Hamburgerfickor 165x150 mm

PE-belagd

Hamburgerfickor 165x150 mm

PE-belagd
Styckpris
Spara
Totalt 11 700,00 
SEK. Exkl. moms
14625SEK (inklusive skatt)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Förbättra kundupplevelsen med hamburgerfickor med tryck! De tryckta fickorna är perfekta vid servering av bland annat hamburgare, pommes frites eller pitabröd och låter alla veta vart den smarriga måltiden är ifrån. Våra hamburgarfickor är belagda med PE-plast på insidan vilket gör det möjligt att välja till obegränsat med favoritsåser till en saftig hamburgare utan att det läcker genom pappret. Standardfickorna är 16,5x15 cm och finns tillgängliga i vitt eller brunt papper - du väljer helt enkelt det som passar bäst för ditt varumärke! Behöver du en större storlek? Skicka ett mail till oss så löser vi det.

Leverans och orderantal

Få dina tryckta hamburgerfickor inom 9 veckor efter godkänd order. Beräknat leveransdatum visas alltid på produktsidan för att ge en uppfattning om när du kan förvänta dig din order. Som vanligt på Limepack så är frakten kostnadsfri.

Minsta orderantal är 35,000 st, men oroa dig inte - de tar inte upp mycket plats i förrådet. Hållbarheten är garanterad i minst ett år utan att den höga kvaliteten försämras. Använd dem i den takt du serverar dina hungriga gäster!

Tryck och storlekar

Hamburgerfickorna trycks i Pantone-färger och du kan välja upp till två färger i din tryckta design som standard, tryckmetoden som används är flexotryck. Vi har möjlighet att trycka upp till sex färger, men endast i större orderkvantiteter. Välj en naturlig look med de bruna pappersfickorna eller en färgglad design på den vita pappersbakgrunden. Vi trycker designen på den ficka du föredrar. Oavsett vad ditt varumärke kräver - we got your covered!

Storleken av hamburgerfickan med eget tryck är 16,5x15 cm som standard, perfekt vid servering av hamburgare, toast, pitas och eller annan to-go-mat i liknande storlek. Vi har möjlighet att anpassa storleken till större fickor (en av sidorna kommer alltid att vara 1,5 cm längre än den andra för att göra det enkelt att separera dem). Fickorna är gjorda av papper med PE-beläggning på insidan vilket gör dem mer motståndskraftiga mot fet mat - precis som vårt hamburgerpapper.

Hamburgerfickorna är normalt sett öppna på två av sidorna, men vi kan även tillverka fickor med endast en öppning. Detta passar för kunder som önskar servera mat ur en mer återförsluten lösning. Vi har hjälpt kunder som använder denna typ av ficka för servering av fish & chips och churros.

Produktion i Europa

De tryckta hamburgerfickorna tillverkas i Europa, precis som alla våra andra produkter. Det finns många fördelar med att köpa produkter producerade i närliggande länder: Kortare ledtider, låga orderkvantiteter och högkvalitativa produkter i Europeisk standard. En annan stor fördel är minskat CO2-utsläpp vid kortare transportsträckor, en miljövänlig aspekt som vi tycker är viktig. Hör gärna av dig om du till oss på mail@limepack.se om du vill veta mer om produkten eller tillverkningsprocessen.

NASLQ-BurPoc-W2C35K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Storlek16,5 x 15 cm
FärgerVit eller brun
PapperstypPE-coated
Kan hamburgerfickorna tillverkas i andra storlekar?Ja, hamburgerfickorna kan tillverkas i både mindre och större storlekar. Den andra sidan kommer alltid att vara 1,5 cm längre än den andra
TryckmetodFlexotryck (Pantone)
Minsta inköpsmängd35.000 st
Hur appliceras trycket?Registrerat (trycket appliceras identiskt på samtliga exemplar)
Sleeves per låda14
Antal per sleeve200 st
Antal per låda2.800 st
Storlek box33 x 30 x 20 cm

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2023-05-30 (9 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 omdömen