi skär inte bara papperet till önskad storlek utan trycker det även på ena sidan. Det är viktigt att nämna att trycket på pappret kommer att synas på den andra sidan, både på grund av den höga tryckkvaliteten och den lilla transparensen i pappret. Men oavsett om du serverar rykande hamburgare eller fyllda baguetter kommer ditt wrappapper att se riktigt snyggt ut och återspegla ditt varumärke. Det är ett effektivt sätt att spegla varumärkesidentitet, marknadsföra, samt hålla kundernas händer rena!

CMYK eller Pantone

Vi använder Pantone-färger för att trycka vårt hamburgerpapper och våra hamburgerfickor, medan våra wrappapper kan tryckas med både CMYK och Pantone. Om du är intresserad av fler än 2 färger i din design rekommenderar vi att du använder CMYK. Detta då vi kan trycka obegränsat med färger utan extra kostnad med denna tryckteknik! Men om du är ute efter en mycket specifik design och behöver några mycket exakta färger, är det perfekt för dig att välja Pantone-färger. 

Vi trycker wrappapperet med bestrukna Pantone-färger, vilket ger trycket en glansig yta. Hamburgerpappret och hamburgerfickorna trycks med obestrukna Pantone-färger, vilket ger färgerna en något mer dämpad ton och trycket en matt yta.

Offsettryck

Vi använder oss av offsettryck vid framtagningen av wrappappret. Denna tryckmetod säkerställer en hög utskriftskvalitet där det första exemplaret är identiskt med det hundratusende. Den primära kostnaden vid denna tryckteknik är tryckplattan, detta är anledningen till att priset sjunker destor fler exemplar du beställer. 

Vilka storlekar kan jag välja mellan?

Vi erbjuder ett stort utbud av anpassningsalternativ för storlekar i allmänhet, och vi kan definitivt hitta den storlek som passar ditt mat- eller serveringsändamål. 

Vår tillverkare som gör wrappapper med logotyp från en minsta orderkvantitet på 1 000 st kommer alltid att trycka på papper i storleken 500x335 mm. Om du önskar en mindre storlek, kan vi skära papperet till den dimensionen, och då kommer priset faktiskt att halveras. Eftersom vi alltid använder 500x335 mm kan du dessutom begära mindre och medelstora storlekar utan några extra kostnader. Vi skär exakt de storlekar du behöver - kostnadsfritt!

När det gäller vår tillverkare som startar produktionen från 30.000 st. trycks din design på en stor pappersrulle och skärs sedan till önskad storlek. Vi trycker ditt upprepade mönster på hela papperet, men om du vill att ditt konstverk eller din design ska ha en viss position på papperet måste vi ställa in det för registrerat tryck, vilket kostar extra. Observera också att ju mindre storlekar du begär, desto högre blir den minsta orderkvantiteten. 

För hamburgerfickorna är standardstorleken 16,5x15 cm. En sida av fickan är alltid 1,5 cm längre för att göra det enkelt att separera de två sidorna. Vår tillverkare kan dock tillverka hamburgerfickorna i mindre eller större storlekar för att matcha dina specifika mått. Om du har några specifika önskemål om storlek är du välkommen att kontakta oss!

Perfekt för alla typer av mat

Det fantastiska med vårt specialtryckta wrappapper är att de kan användas för alla typer av mat. De vanligaste användningsområdena är naturligtvis hamburgare, smörgåsar och paninis, men eftersom att smörgåspappret är godkänt för bruk i kontakt med livsmedel kan det användas för mycket mer. Vi har kunder som använde det wrappappret vid försäljning av köttprodukter i matbutik. Andra använder det som serveringspapper under pizza, pommes frites eller andra typer av to-go mat för att skapa en professionell helhetsbild. Vad använder du wrappappret till? Endast din fantasi sätter gränser!

Belagd eller inte vara belagd - är det den stora frågan?

Tillverkaren som kan göra tryckt sandwichpapper från 1 000 st. kan enbart göra papperet utan beläggning. Tillverkaren som startar från 30.000 st. kan tillverka wrappapper både med och utan beläggning. Burgarfickorna kan dock endast tillverkas med PE-beläggning.

Vad innebär ett belagt wrappapprer? Om papperet är belagt har det ett litet lager PE-plast över ytan. Detta plastlager säkerställer att pappret inte blir blött eller tappar textur vid servering av exempelvis saftiga hamburgare eller biffar. Om smörgåspappret inte är belagt är det tillverkat av normalt papper - det är dock lite tjockare och mer hållbart än normalt tryckpapper.

Hur ser det ut med leveransen?

Vi arbetar med två tillverkare av wrappapper för att kunna erbjuda dig bra priser och snabba leveranstider. Den ena tillverkaren möjliggör beställningar från 1.000 enheter med leverans inom 4 veckor och den andra från 30.000 stycken med en leveranstid på 9 veckor. Vi kan ibland erbjuda en ännu snabbare leverans, kontakt oss så hjälper vi dig vidare!

Är wrappappret nedbrytbart eller återvinningsbart?

Huruvida smörgåspappret med logotyp har en beläggning eller ej är det som avgör nedbrytbarheten. Om pappret är tillverkat utan beläggning, så är det endast gjort av papper, vilket gör det möjligt för naturen att bryta ned. Det finns ingen uppskattad tid vad det gäller nedbrytningstiden. Eftersom det inte är belagt med plast kan det i teorin återvinnas med andra typer av pappersprodukter, men de flesta pappersprodukter som har varit i kontakt med mat återvinns inte eftersom det kan skada återvinningsprocessen av resterande pappersprodukter. 

Gällande det designade smörgåspappret med plastbeläggning kan vi enbart erbjuda med PE-plastbeläggning. Det belagda fettbeständiga papperet kan därför inte brytas ned i naturen eller på deponier. Detta papper ska sorteras med plastprodukter vid återvinning. Det belagda wrappappret bränns normalt och förädlas till biobränsle.

Produktion i Europa

De tillverkare vi arbetar med är baserade i Europa, vilket garanterar inte bara låga kvantiteter utan också snabb leverans. CO2-utsläppen under transporten är också betydligt lägre jämfört med om du beställer ditt specialtryckta wrappapper från avlägsna regioner som Asien. 

Det bästa med att använda pappersprodukter som tillverkats i Europa är att de flesta av dem kommer från skogar där djurlivet skyddas och fler träd planteras än vad som avverkas. Detta är möjligt tack vare FSC (Forest Stewardship Council), en ideell organisation som säkerställer ansvarsfullt skogsbruk. Dessutom är arbetarna fackligt organiserade, vilket garanterar goda arbetsvillkor. För beställningar från 50 000 stycken kan vi FSC®-certifiera smörgåspapperet åt dig. Välj europeiskt smörgåspapper för din verksamhet och dina kunder!

Godkänt för bruk i kontakt med livsmedel

Det wrappappren vi erbjduer är tillverkat i enlighet med de europeiska livsmedelsförordningarna, vilket innebär att sandwichpapperet kan användas vid servering av all typ av mat. Bläcket som används i trycken på papperet är livsmedelssäkert och innehåller inga kemikalier som inte kan användas på livsmedelsförpackningar.

Om du har några frågor eller vill veta mer om våra smörgåspapper, tveka inte att kontakta oss på mail@limepack.se eller på 0768719791. Vi ser fram emot hjälpa dig vidare!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen