Längre leveranstider till följd av överväldigande efterfrågan i Europa. Läs mer

Pappersskålar med tryck

Pappersskålar med tryck

Styckpris
Spara
Totalt 25 819,20 
SEK. Exkl. moms
eller Skapa en PDF-offert

3d design

Snabb och enkel orderprocess

Välj produkt, storlek och antal - ladda sedan upp din design i nästa steg
price guarantee

Säker betalning med kort eller faktura

Fyll i dina uppgifter i utcheckningen - välj mellan direkt kortbetalning eller faktura
free shipping

Ordern är lagd - alltid fri frakt

Efter lagd order får du en bekräftelse och länk via mail för att godkänna designen innan produktion

Vill du servera din sallad, pasta eller poke bowl i egendesignade pappersskålar med tryck? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Våra pappersskålar i fiber har en minsta beställningsmängd på 3600 st. och kan tryckas över samtlig yta . Vi hjälper dig gärna med designen av dina salladsbägare med tryck - helt utan extra kostnad! Vi levererar dem kostnadsfritt inom Europa. Leveranstiden är som standard 6-7 veckor från godkänd design.

Salladsbägare tryckta i fullfärg

Salladskålarna med logo är tryckta med CMYK-färger, vilket innebär att du kan använda obegränsat med färger i din design utan extra kostnad. Kartongen är vit som standard vilket ger dig stora designmöjligheter - från ett naturligt och stilrent utseende till en lekfull färgbomb i regnbågens alla färger.  Den använda tryckmetoden är offsettryck vilket säkerställer att vi kan trycka på samtlig yta av papperssbägarna. Oavsett om du vill ha en kreativ design eller hålla designen minimalistisk och enkel kan vi trycka den på dina nya take away salladsskålar!

Välj mellan 3 storlekar

Välj den salladsskål i papper som passar ditt ändamål och mat som du serverar. Vi har tre olika storlekar; 750 ml, 1100 ml och 1300 ml. Hitta din match oavsett om du  serverar gröt i mindre portioner till frukost eller större varmrätter som kräver lock för att hålla värmen. De större storlekarna används vanligtvis vid servering av sallader, poke bowls, pastarätter, wok och andra rätter som äts till lunch eller middag. Den mindre storleken används främst för rätter såsom olika sorters gröt, smoothie bowls och nudelrätter.

Salladsskålarna med tryck är belagda av ett lager PE-plast vilket gör att de både kan innehålla varm och kall mat. Vi har kunder som serverar både fast och flytande maträtter - från ramen till husmanskost. Är du osäker på om pappersskålarna passar ditt ändamål? Beställ gratis varuprover och testa!

Förhöj kundupplevelsen med ett lock till take-away måltiden. Oavsett om det är varm eller kall mat som serveras hjälper locket till att säkra hygien samt gör det möjligt att stapla fler ovanpå varandra. Den varma maten håller sig givetvis varm en längre stund med hjälp av ett lock!

Salladsskålar med tryck och miljöaspekter

Pappersskålarna med med logotyp är belagda med PE-plast på insidan av skålarna, detta för att säkerställa att bägaren kan innehålla saftig mat och flytande innehåll utan att läcka eller förlora struktur. Detta plastlager gör dem dock inte nedbrytbara. Vi kan i dagsläget dessvärre inte tillhandahålla salladsskålar i papper med PLA-plast (vilket är nedbrytbart) men vi arbetar med våra tillverkare för att göra detta möjligt inom en snar framtid. Pappret som salladsskålarna är tillverkade av är inte FSC®-certifierat som standard, men vi kan producera ett FSC® papper mot en extra kostnad samt en högre orderkvantitet.

DKSDM-PapBow-PE38M7K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Storlek750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Toppen Ø150mm180mm180mm
Botten Ø127mm157,2mm157,2mm
Höjd61,5mm61,5mm70mm
Minsta orderantal540036003600
Finns lock tillgängliga?JaJaJa
Finns det ett BIO-alternativ?Ja, från 300.000 stk.Ja, från 200.000 stk.Ja, från 200.000 stk.
Tjocklek papper310 g/m2345 g/m2345 g/m2
TryckmetodOffset-tryck (CMYK färger)Offset-tryck (CMYK färger)Offset-tryck (CMYK färger)
Hållbarhet18 Månader18 Månader18 Månader
Alkoholbeständig?NejNejNej

Innan produktion

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2021-11-08 (7 weeks)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Contact us for further information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials