Se video

Hur du beställer

Hamburgerförpackning med tryck

Hamburgerförpackning med din design gör inte bara att din mat ser bra ut - den ger också dina kunder en extra garanti på att maten hålls fräsch och säker tills de är redo att äta... Läs mer

Några av våra kunder

gordonramsaychick&cheezbandoburgersfeedpoplburgerdeliveryhero

...o att äta den! Oavsett om du äger ett hamburgerställe, en restaurang eller en foodtruck är anpassade tryckta hamburgerförpackningar ett idealiskt sätt att visa upp ditt varumärke på och visa upp de läckra burgarna på din meny. Genom att låta din logotyp och din design tryckas på dina förpackningar ger du dina produkter en professionell touch som garanterat får dig att sticka ut från mängden och får dina kunder att minnas dig för din unikhet.

Vi erbjuder ett brett urval av anpassade tryckta hamburgerförpackningar för att möta behoven hos alla livsmedelsföretag; från hamburgerlådor till smörpapper och hamburgerpåsar - vi har allt du behöver! Kolla in vårt utbud av anpassade hamburgerförpackningar, välj den produkt som passar dina behov och börja med din design! Om du behöver hjälp med din design hjälper våra expertdesigners dig gärna - utan kostnad.

Vad kan våra hamburgerförpackningar användas till?

Även om våra skräddarsydda hamburgerförpackningar är optimala för att förpacka hamburgare av alla slag, är de mycket mångsidiga och passar utmärkt för att förpacka många andra typer av livsmedel! Oavsett vad du behöver förpackningen till garanterar vi att du kan hitta den perfekta passformen för nästan allt i vårt stora utbud. 

Hamburgerlådor är inte bara perfekta för hamburgare, utan kan också användas som perfekta förpackningslösningar för fyllda pitas, smörgåsar och till och med bagels. Hamburgerlådorna är utmärkta för att hålla dina kunders mat varm och säker när de tar med sig den.

Hamburgerpåsar är superpraktiska för kunder som vill njuta av sina hamburgare eller andra måltider på språng. Men på grund av sin praktiska utformning är de också ett idealiskt val för många andra livsmedel. Faktum är att våra kunder ofta använder dem för att servera sina bakverk, tacos och churros! 

Vårt wrappapper och burgerpapper är de överlägset mest mångsidiga produkterna och är idealiska för alla livsmedelsverksamheter som hamburgerbarer, kaféer, pizzerior - you name it! Våra kunder använder dem till en mängd olika saker, som underlägg i matkorgar när de serverar sina pommes frites, hot wings och pizzor, men också för att slå in sina hamburgare, paninis och durum. 

Om du letar efter den perfekta förpackningen för hela takeaway-menyer är våra matlådor med handtag den perfekta lösningen. De har den perfekta storleken för en hamburgermeny eller någon annan typ av meny, och det praktiska handtaget gör det enkelt för kunderna att ta med sig maten överallt!

Helt anpassningsbara hamburgerförpackningar - beställ från bara 500 st.

Vi erbjuder oändliga möjligheter att anpassa dina hamburgerförpackningar! Du kan välja mellan flera storlekar och få anpassade snitt, och du har även obegränsade möjligheter när det gäller att skapa din alldeles egna design. Så oavsett vilken storlek du behöver eller hur unik du vill att din design ska vara kan vi hjälpa dig att få exakt vad du vill ha! 

Vårt fettfria papper och matpapper finns i standardstorlekar som kan skäras till unika skräddarsydda snitt, så att de passar perfekt till din produkt. Oavsett hur många olika storlekar du behöver kostar det dig inget extra! Dessutom finns våra hamburgerlådor i flera olika storlekar, och om du inte hittar den storlek du söker - oroa dig inte! Vi erbjuder även hamburgerlådor som är helt anpassningsbara i storlek om du är i behov av specifika mått. Våra hamburgerpåsar kan också produceras i både mindre och större storlekar, och även om de produceras med två öppna sidor som standard kan vi limma ihop den ena sidan. Vi har kunder som har bett om detta för att använda dem till churros. Om du har någon speciell förfrågan är det bara att skicka oss ett mejl eller ringa oss - vi ska göra vårt bästa för att lösa den!

Med vissa av våra produkter har du också möjlighet att välja mellan vita och bruna pappersbakgrunder. Företag som föredrar en naturlig stil och vill att deras förpackningar ska ha ett rustikt utseende väljer vanligtvis det bruna pappret, medan företag som väljer det vita pappret vanligtvis vill visa sitt varumärke med en ljus och färgglad design. Ta en titt på vårt urval och upptäck alla möjligheter med de olika produkterna! 

Skapa din drömförpackning för hamburgare med obegränsade designalternativ

Vi erbjuder massor av alternativ när det gäller utformningen av din hamburgerförpackning! Oavsett om du vill hålla din varumärkesprofil enkel och subtil genom att bara lägga till din logotyp och använda en eller två färger, eller om du är mer intresserad av en iögonfallande design med flera färger och element, kan du få precis den design du vill ha. Om du behöver hjälp med utformningen av din produkt är våra expertdesigners alltid redo att hjälpa till - gratis! Och även om du inte får hjälp av våra designers får du alltid ett utkast på din design. Vi gör detta eftersom vi vill vara säkra på att du är 100% nöjd med din produkt innan den sätts i produktion.

CMYK och Pantone

Vi använder två olika färgsystem för våra hamburgerförpackningar: CMYK och Pantone. Färgsystemen varierar från produkt till produkt, och även om det är möjligt att trycka vissa produkter med båda, kan vissa produkter endast tryckas med antingen CMYK- eller Pantone-färger. Våra hamburgerlådor kan endast tryckas med CMYK-färger, medan vårt matpapper endast kan tryckas med Pantone-färger. Vårt smörpapper kan dock tryckas med antingen Pantone eller CMYK, beroende på hur många färger du vill ha med i din design.

Fördelen med att trycka med CMYK-färger är att du kan ha så många färger som du vill i din design, oavsett om det är 3, 5 eller fler färger. Oavsett antal färger behöver du inte oroa dig för några extra kostnader eftersom priset förblir detsamma! Om du däremot vill ha en eller flera mycket specifika färger i din design är Pantone det bästa valet. Detta färgsystem är mer exakt när det gäller den slutliga färgen.

Offsettryck och flexotryck

Våra hamburgerförpackningar trycks med två olika tryckmetoder beroende på produkten: offset eller flexo. Offsettryck är en av de mest använda teknikerna när det gäller att trycka pappersprodukter och garanterar alltid högkvalitativa resultat. Denna process fungerar genom att tryckplåtar med grafik överförs till en gummivals som sedan applicerar grafiken på produkten. Flexotryck fungerar med flexibla tryckplattor som kan användas för att trycka på många olika material, inklusive plast och metall. Dessa plåtar är mycket hållbara och kan ofta användas för upprepade beställningar. Vårt matpapper trycks med flexotryck, och det finns en engångskostnad för uppställning av plåtarna eftersom de kan användas i upp till 5 år.

Bli grön med miljövänliga hamburgerförpackningar!

Bryr du dig om miljön och vill visa det? Då är våra plastfria hamburgerförpackningar det perfekta sättet att göra det på! Med hållbarhet i fokus skapar du ett positivt rykte för ditt varumärke, och dina kunder kommer att må bra av att veta att de stöder ett företag som tar hållbarhet på allvar.

Alla produkter i vårt urval av hamburgerförpackningar är tillverkade av fettbeständigt papper så att de tål fett. Produkter som våra matpapper och hamburgerpåsar har en beläggning av PE-plast som standard för att göra dem extra motståndskraftiga mot fett och väta utan att de läcker eller löses upp, medan våra hamburgerlådor tillverkas utan någon beläggning. De kan dock tillverkas med en PE-beläggning om så önskas. Våra plastfria hamburgerförpackningar är både återvinningsbara och komposterbara, och även om detta innebär att de är helt nedbrytbara i naturen med tiden uppmanar vi alltid våra kunder att slänga dem i soptunnan! Produkter med PE-beläggning är däremot varken återvinningsbara eller komposterbara.

Få gratisprover och se din produkt innan du köper den

Är du osäker på om en viss storlek på hamburgerlådan i vårt utbud passar dina behov, eller vill du bara testa kvaliteten på våra hamburgerpåsar eller fettfria papper innan du beställer? Tveka då inte att ta kontakt med oss för att få gratisprover! Vi vill att våra kunder ska ha en chans att se och prova våra produkter innan de lägger en beställning, så att de kan vara helt nöjda med vad de får. Observera att vi inte kan tillhandahålla prover som är tryckta med din design och att designen på våra prover kan variera. 

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen