Egendesignade våtservetter - 60x100 mm

Bäst pris
  • Våtservetter med kraftyta med logotyp
  • Specialtryckta våtservetter med fruktmotiv
  • Specialtryckta "Georgian House" våtservetter med triplexyta
  • Våtservetter med kraftyta med 'Grill London' logotyp
  • Våtservetter med 'Distilerija' tryck med blå triplexyta
  • Våtservetter med kraftyta med 'Cask 215' logotyp
  • Våtservetter med röd triplexyta med 'Uncle Sam's - American PUB' logotyp
  • Våtservetter med svart triplexyta med 'Trinity' logotyp
Våtservetter med kraftyta med logotyp

Egendesignade våtservetter - 60x100 mm

Bäst pris
Styckpris
Spara
Totalt 9 000,00 
SEK. Exkl. moms
11250SEK (inklusive moms)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Våtservetterna passar utmärkt efter servering av smarriga hamburgare, revbensspjäll, pizzor eller skaldjur. Ett perfekt sätt att knyta ihop måltiden på!

En win-win där kundupplevelsen förhöjs och ditt varumärke exponeras ytterligare.

Fri frakt i Sverige

Få dina våtservetter levererade till ditt lager eller restaurant helt kostnadsfirtt. Vi kan leverera din order gratis inom 7 veckor. Har du bråttom? Ingen fara! Lägg till expressleverans och få dina våtservetter med tryck inom veckor. Om du har en specifik deadline - kontakta oss så hanterar vi ditt unika ärende.

Välj din storlek

Vår standardstorlek på förpackningen av våtservetten är 60x100mm (då det är den allra vanligaste storleken). Utöver denna kan du även beställa 60x80mm och 50x120mm. Önskar du en annan storlek? Vänligen kontakta våra paketeringsexperter i kundservice.

De olika storlekarna av förpackningarna påverkar inte storleken av själva servetten, den är oavsett förpackning 140mmx200mm. De olika storlekarna av våtservettens förpackningar ger dig stora designmöjligheter - spegla ditt varumärke på ditt unika vis!

Olika dofter?

Våtservetterna rengör inte enbart händerna - de avger en även fräsch doft. Händerna lämnas väldoftande efter en smarrig, kanske kladdig, måltid. Vi har möjlighet att tillverka dem i 3 olika dofter, 2 av dem utan alkohol och den tredje med 70% alkohol.

Den sistnämnda innehållande 70% alkohol har inte blivit testad som antibakteriell (och kan därför inte räknas som handdesinfektion). Våtservetten innehållandes alkohol är något dyrare än de andra två alternativen. De två förstnämnda, de utan alkohol, har dofterna citrus och tvål. Den absolut populäraste doften är “tvål” - en neutral och fräsch doft!

Framhäv ditt varumärke med våtservetter

När du skapar designen av dina våtservetter finns det faktiskt ett par punkter att ha i åtanke. Det första att ta hänsyn till är antalet färger i designen. Vi använder oss av Pantone-färger där du kan trycka upp till 4 nyanser i designen.

Har du en mer komplex design? Ingen fara, vi kan även använda oss av så kallade CMYK-färger. Med CMYK-färger kan du trycka din design i regnbågens alla färger utan att behöva betala extra per färg. Emballaget som omsluter våtservetten är av papper, vilket möjliggör tryck över samtlig yta. Välj en bakgrundsfärg eller skapa en design som täcker alla hörn - endast din kreativitet sätter gränser!

Den andra punkten som påverkar designprocessen är pappret samt ytan av pappret. Hos oss kan du välja mellan 3 olika ytor av papper/plast. Välj mellan glansigt (papper), triplex (plast) och kraft (papper).

Den glansiga ytan är det vanligaste alternativet för våtservetter, förpackningen är vit i grunden vilket gör det enkelt att trycka på samtlig yta.

Triplex alternativet har en även den en glansig yta men är tillverkad av PE-plast. Även denna yta är naturligt vit, men du kan givetvis trycka med önskad färg över dess yta. Plasten gör ytan glänsande vilket ger en stilren och professionell känsla.

Den sista typen, kraftpapper, är tillverkat av papper och är naturligt brunt. Denna variant används när en naturnära känsla önskas. Även på denna yta kan vi trycka från hörn till hörn, men eftersom att bakgrunden är brun så blir inte trycket lika tydligt. 

Om du har några frågor eller funderingar gällande designprocessen av dina våtservetter eller önskar hjälp med den - tveka inte på att kontakta oss. Vårt design team står redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt.

DKSGS-WetWip-08K1CL10K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Förpackningens storlek60x100 mm
Storlek av våtservett140x200 mm
PapperstypTriplex, paper eller kraft
Antal färger4 färger Pantone eller CMYK på begäran
DofterCitrus, tvål eller alkohol
Antal per lastpall48.000 stk.
Lägsta orderantal5.000 stk. 
Garanterad hållbarhet2 år

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2023-03-22 (7 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 omdömen