Se video

Hur du beställer

Servera din läckra to-go mat i egendesignade brödpåsar

Oavsett om du säljer bröd, grillade mackor eller bakverk så är våra brödpåsar i papper det perfekta sättet att exponera ditt varumärke. Du väljer själv... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...ljer själv design och utseende! Utöver det proffsiga intrycket du gör på en befintlig kund när du levererar i brödpåsen, så exponerar även denne ditt varumärke och tryck vidare. Påsen är utan handtag vilket gör dem lämpliga för flertalet läckerheter såsom bland annat mackor, kakor, bröd och andra typer av produkter du finner på ett bageri.

Du kan enkelt beställa dessa brödpåsar online, vi hjälper dig med design och om så önskas så kan gratisprover av brödpåsen skickas. Vi har inte möjlighet att trycka din design på proverna, men vi generera ett digitalt designutkast innan produktionen påbörjas.

Bästa kvalitet till låga priser - för alla

Vi arbetar för att göra högkvalitativa, skräddarsydda produkter tillgängliga för alla, oavsett företagets storlek eller budget. De små papperspåsarna är tillverkade av papper med 40g/kvm 40g/m² för att säkerställa toppkvalitet och vidga potentiella användningsområden. Vi lovar låga priser oavsett kvantitet, men i och med startkostnaden vid produktion så blir pris per enhet lägre ju större order du lägger. Vi har inga dolda avgifter, oavsett produkt på vår hemsida. Vi kan till och med leverera till hela EU utan extra kostnad gratis. Vill du skicka utanför EU, vänligen kontakta oss.

Designade brödpåsar i flertalet storlekar

Våra brödpåsar finns i olika storlekar; de mindre storlekarna är perfekt för ett par croissanter för den hungriga kunden på tunnelbanan påväg från jobbet, de större lämpar sig bra för baguetter eller större surdegsbröd från favoritbageriet. Så, oavsett om du är på jakt efter en liten påse för dina bullar to-go eller vill ha en större variant för limporna så kan vi hjälpa dig. 

Våra brödpåsar med logotyp kommer i 5 storlekar, om du har specifika önskemål gällande mått så kan vi även skräddarsy dem utefter dina behov. De standardstorlekar vi har i sortimentet är följande 5 (storlekarna visas i bredd/längd/djup):

  • Cookiepåsen (120x250x50 mm)

  • Snackpåsen (130x280x60 mm)

  • Sandwichpåsen (150x65x310mm)

  • Brödpåsen (200x350x65 mm)

  • XL-brödpåsen (200x480x70 mm)

Pappret samt färgen i trycket som används är certifierat och godkänt vid bruk i kontakt med livsmedel. Färgen i trycket är givetvis lukt- och smakfri.

Vad används de olika storlekarna till och av vem?

Cookiepåsen är en påse använd av bagerier, kiosker och bensinstationer som serverar bakverk som kunden kan ta med i farten. De är mest använda för enstaka sötsaker, såsom en munk eller två kakor. Bland kunderna hittas även flertalet eventbyråer som använder denna typ av papperspåse vid sampling av nyheter på sötsaksmarknaden. 

Snackpåsen är något större än ovanstående vilket ger utrymme för en extra munk till kollegan, några croissanter eller en pizzabit to-go när klockan slår mellanmål. Vi upplever att denna storlek främst används av kvartersbutiker såsom exempelvis 7-Eleven.

Sandwichpåsen har ett namn som avslöjar sitt primära användningsområde. Påsen är perfekt för bagels eller större mackor som återfinns i smörpapper. Denna påse med tryck brukas av både bagerier och kafeér med diverse smörgåsar, foccacias och bakverk.

Brödpåsen är storleken som dyker upp på bagerier eller i livsmedelsaffärer som säljer butiksbakat bröd. Mataffärer använder sig vanligtvis av denna storlek vid försäljning av vetebröd som blir förpaketerade innan det placeras i butiken, likaså bagerier.

XL-brödpåsen är den största storleken av våra, så kallade, brödpåsar. Utöver flertalet limpor så rymmer denna storlek annan take-away mat såsom hamburgare och thaimat. I och med ett brett användningsspektrum så använder sig flertalet olika verksamheter sig av denna modell - från hippa hamburgerkedjor till pittoreska bagerier.

Med eller utan fönster?

Våra brödpåsar kan tryckas över hela ytan, vilket ger dig många olika designmöjligheter. En av de saker som påverkar designytan är om påsarna har ett fönster eller inte. Båda alternativen har sina fördelar - brödpåsar utan fönster erbjuder en stor yta där du kan visa upp ditt varumärke, logotyp eller design över hela påsen. Brödpåsar med fönster är bra eftersom du kan visa upp ditt bröd, bakverk, smörgås, eller vad du nu serverar, samtidigt som du lämnar utrymme för din design på resten av påsens yta. Om du är intresserad av brödpåsar med fönster, tveka inte att kontakta oss.

Heltäckande tryck på skräddarsydda brödpåsar

Vi trycker våra brödpåsar med Pantone-färger, vilket möjliggör upp till 4 färger kombinerade på din designade påse. Kombinera i regnbågens alla färger och hitta ett utseende som speglar ditt varumärke och verksamhet på bästa sätt. Hur mycket av ytan på påsen som du vill trycka på är upp till dig - allt från att täcka hela dess yta till enbart en stilren logga på vardera sida. Ingen extra kostnad tillkommer oavsett vilket typ av tryck du väljer på dina påsar. Vi trycker brödpåsarna med offsettryck vilket ger upphov till bästa möjliga kvalitet. Med denna tryckmetod kan du vara säker på att påse nummer ett ser likadan ut som påse nummer tiotusen och är 100% enligt din design.

Brödpåsarna som vi applicerar ditt tryck på är antingen vita eller bruna, enligt ditt önskemål. Den bruna bakgrunden ger en mer naturnära känsla och den vita framhäver ditt tryck något effektivare.

Alla valmöjligheter gällande storlek, färger och tryckyta ger dig optimal designfrihet där endast din kreativitet sätter gränser! All denna frihet utan en enda extra krona. Tryck din logga, hashtags, namn på sociala medier eller mönster utan att  oroas över ett pris som springer iväg. Stå ut ur mängden och ta chansen att marknadsföra din verksamhet och godsaker ytterligare med våra Limepacks designade papperspåsar!

Produktion av papperspåsar

Vi tillverkar våra pappersbrödpåsar i Europa för att erbjuda snabb leveranstid, lägre minsta orderkvantiteter och viktigast av allt, för att minimera CO2-utsläppen under transporten. Vi har möjlighet att leverera brödpåsar från 15.000 enheter med en leveranstid på 9 veckor från det att ordern har gjorts. Vi har inte möjlighet till expressleverans som standard, men om du har en deadline inom 9 veckor vänligen kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra. Vid frakt av denna produkt kan vi dessvärre inte erbjuda spårning vid leveransen då de skickas med separata bolag för att hålla priset nere. Papperspåsarna levereras i kartonger om 1.000 st, vilket gör att du kan öppna en åt gången. För mer information gällande boxstorlek, vänligen se produktsidan.

Brödpåsar med tryck i miljövänlighetens tecken

Pappret som används för att tillverka papperspåsarna är av “virgin fiber” papper, vilket innebär att det inte är återvunnet. Enligt lag är det förbjudet att använda återvunnet papper i samband med livsmedel. De bruna påsarna kan ge intrycket att vara återvunna, men är 100% av nyproducerat papper. Påsarna är av 100% papper, varken plast i utformandet eller som lager på insidan av påsen.

Pappret som används är från FSC-certifierade skogar i Europa. De tillverkare vi samarbetar med har dock inte FSC-certifieringen vilket gör att vi inte kan trycka din loggan på påsarna. För helt FSC-certifierade papperspåsar behöver vi vända oss till en annan tillverkare där minimikvantiteter per order är 100.000 enheter. Önskar du detta så vänligen kontakta oss - så hjälper vi dig!

Papperspåsarna är återvinningsbara, förutsatt att skickas till återvinningscentraler. Flertalet centraler mottager dessvärre inte material som har varit i kontakt med livsmedel i och med svårigheten att garantera att material som har varit i kontakt med mat är återvinningsbara. Vi uppmanar därför dig att uppmuntra dina kunder att sortera påsarna i som papper vid återvinning. Då våra standardpåsar är återvinningsbara erbjuder vi inte någon bio-version av denna produkt.

Om du har några frågor eller funderingar gällande våra brödpåsar, eller önskar vidare uppgifter gällande våra priser så hittar du informationen på produktsidan alternativt via oss på mailen mail@limepack.se eller ring oss på 07 6871 9791.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen