Längre leveranstider till följd av överväldigande efterfrågan i Europa. Läs mer

Generella frågor

Var har Limepack sitt huvudkontor?

Limepack har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. Du är mer än välkommen att svänga förbi och ta en kopp kaffe hos oss på Estromgade 15 i Nørrebro - vänligen hör av dig innan så håller vi kaffet varmt.

Är moms inkluderat i priserna på hemsidan?

Samtliga priser på vår webbsida är exklusive moms då vi främst säljer till momsregistrerade organisationer. Vi kan även sälja till personer som saknar detta, då adderas 25% moms på befintliga priser.

Finns det några dolda kostnader?

Nej, alla våra priser inkluderar produktion, skatter, tryckplåtar och standardleverans.

Får jag ett designutkast att godkänna innan produktionen påbörjas?

Ja, vi skickar en fil innehållandes din färdiga design innan vi skickar den vidare för produktion. På några produkter får du dina produkter i ett 3D-utkast.

Vad är betalningsvillkoren?

I regel sker betalning innan produktionen påbörjas, vid vissa fall kan betalningsvillkoren se annorlunda ut.

Kan jag få gratis prover av produkter?

Ja, vi skickar gärna gratisprover av våra produkter! Fyll i formuläret för gratisprover eller kontakta oss så löser vi det.

Vilka länder skickar ni till gratis?

Vi har fri frakt till de flesta länderna i Europa. Gratis frakt gäller för följande länder: Österrike, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Poland, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Norge och Storbritannien.

Om pappersmuggar

Vilka tryckmetoder används?

Vi använder oss av offsettryck och CMYK-färger på våra pappersmuggar. På så vis kan du trycka regnbågens alla färger - utan extra kostnad!

Vad har ni för leveranstid?

Vi kan leverera inom tre arbetsveckor till de flesta länder i Europa. Vi erbjuder även expressleverans på endast 7 dagar mot en avgift.

Är det någonting speciellt jag bör tänka på gällande mina pappersmuggar?

De allra flesta pappersmuggar är inte tillverkade för att klara en hög halt alkohol. Detta är dock sällan ett problem om drycken innehåller 5% och nedåt.

Dryck över 5% försämrar varaktigheten av pappersmuggen och kvaliteten. Vi kan tillverka speciella pappersmuggar avsedda för alkoholhaltiga drycker, kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vad är ert miljövänligaste alternativ?

Vi har möjlighet att tillverka båda typer av pappersmuggar (enkel- och dubbelvägg) i BIO-material. Detta innebär bland annat att PE-plasten i muggen byts ut till PLA-plast, vilket gör att de kan brytas ned på kompoststationer. Våra BIO-pappersmuggar är även tillverkade av FSC-certifierat papper. Certifikatet försäkrar att pappret kommer från skogar med hållbart skogsbruk - både vad det gäller plantering av nya träd samt arbetsförhållanden. 

Vad är skillnaden på pappersmuggar med enkel vs. dubbelvägg?

Pappersmuggar med dubbelvägg har två lager av kartong vilket gör dem värmetåliga, muggar med enkelvägg har endast ett lager. Detta innebär dock inte att varma drycker inte går att dricka ur pappersmuggar med enkelvägg. För kundens bekvämlighet rekommenderar vi dock dubbelvägg vid servering av heta drycker. 

Finns det några särskilda riktlinjer gällande design-filen?

Det är viktigt att design-filen skickas i CMYK-färger. Detta för att vi ska kunna garantera den exakta nyansen av ditt företags logga eller motiv.

Vad är den minsta orderkvantiteten?

Hos oss kan du beställa en order från endast 1.000 stycken pappersmuggar!

Hur länge håller mina pappersmuggar?

Varaktigheten är på minst 1 år. Efter det löper det risk att pappersmuggarna spricker eller inte på annat vis inte håller samma höga kvalitet och standard.

Vad är speciellt med glassbägare?

Vad använder ni för tryckteknik?

Vi trycker med offsettryck på båda samtliga typer av bägare. Vad det gäller färg så använder vi oss av CMYK-färgkartan.

Vad är det för leveranstid?

Vi levererar våra glassbägare inom endast 4 veckor helt gratis, har du bråttom kan vi med expressleverans leverera inom endast några dagar mot en avgift. Kontakta oss så beräknar vi just din expressmöjlighet. 

Finns det några krav gällande min design-fil?

Det är viktigt att designfilen skickas med CMYK-färger, på så vis kan vi vara säkra på att trycket blir i de exakta färgerna.

Vad är den minsta orderkvantiteten jag kan beställa?

Minsta orderkvantitet beror på typ av glassbägare, men det lägsta antalet är från 1.000 enheter.

Hur länge håller mina glassbägare?

Garanterad minsta hållbarhet är 1 år. Efter den perioden kan de tappa kvalitet i materialet vilket kan göra att de kan spricka. 

Kan glassbägarna frysas ned?

Standard glassbägaren kan frysas ned, men de är inte primärt tillverkade för det syftet. De glassbägare med lock som du finner på hemsidan är mer lämpliga för det ändamålet. Våra glassbägare med lock är de vi känner igen och älskar från tillverkare såsom exempelvis Ben&Jerry’s.

Vad gäller kring plastmuggar?

Vad använder ni för tryckmetod?

Vi har två olika tillverkare för plastmuggar. De plastmuggar med ett tryck, så kallade enkeltryck, görs med tampotryck. Detta då denna teknik är lämpligast vid tryck av ojämna ytor. Dessa plastmuggar kan tryckas med en Pantone-färg.

Våra plastmuggar med tryck i 6 färger tillverkas med offsettryck, vi kan med denna metod används upp till 6 olika Pantone-färger på muggen.

Leveranstider?

Våra plastmuggar med enkeltryck, ett tryck i 1 färg, har en leveranstid på 3 veckor. Vi kan leverera våra plastmuggar med 6 färger mellan 4-6 veckor. 

Vad är det lägsta antalet plastmuggar jag kan beställa?

Våra plastmuggar med tryck i 1 färg går att beställa från 1.000 enheter. De plastmuggar som trycks med 6 färger har ett minimikrav på 5.000 stycken. 

Vad är det för krav på designfilen?

När du tar fram din design, använd dig av de mallar du finner på hemsidan. Färgerna som används behöver vara Pantone-färger.

Hur länge håller mina plastmuggar?

Hållbarheten är 1,5 år då plastmuggarna är tillverkade av PE-plast.

Vad är det miljövänligaste alternativet ni har?

Vi kan tillverka BIO- och kompostkompatibla plastmuggar. Lägsta antal vid dessa muggar är 25.000 st.

Vanliga frågor gällande papperssugrör

Kan man trycka på papperssugrör?

Vi har möjlighet att trycka på våra papperssugrör på två olika vis - både med tampotryck samt offsettryck. Papperssugrör med tampotryck kan vi trycka upp till 2 olika färger på, och offsettryck ger oss möjlighet att trycka upp till 4 olika färger. Välj mellan 10 olika färger i ditt tryck!

Vad är det för leveranstid på papperssugrör med tryck?

Som standard har en leveranstid på 4-6 veckor, både för tampo- och offsettryck.

Vad är det minsta antalet papperssugrör jag kan beställa?

Beställ papperssugrör från 3250 enheter. Vid beställning av papperssugrör med offsettryck är minsta antalet 35.000 stycken.

Vad har ni för leveranstid på papperssugrör utan tryck?

Vi levererar papperssugrör utan tryck på 2 veckor.

Vad är minsta orderkvantiteten gällande papperssugrör utan tryck?

Papperssugrören beställs i olika kvantiteter beroende på om du väljer standard- eller jumbosugrören (smoothie). Standard är från 5.000 st. och jumbo från 3250 st.

Är papperssugrören återvinningsbara?

Våra papperssugrör är tillverkade av 100% livsmedelsgodkänt papper och lim. Det tar 6 månader för naturen att bryta ned dem.