Enkelväggiga- och dubbelväggiga expresspappersmuggar med digitaltryck

PE-belagdÅtervinningsbara

Enkelväggiga- och dubbelväggiga expresspappersmuggar med digitaltryck

PE-belagdÅtervinningsbara
Styckpris
Spara
Totalt 20 520,00 
SEK. Exkl. moms
25650SEK (inklusive skatt)

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Om du har ont om tid och behöver personliga pappersmuggar snabbt har du kommit till rätt ställe! Oavsett om du anordnar ett litet evenemang eller en stor konferens och vill visa upp ditt varumärke på ett minnesvärt sätt är våra expressmuggar den perfekta lösningen för dig.

Våra specialtryckta pappersmuggar kan levereras på så lite som 8-9 arbetsdagar och har en låg minsta beställningsmängd på endast 1 000 stycken. Beställ idag och vi garanterar att du har dina muggar klara på nolltid!

Snabba leveranstider

Vi har flera olika leveranstider att välja mellan, och våra pappersmuggar kan levereras på så lite som 8-9 arbetsdagar. Beroende på mängden och storleken på de muggar du beställer varierar de tillgängliga leveranstiderna. Observera att priset också varierar beroende på leveranstiden. Välj den leveranstid som passar dig bäst!

Om du har en specifik deadline, kontakta oss på mail@limepack.se för att säkerställa att vi kan garantera leverans till ditt datum.

Pappersmuggar med flera användningsområden i 6 storlekar

Våra pappersmuggar passar för alla ändamål och tillfällen. De tillverkas med ett lager PE-plast på insidan för att säkerställa att de kan innehålla olika vätskor utan att lösas upp. Detta innebär att du kan servera alla typer av drycker, varma eller kalla, utan att behöva oroa dig för någonting!

Vi erbjuder två typer av pappersmuggar: enkelväggiga och dubbelväggiga. Om du ska servera kalla eller ljumma drycker som juice, lemonad eller cappuccino är pappersmuggen med enkelvägg det perfekta valet. Om du däremot letar efter en pappersmugg för varma drycker som kaffe, te eller varm choklad rekommenderar vi att du väljer pappersmuggen med dubbelvägg. Den här typen av pappersmugg har ett extra lager papper som ger ytterligare isolering och skydd, så att du kan hålla muggen bekvämt. 

Pappersmuggarna har en matt yta som ger dem ett naturligt och rustikt utseende. Det är dock viktigt att notera att mycket bläck eller mörka färger i designen kan få den matta ytan att verka lite glänsande när den trycks med digitaltryck.

Våra specialtryckta pappersmuggar finns i olika storlekar så att du kan vara säker på att hitta den perfekta storleken för dina behov. Om du letar efter en mångsidig pappersmugg som kan användas för alla typer av drycker, samt snacks, har vi en mugg som passar just dig. Så gå vidare och bläddra igenom vårt utbud och hitta den perfekta storleken för just ditt ändamål!

Vi erbjuder våra pappersmuggar i följande 6 storlekar: 100 ml, 180 ml, 240 ml, 350 ml, 450 ml och 550. Pappersmuggarna kan användas till många olika saker. Begräns inte dig själv - var kreativ och bestäm hur du vill använda dem!

Skapa unika personliga pappersmuggar

Vi kan hjälpa dig att utforma dina pappersmuggar så att de matchar ditt varumärkes utseende och känsla. Vårt team av duktiga designers kan hjälpa dig med designen av dina pappersmuggar och skicka ett designutkast inom 24 timmar för ditt godkännande. Skicka oss bara ditt konstverk eller din logotyp så sätter vi igång och skapar en unik design åt dig. Vi använder olika tryckmetoder för pappersmuggarna beroende på kvantitet. Vi garanterar dock att din design blir fantastisk oavsett vad!

Vi använder digitaltryck för kvantiteter på mellan 1 000 och 10 000 muggar. Den här metoden kräver inga tryckplattor, och det ingår därför inga uppstartskostnader i priserna. Muggarna trycks med fullfärgstryck, vilket gör att du kan inkludera ett obegränsat antal färger utan att betala något extra.

Om du har en designfil av låg kvalitet kan dina digitalt tryckta pappersmuggar bli lite mer pigmenterade. För att säkerställa ett högkvalitativt tryck på dina pappersmuggar är det viktigt att dina designfiler levereras i hög upplösning. När det gäller digitaltryck är det också viktigt att nämna att en yta med mörka färger kan komma att se lite glansig ut, trots att pappersmuggarna produceras med en matt yta.

Pappersmuggar i kvantiteter från 10 000 till 50 000 styck trycks med offsettryck och CMYK-färger. Detta garanterar att varje pappersmugg blir fantastisk med ett högkvalitativt tryck som är identiskt på likväl den första som den sista muggen.

Beställningar på 50 000 exemplar trycks med flexotryck och Pantone-färger. Flexotryck kräver tryckplattor, som har en engångsavgift. Vi lagrar dock dina tryckplåtar i upp till fem år, så du behöver inte betala inställningsavgiften varje gång du gör en ny beställning på dina muggar.

Biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara pappersmuggar

Om du letar efter ett hållbart alternativ producerar vi även miljövänliga pappersmuggar. Vi erbjuder en biologiskt nedbrytbar version av våra pappersmuggar med både enkel- och dubbelvägg där PE-plastbeläggningen ersätts av en vattenbaserad beläggning, vilket gör muggen komposterbar och återvinningsbar. Dessa muggar är AA-certifierade, vilket innebär att de inte kräver något separat eller extra avfallsinsamlingssystem eftersom de kan återvinnas tillsammans med papper. Dessutom uppfyller våra pappersmuggar standarden DIN EN 13430, som specificerar kraven på återvinningsbarhet av förpackningsmaterial. De är certifierade enligt denna standard. Den biologiskt nedbrytbara pappersmuggen med enkelvägg är tillverkad av jungfruligt papper. Detta innebär att det papper som används för att tillverka muggen inte är återvunnet. Den biologiskt nedbrytbara pappersmuggen med dubbelvägg är däremot tillverkad av återvunnet papper.

Våra expressmuggar är tillverkade av jungfruligt papper, vilket innebär att de är tillverkade av helt nytt papper. Enkelväggiga muggar har en matt yta, men med digitaltryck kan de mörka ytorna se lite glansiga ut. Dubbelväggiga muggar har en blank yta.

Produktion i Europa

På Limepack letar vi alltid efter sätt att minska vår miljöpåverkan. Ett av de sätt vi gör det på är genom att samarbeta med tillverkare av pappersmuggar inom EU. Detta gör att vi kan hålla våra minsta beställningsmängder låga - endast 1 000 stycken - och erbjuda snabba leveranstider. Men den största fördelen är att det minskar CO2-mängden från transporter. Så när du beställer från oss kan du vara säker på att du gör din del för miljön!

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Good manufacturing practice (GMP)

En GMP-kompatibel kvalitetsstyrning måste alltid kunna garantera att tillverkarna producerar säkra produkter för konsumenten. Effektiv förvaltning, övervakning, åtgärder och dokumentation måste kunna visas för behöriga myndigheter för att säkerställa att företagsförfaranden, processer och anläggningar garanterar livsmedelssäkerhet och uppfyller lagstadgade krav.

Quality System Certification – ISO 9001:2015

ISO 9001: 2015 Kvalitetsstyrningsstandard är den mest utbredda och bland de viktigare standarderna inom kvalitetsledning (QM), både nationellt och internationellt. Den fastställer de minimikrav för QM som företag måste implementera för att uppfylla både kundernas krav samt andra produkt- eller servicekrav.

Storlek100 ml180 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml550 ml550 ml
TypEnkelväggEnkelväggEnkelväggDubbelväggEnkelväggDubbelväggEnkelväggDubbelväggEnkelväggDubbelvägg
Vikt3,67 g5,63 g7,35 g12,66 g11,72 g18,06 g12,7 g 22,7 g13 g25,3 g
Höjd60 mm82 mm92 mm92 mm108 mm108 mm136 mm136 mm149 mm150 mm
Ø (Toppen)60 mm72 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Ø (Botten)45 mm50 mm55 mm55 mm59 mm59 mm55 mm55 mm61 mm60 mm
TryckmetodeDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryckDigital-, offset- & flexotryck
YtaMatt/BlankMatt/BlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlankMatt/BlankBlank
Muggar per låda2.0001.0001.0005001.000500500400500400
Storlek på låda365 x 360 x 425 mm450 x 365 x 490 mm365 x 360 x 425 mm405 x 325 x 560 mm450 x 365 x 490 mm455 x 365 x 490 mm450 x 365 x 540 mm600 x 380 x 435 mm600 x 380 x 435 mm460 x 580 x 380 mm
Vikt på låda7,9 kg6,1 kg 7,9 kg6,8 kg 12,6 kg 9,7 kg6,9 kg 9,8 kg7 kg 10,9 kg

Leveransalternativ

We offer a variety of shipping options to suit your needs! Explore the available options on the product page and choose the one that works best for you.

Free shipping

At Limepack, you always get free shipping within the UK on everything you order, with the exception of non-bridged islands. If you need your goods delivered to one of these islands, please reach out for a shipping quote.

You can trust that there’s no need to worry about any hidden fees or extra costs at checkout!

Expedited production

Are you on a deadline and in need of your order in a hurry? No problem. We can speed up the production of most products and shorten the overall delivery time, so you can receive your order even faster. And the best part? You’ll only pay extra for the faster production - shipping is still completely free!

Check out the available shipping options on the product page and select the one that works best for you. The total cost of your order, which includes the production time, has already been calculated. Please note that expedited production will result in a higher cost, so if you’re not in a hurry to receive your order, we suggest opting for a longer delivery time. Take your time to explore the available options and find the one that fits your needs!

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 omdömen