Se video

Hur du beställer

Anpassade tryckta restaurangförpackningar för att särskilja varumärket

I restaurangbranschens konkurrensutsatta värld är det avgörande att sticka ut från mängdenLäs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... color: #232323; font-family: -apple-system, BlinkMacSystemFont, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px;">🏆 för att lyckas.

En ofta förbisedd aspekt av matupplevelsen är anpassade restaurangförpackningar.

Genom att skapa en unik och minnesvärd upplevelse med hjälp av tryckta förpackningar kan du göra dina kunder till varumärkesambassadörer och stärka din ställning på marknaden.

Gör dina kunder till dina varumärkesambassadörer

Kraften i anpassade livsmedelsförpackningar går längre än att bara få ditt företag att sticka ut. De kan förbättra kundernas upplevelse och göra dem mer benägna att dela med sig av sina positiva erfarenheter till vänner och familj.

Denna "word-of-mouth"-reklam kan vara ovärderlig för att utöka kundbasen och öka varumärkeskännedomen.

Anpassade förpackningar visar också att du satsar på kvalitet och är noga med detaljerna, vilket är något som uppskattas av kunderna.

Från det ögonblick de hämtar sitt takeaway-kaffe eller avnjuter en måltid på din restaurang kommer dina kunder att uppskatta den omtanke och omsorg som lagts ner på takeaway-förpackningen.

Med så många alternativ tillgängliga är möjligheterna att skapa en unik och minnesvärd varumärkesupplevelse oändliga.

Viktiga val av anpassade förpackningar för restauranger

Vi har sammanställt en lista med grundläggande alternativ för anpassade restaurangförpackningar som kan hjälpa dig att särskilja ditt varumärke och förbättra kundupplevelsen.

Dessa alternativ omfattar en rad olika material och produkter, vilket garanterar att det finns en lösning som passar dina behov.

Bäst för transport - Papperspåsar med tryck

Papperspåsar med tryck är en perfekt lösning för transport och varumärkesprofilering, med en mängd olika storlekar och färger att välja mellan.

De är inte bara miljövänliga utan ger också möjlighet att visa upp ditt varumärke, vilket gör dem perfekta för hamburgare, smörgåsar och andra takeaway-matställen.

På det hela taget är papperspåsar med tryck ett mångsidigt och miljömedvetet alternativ för din restaurangs förpackningsbehov.

Dessutom finns papperspåsar med tryck i en rad olika typer och storlekar för att tillgodose olika behov. Från små påsar som passar för lättare snacks och bakverk till större som är utformade för att rymma hela måltider - det finns en papperspåse för varje tillfälle.

Vissa påsar har handtag så att de är lätta att bära, medan andra är gjorda för att ta med sig maten och kan vikas ihop för att hålla maten varm. Den storlek och typ av påse du väljer kan anpassas för att matcha de specifika behoven hos din restaurang och dina kunder.

Oavsett om du förpackar en enda smörgås eller en hel familjemåltid finns det en anpassad papperspåse som passar precis rätt.

Papperspåsar med tryck erbjuder ett brett utbud av tryckmöjligheter, så att du kan uttrycka ditt varumärkes personlighet och värderingar fullt ut.

Från enkla logotyper i en färg till komplexa flerfärgsdesigner - tryckalternativen är praktiskt taget obegränsade.

Den vanligaste metoden är flexografisk tryckning. I denna process används flexibla plattor och snabbtorkande bläck, vilket möjliggör höghastighetstryck av hög kvalitet på en mängd olika material, inklusive papperspåsar.

Det är ett utmärkt val för tryckning av stora mängder papperspåsar med tryck, eftersom det ger enhetlighet och effektivitet.

För mer invecklade och detaljerade mönster kan digitaltryck vara att föredra. Även om det vanligtvis är dyrare än flexotryck, möjliggör digitaltryck en högre grad av detaljrikedom och färgvariation, vilket gör det perfekt för komplexa logotyper eller mönster.

Bäst för varma drycker - Personliga pappersmuggar

Personliga pappersmuggar är perfekta för servering av varma drycker som kaffe på din restaurang eller ditt café. De kan anpassas med din logotyp eller design, vilket gör dem till ett effektivt sätt att öka varumärkets synlighet.

Dessutom har vissa takeaway-ställen hittat en kreativ användning för större pappersmuggar. De är inte bara till för varma drycker längre!

De har börjat användas för att servera kalla drycker som smoothies, milkshakes och läsk. Denna dubbla funktion är inte bara en kostnadseffektiv lösning för restaurangen, utan ger också kunderna en enhetlig varumärkesupplevelse, oavsett om de dricker en varm latte eller en kall smoothie.

Så begränsa inte din fantasi när det gäller att använda personliga pappersmuggar i din restaurang eller ditt café.

De flesta standardpappersmuggar på marknaden idag har en plastbeläggning, vilket tyvärr hindrar deras återvinningsbarhet och utgör ett problem när de kastas i naturen.

Vi erbjuder dock även pappersmuggar som är utformade med minimal plastbeläggning, vilket gör dem kompatibla med pappersåtervinningsprocesser.

Detta minskar deras miljöpåverkan avsevärt jämfört med traditionella pappersmuggar. Att välja våra nästan plastfria pappersmuggar innebär att välja ett mer hållbart och ansvarsfullt förhållningssätt till restaurangförpackningar.

Bäst för matpresentation - wrappapper med tryck

Wrappapper med tryck är den perfekta lösningen för att förbättra presentationen av maten och hålla dina rätter varma. Det fungerar bra för en mängd olika livsmedel, t.ex. smörgåsar, pommes frites och hamburgare.

De fettresistenta egenskaperna gör att maten håller sig fräsch och snygg samtidigt som ditt varumärke framhävs. Fettbeständigt papper med tryck är den mest mångsidiga lösningen för livsmedelsförpackningar.

Det är inte bara för att slå in smörgåsar eller fodra brickor - dess användningsområden är oändliga! Du kan använda det som liner för bagerivaror, som ett elegant omslag för hantverksmässigt bröd eller till och med som en elegant placemat.

Det är perfekt för allt från snabbmatsställen till exklusiva restauranger.

Det fettäta papperet är också ett fantastiskt val för företag som vill förbättra sin varumärkesimage. Det kan tryckas med din logotyp eller design, så att du kan marknadsföra ditt varumärke samtidigt som du serverar dina läckra rätter.

Dessutom är det ett hållbart alternativ, eftersom det är biologiskt nedbrytbart och komposterbart.

Så oavsett om du serverar en gourmetburgare eller en enkel smörgås är anpassat fettbeständigt papper det bästa valet för mångsidiga, funktionella och hållbara livsmedelsförpackningar.

Bäst för kalla drycker - plastmuggar med tryck

Plastmuggar med tryck är ett utmärkt alternativ för servering av kalla drycker på din restaurang eller ditt café. De kan anpassas med din logotyp och design, vilket gör dem till ett effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke.

En mängd olika storlekar och tryckfärger finns tillgängliga för att passa dina behov.

Att dessa muggar är transparenta är en extra fördel eftersom det gör det möjligt att visa upp produkten inuti, med den färgade logotypen framträdande på toppen, vilket ökar den visuella attraktionskraften.

Även om plastmuggar med tryck till en början kan verka mindre miljövänliga eftersom de inte är biologiskt nedbrytbara, är det viktigt att ta hänsyn till produktens hela livscykel.

Faktum är att tillverkningsprocessen för plastmuggar släpper ut mindre CO2 jämfört med tillverkningsprocessen för pappersmuggar. Detta beror på att tillverkningsprocessen för pappersmuggar kräver mer energi och vatten, vilket leder till högre koldioxidutsläpp.

Sammantaget är plastmuggar med tryck ett funktionellt och attraktivt alternativ för servering av kalla drycker och för en restaurang som serverar snygga drycker på språng.

Bäst för desserter - glassbägare med tryck

Glassbägare med tryck kan höja dessertupplevelsen avsevärt i din restaurang eller dessertbutik. De ger en touch av klass och sofistikation som går utöver den enkla funktionen att hålla glassen.

Brandingen på bägarna fungerar som en ständig påminnelse för kunden om din restaurangs identitet, vilket skapar en starkare koppling mellan kunden och ditt varumärke.

Dessutom kan bägarna utformas så att de återspeglar din restaurangs unika personlighet, oavsett om den är rolig och knasig, elegant och sofistikerad eller något däremellan.

Detta ger kunderna en mer djupgående upplevelse, eftersom varje del av deras måltid, ända ner till desserten, återspeglar ditt varumärkes identitet.

Dessutom kan användningen av glassbägare med tryck också förbättra dessertens visuella tilltal, vilket gör den mer lockande och njutbar för kunden.

Muggens design och färger kan komplettera glassens färger och texturer, vilket skapar en visuellt tilltalande estetik som förhöjer den totala matupplevelsen.

Slutligen erbjuder glassbägare med eget tryck också en subtil form av reklam. När kunderna tar med sig sina desserter bär de med sig ditt varumärke och kan på så sätt fånga andra potentiella kunders blickar.

Detta kan bidra till att öka varumärkeskännedomen och locka nya kunder till din restaurang eller dessertbutik.

Muggarna trycks vanligtvis med CMYK-tryck, vilket möjliggör ett brett spektrum av livfulla färger och komplexa mönster, vilket ger dig gott om möjligheter att vara kreativ och göra dina muggar lika unika som ditt varumärke.

Bäst för bordsartiklar - servetter med tryck

Servetter med tryck kan ge din restaurangdukning en sofistikerad touch samtidigt som de ger praktiska fördelar. De är mjuka, absorberande och biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ.

De kan anpassas med din logotyp och design och kan förbättra ditt varumärkes synlighet och skapa en minnesvärd matupplevelse för dina kunder.

Det är den perfekta livsmedelsförpackningen för restauranggäster som antingen vill stanna kvar eller ta med sig maten to-go.

Att välja den perfekta förpackningen för din restaurang

När du väljer den perfekta skräddarsydda förpackningen för din restaurang bör du ta hänsyn till aspekter som design och funktionalitet.

Miljövänliga förpackningsalternativ, t.ex. växtbaserade förpackningar och miljövänliga livsmedelsförpackningar tillverkade av biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara material, kan bidra till att locka miljömedvetna kunder och förbättra ditt varumärkes rykte om hållbarhet.

När det gäller design bör du välja förpackningar som återspeglar ditt varumärkes identitet och tilltalar din målgrupp. Våra interna grafiska designers har hjälpt både små och stora restauranger att utnyttja sina varumärkens fulla potential.

Vi hjälper dig att stärka ditt varumärke med märkta takeaway-förpackningar.

Funktionalitet är en annan viktig faktor, eftersom dina förpackningar bör vara väl anpassade till de typer av mat och dryck du serverar. Att hålla maten fräsch och presentabel under hela kundens upplevelse är nyckeln till att få dina kunder att komma.

Vi gör det lilla extra varje gång

På Limepack tror vi på att tillhandahålla mer än bara högkvalitativa anpassade restaurangförpackningar. Vi gör det lilla extra för att se till att våra kunder får bästa möjliga service, varje gång. Vi förstår att varje restaurangs behov är unika, och vi skräddarsyr vår service för att uppfylla dessa individuella krav. Vårt team erbjuder alltid:

  • Tillgängligt säljteam: Säkerställer smidig drift och personlig assistans
  • Kostnadsfri designhjälp från experter: Få professionell rådgivning om hur du skapar den perfekta förpackningsdesignen
  • Snabb leverans och små kvantiteter på alla produkter: Flexibilitet för att möta din restaurangs unika behov

På Limepack är vi inte bara ett förpackningsföretag. Vi är en partner i din restaurangs framgång. Vi är fast beslutna att göra det lilla extra för att se till att du har de anpassade förpackningslösningar som du behöver för att sticka ut i den konkurrensutsatta restaurangbranschen.

Tillgängligt säljteam

Vårt dedikerade säljteam är alltid tillgängligt för att ge personlig hjälp, säkerställa en smidig drift och snabbt ta itu med eventuella problem.

Vi tror att kommunikation är nyckeln till ett framgångsrikt partnerskap, och vi är fast beslutna att tillhandahålla tydliga, regelbundna uppdateringar under hela processen med anpassade förpackningar.

Gratis designhjälp från experter på Limepack

På Limepack förstår vi att designen av din anpassade förpackning är lika viktig som kvaliteten på din mat. Det är därför vi erbjuder gratis designhjälp från vårt team av erfarna grafiska formgivare.

Oavsett om du börjar från noll eller har en tydlig vision i åtanke finns våra experter här för att förvandla dina idéer till verklighet.

Med Limepack behöver du inte vara en designexpert för att få förpackningar som ser professionella ut.

Vår kostnadsfria designhjälp innebär att du kan fokusera på det du gör bäst - att driva din restaurang - medan vi tar hand om att få dina förpackningar att se bra ut.

Snabb leverans och små kvantiteter

Vi förstår också att tiden är en viktig faktor i restaurangbranschen. Det är därför vi erbjuder snabb leverans och små orderkvantiteter. Våra snabba produktions- och frakttjänster säkerställer att du får dina anpassade förpackningar snabbt, så att du kan betjäna dina kunder utan dröjsmål.

Med våra små orderkvantiteter kan du testa nya produkter, anpassa dina förpackningsbehov efter säsong och minimera avfall och kostnader.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är anpassade takeaway-förpackningar för restauranger ett kraftfullt verktyg för att öka ditt varumärkes synlighet, förbättra kundupplevelsen och visa ditt engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Genom att välja de perfekta förpackningsalternativen kan du skapa en minnesvärd och imponerande matupplevelse för dina kunder.

Kom ihåg att nyckeln till framgång i den konkurrensutsatta restaurangbranschen ligger i att sticka ut från mängden, och anpassade förpackningar är en viktig del av den strategin.

Tveka inte att investera i tryckta förpackningar av hög kvalitet som verkligen återspeglar din restaurangs unika identitet och värderingar.

Oavsett om du bara serverar varm mat eller kalla drycker kan du enkelt sticka ut från mängden genom att välja rätt livsmedelsförpackningar.

Vanliga frågor och svar

Hur går det till att beställa personliga livsmedelsförpackningar?

På Limepack vill vi göra det enkelt att beställa personliga förpackningar för livsmedelsindustrin genom att erbjuda gratis designhjälp, gratisprover och en kontaktperson som hjälper dig genom processen.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss, så guidar vi dig genom processen.

Måste jag köpa alla livsmedelsförpackningar på en gång?

Det enkla svaret är nej, vi börjar alltid med de livsmedelsförpackningar som har störst påverkan.

Hur vi mäter det beror främst på vilken produkt du säljer mest - det är skillnad om du är en street food-restaurang eller en restaurang på ett hotell.

Finns det miljövänliga anpassade förpackningsalternativ?

Ja, miljövänliga takeaway-förpackningar med tryck, vi har båda produkter som är helt komposterbara, medan andra produkter är återvinningsbara med plast eller papper.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen