Se video

Hur du beställer

Egendesignade brödpåsar

Oavsett om du säljer bröd, grillade mackor eller bakverk så är våra brödpåsar i papper det perfekta sättet att exponera ditt varumärke. Du väljer själv design och utseende! Utöver det... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... Utöver det proffsiga intrycket du gör på en befintlig kund när du levererar i brödpåsen, så exponerar även denne ditt varumärke och tryck vidare. Påsen är utan handtag vilket gör dem lämpliga för flertalet läckerheter såsom bland annat mackor, kakor, bröd och andra typer av produkter du finner på ett bageri.

Du kan enkelt beställa dessa brödpåsar online, vi hjälper dig med design och om så önskas så kan gratisprover av brödpåsen skickas. Vi har inte möjlighet att trycka din design på proverna, men vi generera ett digitalt designutkast innan produktionen påbörjas.

Bästa kvalitet till låga priser - för alla

Vi arbetar för att göra högkvalitativa, skräddarsydda produkter tillgängliga för alla, oavsett företagets storlek eller budget. De små papperspåsarna är tillverkade av papper med 40g/kvm 40g/m² för att säkerställa toppkvalitet och vidga potentiella användningsområden. Vi lovar låga priser oavsett kvantitet, men i och med startkostnaden vid produktion så blir pris per enhet lägre ju större order du lägger. Vi har inga dolda avgifter, oavsett produkt på vår hemsida. Vi kan till och med leverera till hela EU utan extra kostnad gratis. Vill du skicka utanför EU, vänligen kontakta oss.

Designade brödpåsar i flertalet storlekar

Våra brödpåsar kommer i 5 olika storlekar; de mindre storlekarna är perfekt för ett par croissanter för den hungriga kunden på tunnelbanan påväg från jobbet, de större lämpar sig bra för baguetter eller större surdegsbröd från favoritbageriet. Så, oavsett om du är på jakt efter en liten påse för dina bullar to-go eller vill ha en större variant för limporna så kan vi hjälpa dig. 

Påsarna har inga handtag eller plast. Detta säkerställer kvalitet och hög standard - oroa dig aldrig igen över trasiga påsar eller bullar på trottoaren. Pappret samt färgen i trycket som används är certifierat och godkänt vid bruk i kontakt med livsmedel. Färgen i trycket är givetvis lukt- och smakfri.

Våra brödpåsar med logotyp kommer i flertalet olika storlekar, om du du har specifika önskemål gällande mått så kan vi även skräddarsy efter dina behov. De standardstorlekar vi har i sortimentet är de följande 5;

Storlekarna visas i bredd/längd/djup:

 • The Cookie bag (418)
  12x25x6
 • The Snack bag (422)
  13x28x6
 • The Sandwich bag (426)
  15x32x6,5
 • The Wheat bread bag (429) 2
  0x35x6,5
 • The Big brother (433)
  20x48x7

Vad används de olika storlekarna till och av vem?

“The cookie bag” är en påse använd av bagerier, kiosker och bensinstationer som serverar bakverk som kunden kan ta med i farten. De är mest använda för enstaka sötsaker, såsom en munk eller två kakor. Bland kunderna hittas även flertalet eventbyråer som använder denna typ av papperspåse vid sampling av nyheter på sötsaksmarknaden. 

“The Snack bag” är något större än ovanstående vilket ger utrymme för en extra munk till kollegan, några croissanter eller en pizzabit to-go när klockan slår mellanmål. Vi upplever att denna storlek främst används av kvartersbutiker såsom exempelvis 7/eleven.

“The Sandwich bag” har ett namn som avslöjar sitt primära användningsområde. Påsen är perfekt för bagels eller större mackor som återfinns i smörpapper. Denna påse med tryck brukas av både bagerier och kaféer med diverse smörgåsar, foccacias och bakverk.

“The Wheat bread bag” är storleken som dyker upp på bagerier eller i livsmedelsaffärer som säljer butiksbakat bröd. Mataffärer använder sig vanligtvis av denna storlek vid försäljning av vetebröd som blir förpaketerade innan det placeras i butiken, likaså bagerier.

“The Big brother” är den största storleken av våra, så kallade, brödpåsar. Utöver flertalet limpor så rymmer denna storlek annan take-away mat såsom hamburgare och thaimat. I och med ett brett användningsspektrum så använder sig flertalet olika verksamheter sig av denna modell - från hippa hamburgerkedjor till pittoreska bagerier.

Heltäckande tryck på skräddarsydda brödpåsar

Vi trycker våra brödpåsar med Pantone-färger, vilket möjliggör upp till 4 färger kombinerade på din designade påse. Kombinera i regnbågens alla färger och hitta ett utseende som speglar ditt varumärke och verksamhet på bästa sätt. Hur mycket av ytan på påsen som du vill trycka på är upp till dig - allt från att täcka hela dess yta till enbart en stilren logga på vardera sida. Ingen extra kostnad tillkommer oavsett vilket typ av tryck du väljer på dina påsar. Vi trycker brödpåsarna med offsettryck vilket ger upphov till bästa möjliga kvalitet. Med denna tryckmetod kan du vara säker på att påse nummer ett ser likadan ut som påse nummer tiotusen och är 100% enligt din design.

Brödpåsarna som vi applicerar ditt tryck på är antingen vita eller bruna, enligt ditt önskemål. Den bruna bakgrunden ger en mer naturnära känsla och den vita framhäver ditt tryck något effektivare.

Alla valmöjligheter gällande storlek, färger och tryckyta ger dig optimal designfrihet där endast din kreativitet sätter gränser! All denna frihet utan en enda extra krona. Tryck din logga, hashtags, namn på sociala medier eller mönster utan att  oroas över ett pris som springer iväg.

Stå ut ur mängden och ta chansen att marknadsföra din verksamhet och godsaker ytterligare med våra Limepacks designade papperspåsar.

Produktion av papperspåsar

Vi tillverkar våra papperspåsar i Europa för att säkerställa leveranstid och trycka ner kravet på minsta orderkvantitet. Vi har möjlighet att leverera brödpåsar från 10.000 enheter med en leveranstid på 6 veckor från det att ordern har gjorts. Vi har inte möjlighet till expressleverans som standard, men om du har en deadline inom 6 veckor vänligen kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra. Vid frakt av denna produkt kan vi dessvärre inte erbjuda spårning vid leveransen då de skickas med separata bolag för att hålla priset nere. Papperspåsarna levereras i kartonger om 1.000 st, vilket gör att du kan öppna en åt gången. För mer information gällande boxstorlek, vänligen se produktsidan.

Sist men inte minst, tillverkare i Europa kortar ner fraktsträckan jämfört med leverantörer som skickar från exempelvis Asien. Kortare transportsträcka genererar ett mindre CO2-utsläpp - både bra för dig och klimatet!

Brödpåsar med tryck i miljövänlig anda

Pappret som används för att tillverka papperspåsarna är av “virgin fiber” papper, vilket innebär att det inte är återvunnet. Enligt lag är det förbjudet att använda återvunnet papper i samband med livsmedel. De bruna påsarna kan ge intrycket att vara återvunna, men är 100% av nyproducerat papper. Påsarna är av 100% papper, varken plast i utformandet eller som lager på insidan av påsen.

Pappret som används är från FSC-certifierade skogar i Europa. De tillverkare vi samarbetar med har dock inte FSC-certifieringen vilket gör att vi inte kan trycka din loggan på påsarna. För helt FSC-certifierade papperspåsar behöver vi vända oss till en annan tillverkare där minimikvantiteter per order är 100.000 enheter. Önskar du detta så vänligen kontakta oss på mail@limepack.se så hjälper vi dig!

Papperspåsarna är återvinningsbara, förutsatt att skickas till återvinningscentraler. Flertalet centraler mottager dessvärre inte material som har varit i kontakt med livsmedel i och med svårigheten att garantera att material som har varit i kontakt med mat är återvinningsbara. Vi uppmanar därför dig att uppmuntra dina kunder att sortera påsarna i som papper vid återvinning. Då våra standardpåsar är återvinningsbara erbjuder vi inte någon bio-version av denna produkt.

Om du har några frågor eller funderingar gällande våra brödpåsar, eller önskar vidare uppgifter gällande våra priser så hittar du informationen på produktsidan alternativt via oss på mailen mail@limepack.se

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen