Se video

Hur du beställer

Engångsmuggar med tryck

Vill du öka ditt varumärkes synlighet på ett roligt och kostnadseffektivt sätt? Då är anpassade tryckta engångsmuggar den perfekta lösningen för att sprida kännedom om ditt företag! Med... Läs mer

Några av våra kunder

kahluajamesonredbulloriginalcoffeeshotlondonabsolutvodka

...öretag! Med pappersmuggar eller plastmuggar tryckta med din logotyp eller ditt budskap kan du vara säker på att förvandla varje evenemang till en reklamplattform och visa upp ditt varumärke på ett sätt som garanterat kommer att fånga potentiella kunders uppmärksamhet. Oavsett om du ska gå på en mässa eller bara vill marknadsföra ditt företag, kommer engångsmuggar med din design garanterat att få dig att sticka ut från mängden. Så om du vill göra ett stort intryck utan att behöva spendera för mycket pengar är engångsmuggar med ditt tryck det rätta valet! 

Ett utmärkt val för alla företag

Våra engångsmuggar med tryck är idealiska för alla typer av företag som vill lägga till en unik touch så att kunderna kommer ihåg dem! Oavsett om du är ägare till en juicebar, ett kafé, ett bageri eller annan typ av verksamhet, kommer personliga engångsmuggar tryckta med din unika design garanterat att lämna ett bestående intryck på dina kunder.

Om du driver en butik som serverar både varma och kalla drycker, precis som till exempel Starbucks och Espresso House, är både våra tryckta pappersmuggar och plastmuggar ett utmärkt val! Medan pappersmuggarna är idealiska för varma drycker som espresso och latte är plastmuggarna perfekta för iskalla drycker som iskaffe och lemonader. Men våra engångsmuggar är inte bara utmärkta för att servera kalla eller varma drycker i - de kan användas till så mycket mer! Om du ska gå på en mässa, varför inte använda muggarna för att erbjuda potentiella kunder några läckra snacks som nötter eller popcorn när de kommer förbi din monter för att ta en titt? Våra engångsmuggar är också perfekta för att dela ut prover på evenemang, så att du kan ge folk en smakbit av den senaste produkten i ditt sortiment!

Anpassa dina engångsmuggar med gratis designhjälp

Våra pappersmuggar trycks med CMYK-färger som standard, men om du behöver stora kvantiteter på 50 000 eller mer kan en av våra tillverkare trycka dem med Pantone-färger. Att trycka med CMYK-färger, som också kallas fullfärgstryck, innebär inte bara att du kan få precis vilken färg som helst till din design, utan också hur många färger du vill. Och för att göra det hela ännu bättre kostar det inte något extra för varje färg i din design! Å andra sidan säkerställer tryckning med Pantone-färger att vilken eller vilka färger du än väljer för designen kan återges exakt på pappersmuggarna. Vi använder Pantone-färger för att trycka våra plastmuggar, som kan tryckas med upp till 6 färger. 

Vi trycker alla våra engångsmuggar med 360 graders tryck, vilket innebär att du kan få din fantastiska design tryckt på hela muggens yta. På så sätt kommer ditt varumärke alltid att vara synligt från alla vinklar så att folk kan se det!  

Oavsett vilken stil du har i åtanke kan du skapa ett unikt utseende för dina muggar och återspegla ditt varumärke med de oändliga designmöjligheter vi erbjuder! Oavsett om det är ett enkelt och klassiskt eller djärvt och färgglatt utseende som passar bäst för ditt företags stil kan du designa precis den kopp som du vill ha. Vårt team av expertdesigners hjälper dig att skapa designen på muggarna, skickar dig ett designutkast och gör justeringar tills du är helt nöjd. Och det bästa av allt? Det är gratis! 

Engångsmuggar med tryck i ett brett utbud av storlekar

Våra engångsmuggar finns i många olika storlekar, så du hittar garanterat det du behöver! Från små muggar för espresso till större muggar för bubbelte och milkshake - vi garanterar att vi har exakt den storlek du är ute efter. 

I vårt utbud av pappersmuggar hittar du alla följande storlekar, men det är viktigt att notera att de tillgängliga storlekarna kan variera beroende på vilken typ av pappersmugg du väljer:

  • The Shot - 100 ml

  • Pick-Me-Up - 160 ml
  • Cup-of-Joe - 240 ml

  • Mug-a-Chino - 350 ml 

  • The Monday Killer - 450 ml

  • The Really Big One - 550 ml

Våra plastmuggar med logotyp finns i följande storlekar:

  • Cocktail - 250 ml

  • Smoothielicious - 350 ml

  • Stadium Cup - 450 ml

  • Jumbo - 550 ml 

Är du osäker på vilken storlek på engångsmuggen du ska välja? Det är bara att skicka iväg ett mail eller slå oss en signal! Våra förpackningsexperter hjälper dig alltid gärna att hitta den perfekta storleken för din produkt.

Miljövänliga engångsmuggar

Vi brinner för hållbarhet och vill ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Därför erbjuder vi miljövänliga alternativ när det gäller våra engångsmuggar, och dessutom är våra miljövänliga pappersmuggar faktiskt det mest hållbara alternativet på marknaden. Dessa pappersmuggar tillverkas med en vattenbaserad beläggning istället för en vanlig plastbeläggning, vilket gör dem både biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara. Och när det gäller våra plastmuggar är de tillverkade av 50% återvunnen plast, vilket innebär att betydligt mindre ny plast produceras och introduceras i miljön. 

Vi arbetar också uteslutande med tillverkare i Europa, vilket gör att vi kan vara nära våra kunder, men framför allt bidrar det till att minimera våra koldioxidutsläpp under transporten av våra produkter.

Engångsmuggar kontra återanvändbara muggar 

Återanvändbara muggar kräver till skillnad från engångsmuggar mycket mer energi för att tillverkas och hållas rena. En forskning från 1994 av kemiprofessorn Martin B. Hocking visar just att för att en återanvändbar plastmugg ska vara lika effektiv som en engångspappersmugg måste du använda den minst 17 gånger. Du kan läsa mer om det i vårt blogginlägg här.

I slutändan handlar det dock om hur muggarna kommer att användas. Om du planerar att delta i ett stort evenemang och dela ut återanvändbara muggar till alla är det mycket troligt att majoriteten av dem kommer att slänga sin mugg när de har druckit färdigt ur den. Så om kopparna är tänkta att användas endast en gång eller några få gånger är engångsmuggar definitivt ett mycket bättre val! Å andra sidan är anpassade återanvändbara plastmuggar idealiska att ha i kontorsbyggnader eller i hemmet, där de garanterat kommer att användas många, många gånger.

Beställning från 1 000 st.

Du behöver inte betala för stora mängder på 10 000 eller mer, för att få tag på dina alldeles egna och unika tryckta muggar. På Limepack har vi en låg minsta beställningsmängd på våra engångsmuggar på endast 1 000 st. Därför är våra engångsmuggar med tryck den perfekta lösningen om du är ett litet företag som letar efter ett kostnadseffektivt sätt att sprida ordet om ditt varumärke. Så varför vänta längre? Kom igång med en design idag och skapa ett unikt utseende på dina muggar!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen