Se video

Hur du beställer

Stärk ditt brand med plastmuggar med tryck 

Serverar ditt kafé en smarrig iskaffe eller är du ansvarig för kontorets sommarfest? Oavsett tillfälle blir plastmuggar med eget tryck ofta användbara.... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...bara. Exponera ditt företag ytterligare i handen på dina kunder ute på stan! Behöver du något att servera din dryck i och har inget emot extra marknadsföring - slå två flugor i en smäll med vår lösning. Du laddar enkelt upp din design på vår hemsida och skickar iväg din offert till oss. Du får alltid ett utkast på hur din design skulle se ut som efter godkännande skickas till produktion. Vi kan leverera dina tryckta plastmuggar inom endast 4 veckor från 1,000 st.

Stor designfrihet

Genom våra olika tillverkare kan vi trycka plastmuggar i upp till 6 Pantone-färger. Eftersom vi använder Pantone kan du använda nästan alla färger du kan tänka dig i din design. Du kommer garanterat att skapa extra uppmärksamhet med plastmuggar med tryck som får dig att sticka ut från mängden, och dina kunder kommer att minnas dig istället för dina konkurrenter! Med stor designfrihet kan du pryda dina plastmuggar med din logga, en QR-kod, instagram-hashtag eller något helt annat. Endast din kreativitet sätter gränser! Med möjlighet att pryda dina plastmuggar i regnbågens alla färger kan du vara säker på att hitta en design som passar ditt koncept och varumärke.

Hur görs trycket?

Vi använder två olika tryckmetoder, tampotryck och offsettryck, för att passa dina behov när det gäller kvantitet och leveranstider. Tampotryck är lämpligt för små beställningar från 1 000 exemplar, medan offsettryck är att föredra för beställningar över 5 000 exemplar. Tampotryck är också perfekt för korta ledtider (4 veckor) och enfärgstryck, medan offsettryck möjliggör tryck i flera färger men med längre ledtider (10-14 veckor).

Tampotryck

Tampotryck är den vanligaste trycktekniken vid tryck på ojämna eller formade ytor där färgerna trycks var för sig. Med denna metod är det inte möjligt att trycka 360 grader av plastmuggen samtidigt, utan ytan som trycks justeras manuellt. Med detta tryck kan mindre kvantiteter tryckas då startavgiften är låg. Priset på plastmuggarna skiljer sig därför beroende på orderstorleken.

Offsettryck

Offsettryck är en metod som främst används vid tryck av större kvantiteter. Metoden innebär att det önskade trycket rullas runt plastmuggen efter det att de har formats. Startavgiften för denna typ av tryck är högre i jämförelse med tampotryck då även fler plastmuggar på en kortare tid kan tryckas. Med denna tryckteknik blir resultatet fantastiskt och resultatet på första plastmuggen blir detsamma som trycket på den tiotusende.

Ett stort utbud av plastmuggar med din logotyp

Vårt samarbete med olika tillverkare gör att vi kan erbjuda ett stort urval av plastmuggar med tryck och ger dig oändliga möjligheter när det gäller att anpassa dina muggar.

Vi erbjuder plastmuggar i 5 olika storlekar som kan användas för nästan alla ändamål. Vi erbjuder följande storlekar:

  • 200 ml. Storleken passar perfekt för mindre dryckesportioner och för att dela ut som smakprov på mässor eller utställningar.

  • 250 ml. Används ofta för att servera förfriskningar som iste, lemonad och juice vid evenemang.

  • 350 ml. Plastmuggen i 350 ml är ofta den minsta storleken på smoothiebarer, vid servering av islatte eller av milkshakes på hamburgerkedjan.

  • 450 ml. Standardmuggen 450 ml, är kanske den vanligaste plastmuggen på marknaden och den storleken du föreställer dig när du tänker “plastmugg med eget tryck”. Denna plastmugg används ofta vid servering av öl och annan alkoholhaltig dryck på festivaler och diverse festliga tillfällen. Den inre skiktbeläggningen minskar skummande av innehållet.

  • 550 ml. Vår största plastmugg rymmer mer än en halv liter. Med denna rejäla mugg med eget tryck kan du servera dina kunder en to-go dryck som de kan njuta av en lång stund!

Är du på jakt efter plastmuggar lämpade vid servering av en mindre uppfriskande lemonad eller kanske en mixad energikick av bär i XL-format? Oavsett din serverade specialitet så kan de med våra transparenta plastmuggar i tryck serveras på ett stilfullt vis!

Oändligt med valmöjligheter

En transparent plastmugg kan ses som en vit canvas - det finns mängder av rum för kreativitet. Addera möjligheten till att applicera ditt företags logo eller designtryck och du har din egna skräddarsydda plastmugg och marknadsföringsyta. Om du äger ett kafé kan du servera iskaffe, smoothies eller fruktsallad. Har du ett hamburgerhak kan du istället servera milkshakes eller läsk. Vankas det företagsfest eller om du behöver plastmuggar till din bar för servering av öl så är detta muggen för dig. Listan är lång och slutar inte här! Då plastmuggarna med eget tryck kommer i olika storlekar kan de användas vid de allra flesta tillfällena. Vid servering av varma drycker blir plastmuggen het att hålla i, vi rekommenderar då en pappersmugg för sådana ändamål. 

Plastmuggar med tryck är ett måste om du serverar drycker to-go, oavsett om det är iskaffe, läsk eller någon annan uppfriskande dryck. Håll dina kunder nöjda samtidigt som du marknadsför ditt företag!

Produktion i Europa

Vi samarbetar med några av de största tillverkarna av plastmuggar i Europa, vilket ger dig europeisk kvalitet till ett oslagbart pris. Plastmuggarna tillverkas och levereras inom EU, vilket inte bara minskar CO2-utsläppen under transporten av muggarna, utan också säkerställer snabb leverans. För mindre beställningar är leveranstiden bara 4 veckor!

Återvinningsbara plastmuggar

Vi strävar efter att använda mindre plast i våra produkter och erbjuder plastmuggar som är tillverkade av 50% rPET (återvunnen plast). Det innebär att det går åt mindre plast och energi vid tillverkningen av dem. Plastmuggarna skiljer sig inte från vanliga plastmuggar - de är helt återvinningsbara och kan skickas till plaståtervinningsanläggningar, där de kan återanvändas till nya produkter. Istället för att slänga dem i naturen uppmanar vi dig att återvinna plastmuggarna!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
131 omdömen