Servetter med tryck

Vill du stå ut från mängden och samtidigt öka din varumärkeskännedom? Servetter med eget tryck är den idealiska lösningen om du vill skapa en personlig kund upplevelse samtidigt som du... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... du sticker ut från mängden. Med sin fantastiskt höga kvalitet erbjuder våra servetter med tryck ett utmärkt sätt att glänsa vid varje tillfälle. Beställ våra bästsäljande servetter för ditt kontor, restaurang, fest eller event. Dessa servetter med personligt tryck kommer definitivt att imponera på dina anställda och gäster!

"Lunch" eller "middags" servett?

Varje ögonblick din kund interagerar med ditt företag är en möjlighet att växa. På samma sätt som din kund lägger märke till dina unika latte designer, vackra blommor eller dekorationer, lägger de märke till dina servetter med personligt tryck. Genom att skapa dina egna unika servetter ger du kunden det där extra intrycket av lyx och komfort - vid varje tillfälle. På en mängd olika sätt kan faktiskt servetter bidra till att dina måltider sker på ett effektivt sätt - och helt utan kladd. Servetter kan används som marknadsföringsmaterial, men också som en behjälplig hand i vardagen. Servetter med eget tryck är ett utmärkt komplement för lunchraster, middagar, frukt pauser och andra tillfällen. Våra personliga servetter är det perfekta tillbehöret för både små och stora företag. Oavsett om du är ett kafé, restaurang, eller medicinskt företag - våra servetter kan hjälpa till att skapa en riktig wow-känsla.

Utöka ditt urval med fler alternativ

Dagen är kommen - du kan nu tömma ditt förråd med föråldrade servetter! Genom att beställa personliga servetter (minsta antal från 25 000 st.) kan du ständigt förnya dina mönster, matcha färgerna på ditt kontor, eller varför inte säsongens senaste färgtrender? Det är bara din kreativitet som sätter begränsningen! Kontakta oss idag för vägledning och designhjälp för dina nya servetter med tryck.

Hur fungerar det med leverans?

Vår ambition är att göra servetter med eget tryck tillgängliga för alla genom att erbjuda låga kvantiteter och gratis leverans i hela Europa. Leveransen är inte bara gratis, den är också snabb och levereras normalt inom 10 veckor. Om du har bråttom erbjuder vi även expressleverans alternativ. Kontakta oss för mer information så beräknar vi det bästa alternativet för just dig. 

Öka miljömedvetenheten på ditt kontor eller restaurang

Klimatförändringar och miljöfrågor är högt prioriterade områden av företag, konsumenter och lagstiftare. På Limepack vill vi bidra till denna positiva utveckling genom att använda papper som är fritt från giftiga bekämpningsmedel såsom klor. Dessutom arbetar vi endast med tillverkare som är baserade i EU, vilket säkerställer låga utsläpp av CO2 under transporter. Visa dina kunder att du är engagerad i en grönare framtid genom att ha servetter som är gjorda av jungfruliga fibrer och är klorfria, inköpta i Skandinavien och producerade i Danmark. Tillverkade av jungfruliga fibrer gör att de är helt vita, helt komposterbara och mer hållbara än vanliga pappersservetter. Dessa servetter kommer minska mängden avfall du skickar till skadliga deponier, minimera din miljöpåverkan och hjälpa dig att tilltala den ständigt växande marknaden av miljömedvetna kunder.

Är servetterna biologiskt nedbrytbara?

Eftersom papper är tillverkat av växtmaterial är pappersservetter biologiskt nedbrytbara. Därför kan de läggas i komposthögen där de kommer att sönderfalla, och det är ett bra alternativ eftersom smutsiga pappersservetter inte kan återvinnas. Materialet offrar dock inte på det praktiska. Servetterna är extremt mjuka, hållbara och absorberande, vilket gör dem lämpliga för alla tillfällen samtidigt som de minskar mängden papper som kunder eller gäster behöver för varje besök.

Vill du se produkten innan du köper den? Inga problem!

För att vi ska kunna skapa en effektiv beställningsprocess skickar vi mer än gärna gratis prover på våra servetter. Så är du osäker på vilken storlek du letar efter, eller kanske bara nyfiken på kvaliteten för att säkerställa att dem lever upp till dina förväntningar och behov? Kontakta oss idag så skickar bi upp prover snarast! Observera att proverna kommer med Limepack-logotyp - vi kan tyvärr inte skicka prover med din logotyp på servetterna.

100% anpassningsbara

Våra servetter med tryck är 100% anpassningsbara. Du kan inte bara välja önskad storlek, utan även om du vill att dina pappersservetter ska ha 2 eller 3 lager och om du vill ha dem tryckta med CMYK- eller Pantone-färger. Så oavsett om du serverar varma eller kalla drycker på kaféer, barer, klubbar, pubar eller restauranger, kommer dina personliga servetter spegla din verksamhet medans dina gäster kan njuta av sin mat och dryck.

CMYK eller Pantone

Vi kan trycka våra servetter med både Pantone- och CMYK-färger. Om du har en mycket specifik design och behöver exakta färger, är det optimala valet Pantone-färger. Pantone är standard färgschemat och den mest använda färgen för våra servetter med tryck. Skulle du vilja använda flera färger har vi även möjlighet att använda CMYK-färger. Kontakta gärna oss om du behöver använda mer än 2 färger i designprocessen.

Flexografiskt (flexo) tryck

Tryckmetoden för de personliga servetterna är flexotryck, vilket säkerställer att den slutgiltiga tryckta servetten är både snygg och funktionell. Flexotryck är en unik teknik som använder en flexibel tryckplåt, anpassar sig väl till olika material och kan använda ett brett utbud av bläck, inklusive vattenbaserat bläck. Eftersom denna typ av utskrift är anpassningsbar kan den skrivas ut på nästan alla typer av material, såsom plast, metall och papper.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
136 omdömen