Se video

Hur du beställer

Plastmuggar med eget tryck

Serverar ditt kafé en smarrig iskaffe eller är du ansvarig för kontorets sommarfest? Oavsett tillfälle blir plastmuggar med eget tryck ofta användbara. Exponera ditt företag... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...terligare i handen på dina kunder ute på stan! Behöver du något att servera din dryck i och har inget emot extra marknadsföring - slå två flugor i en smäll med vår lösning. Du laddar enkelt upp din design på vår hemsida och skickar iväg din offert till oss. Du får alltid ett utkast på hur din design skulle se ut som efter godkännande skickas till produktion. Vi kan leverera dina tryckta plastmuggar inom endast 3 veckor från 1,000 st.

Stor designfrihet

Vi samarbetar tillsammans med två tillverkare av plastmuggar med tryck, vilket ger oss möjlighet att leverera muggar med logotyper i upp till 6 Pantone-färger. Då vi använder oss av Pantone-färgkartan kan vi trycka de flesta färger. Stick ut bland dina konkurrenter med designade plastmuggar - en snygg mugg glöms sent. Med stor designfrihet kan du pryda dina plastmuggar med din logga, en QR-kod, instagram-hashtag eller något helt annat. Endast din kreativitet sätter gränser! Med möjlighet att pryda dina plastmuggar i regnbågens alla färger kan du vara säker på att hitta en design som passar ditt koncept och varumärke.

Hur görs trycket?

Tryckmetoden avgörs av antalet plastmuggar samt antal färger använda vid tryck. Vid ordrar från 1,000 enheter och med en färg appliceras metoden tampotryck. På beställningar över 5,000 st. eller med en logga i fler färger görs det istället med offsettryck. 

Tampotryck

Tampotryck är den vanligaste trycktekniken vid tryck på ojämna eller formade ytor där färgerna trycks var för sig. Med denna metod är det inte möjligt att trycka 360 grader av plastmuggen samtidigt, utan ytan som trycks justeras manuellt. Med detta tryck kan mindre kvantiteter tryckas då startavgiften är låg. Priset på plastmuggarna skiljer sig därför beroende på orderstorleken.

Offsettryck

Offsettryck är en metod som främst används vid tryck av större kvantiteter. Metoden innebär att det önskade trycket rullas runt plastmuggen efter det att de har formats. Startavgiften för denna typ av tryck är högre i jämförelse med tampotryck då även fler plastmuggar på en kortare tid kan tryckas. Med denna tryckteknik blir resultatet fantastiskt och resultatet på första plastmuggen blir detsamma som trycket på den tiotusende.

Ett stort utbud av plastmuggar med din logotyp

Då vi samarbetar med två olika tillverkare i Europa kan du välja bland många olika typer av plastmuggar med tryck. De storlekar som tillhör vårt standardsortiment är följande; 9 oz (250 ml), 12 oz (350 ml), 16 oz (450 ml) och 20 oz (550 ml).

Är du på jakt efter plastmuggar lämpade vid servering av en mindre uppfriskande lemonad eller kanske en mixad energikick av bär i XL-format? Oavsett din serverade specialitet så kan de med våra transparenta plastmuggar i tryck serveras på ett stilfullt vis.

Vår 9 oz används främst vid servering av läsk eller smaksatta drycker som smakprover på en mässa, event eller föreläsningar.

Plastmuggen i 12 oz är ofta den minsta storleken på smoothiebarer, vid servering av islatte eller av milkshakes på hamburgerkedjan.

Standardmuggen, 16 oz, är kanske den vanligaste plastmuggen på marknaden och den storleken du föreställer dig när du tänker “plastmugg med eget tryck”. Denna plastmugg används ofta vid servering av öl och annan alkoholhaltig dryck på festivaler och diverse festliga tillfällen. Den inre skiktbeläggningen minskar skummande av innehållet.

Vår största plastmugg rymmer 20 oz, alltså mer än en halv liter. Med denna rejäla mugg med eget tryck kan du servera dina kunder en to-go dryck som de kan njuta av en lång stund.

Produktion i Europa

Vi samarbetar med två av de främsta tillverkarna av plastmuggar i Europa, vilket tillåter Europeisk kvalitet till ett konkurrenskraftig pris. Då muggarna tillverkas och fraktas inom EU så limiteras även utsläppen av CO2. Våra tillverkare kan hantera ordrar från 1,000 plastmuggar med tryck, till skillnad från våra konkurrenter som inte mottager ordrar under 5000 enheter. Små kvantiteter av muggar kan levereras inom endast 3 veckor, större kvantiteter har vanligtvis en leveranstid på 4-6 veckor.

Oändligt med valmöjligheter

En transparent plastmugg kan ses som en vit canvas - det finns mängder av rum för kreativitet. Addera möjligheten till att applicera ditt företags logo eller designtryck och du har din egna skräddarsydda plastmugg och marknadsföringsyta. Om du äger ett kafé kan du servera iskaffe, smoothies eller fruktsallad. Har du ett hamburgerhak kan du istället servera milkshakes eller läsk. Vankas det företagsfest eller om du behöver plastmuggar till din bar för servering av öl så är detta muggen för dig. Listan är lång och slutar inte här! Då plastmuggarna med eget tryck kommer i olika storlekar kan de användas vid de allra flesta tillfällena. Vid servering av varma drycker blir plastmuggen het att hålla i, vi rekommenderar då en pappersmugg för sådana ändamål. 

Det är plastmuggen din verksamhet saknar som du säljer produkter to-go. Det kan vara drycker eller mat, matcha din take away med snygga, brandade muggar med eget tryck! Köp dina plastmuggar hos oss på Limepack och du får dem inom 3 veckor.

Nedbrytbara plastmuggar

Vi erbjuder möjligheten till biologiskt nedbrytbara plastmuggar. Det betyder att du kan beställa plastmuggar av PLA-plast istället för PE-plast. PLA-plast är tillverkat av förnybara resurser till skillnad från PE-plast som tillverkas av olja. Detta innebär inte att de kan slängas i naturen, utan behöver brytas ned på kompoststationer. Plastmuggarna av PLA-plast misstas ofta för vanlig plats vid återvinning, och ibland saknar vissa länder kompoststationer. Den då naturliga fördelen med denna typ av plastmugg är tillverkningen av den, då mindre koldioxid släpps ut samt att ingen olja används vid produktionen. Du kan på så vis välja att inte bruka plast som tär på fossila bränslen utan produceras av växtbaserat material!

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
124 omdömen