Hamburgerpapper med tryck

Bäst prisPE-belagd
  • Specialtryckt smörpapper i vitt med 'White Hart' logotyp
  • Vitt smörpapper med logotypen 'Cocktail - bar & bistro'
  • Brunt wrappapper med PE-beläggning för hamburgare
  • Vitt munkpapper med 'Abigail's Donuts' logotyp
Vitt smörpapper med logotypen 'Cocktail - bar & bistro'

Hamburgerpapper med tryck

Bäst prisPE-belagd
Styckpris
Spara
Ställkostnad
Totalt 21 600,00 
SEK. Exkl. moms
27000SEK (inklusive skatt)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Om du använder dig av stora mängder av så kallat “greaseproof” papper, eller om du ser ett ökat behov så är vårt bulkproducerade fettfasta papper helt rätt för dig. Din logotyp tryckt på wrappapper är det perfekta sättet att exponera ditt varumärke ytterligare. Kvantiteten av det bulkproducerade smörgåspappret är högre, men priserna är mycket lägre.

Flexotryckt wrappapper 

Vårt fettbeständiga hamburgerpapper trycks med Pantone-färger som standard där du kan trycka upp till 4 färger i samma design. Om du önskar fler färger kan vi trycka upp till 6 färger mot en offert då kostnaden av de extra tryckplåtarna tillkommer. Trycket görs på den sidan av smörpappret som inte är belagt där det reflekteras igenom på den andra sidan. Tryckbläcket är livsmedelssäkert och godkänt vid kontakt av mat.

En av många fördelar med flexotryck som tryckmetod är att de tryckplåtar som används är mycket hållbara. De kan användas flera gånger om innan de behöver bytas ut. Vi sparar därför dina unika tryckplåtar i upp till 5 år. Tryckplåtarna blir således en engångskostnad vid din första order, vid din andra order betalar du således inte för dessa.

Fettfritt papper till Sveriges bästa priser

För att säkerställa ett bra pris på wrappapper med tryck samarbetar vi med en tillverkare som har en minsta orderkvantitet på 30.000 st. Anledningen till den förhållandevis höga orderkvantiteten beror på kostnaden för tryckplattan. Denna tillverkares anläggning är en av de största i Europa. Billigare, effektivare eller mer kvalitativa resultat går inte att hitta. Vi har en standardleveranstid på 9 veckor för 30.000 st. men vi kan ofta leverera snabbare än så. Vänligen kontakta oss om du har en specifik deadline och behöver dem ännu snabbare.

Stort urval av egendesignat smörpapper

En annan av de fantastiska fördelarna med denna tillverkare är att det stora produktionssystemet tillåter oss att anpassa det fettbeständiga papperet i dina exakta mått. Vi har två standardstorlekar: 300 mm x 400 mm och 400 mm x 500 mm - men vi kan göra hamburgerpappret i både mindre och större storlekar. Vi har en minsta orderkvantitet på 50.000 st. för 300x400mm och 30.000 för 400x500mm. Den vanligaste storleken bland våra kunder är 400x500mm.

Du kan även välja mellan tre olika papperstyper. Samtliga är belagda med PE-plats vilket gör dem lämpliga för saftiga specialiteter. De tre papperstyperna följande; vitt 30 gramspapper, vitt 40 gramspapper och brunt 42 gramspapper. Pappersfärgerna kommer att bli bakgrundsfärgen till din designen. Önskar du trycka över hela papprets yta kan vi även göra det. Tjockleken beror på kvaliteten av den produkt du letar efter. Vår mest använda papperstjocklek är vit 40 gram och brun 42 gram.

Få hjälp av våra förpackningsexperter

Leveranstiden för bulkproducerat wrappapper är 9 veckor. Vi kan på begäran ibland korta ner leveranstiden till 3 veckor. Om du har en snar deadline eller önskar hjälp med din order - tveka inte på att kontakta oss. Våra Limepack-förpackningsexperter står till ditt förfogande redo att hjälpa till med både uppstart av projekt samt gällande designutformning.

DKSLQ-FooPap-20V2C40K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Storlek300x400mm400x500mm
BakgrundsfärgVitt och bruntVitt och brunt
Papperstjocklek (gram pr. Kvm)Vitt, PE coated: 22+8PE, Vitt, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PEVitt, PE coated: 22+8PE, Vitt, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PE
Antalet färgerUpp till 4 färgerUpp till 4 färger
TryckmetodFlexotryckFlexotryck
Fluorerade materialNejNej
Hur anbringas trycket?Random (logotypen finns inte på samma plats på varje papper)Random (logotypen finns inte på samma plats på varje papper)
Minsta inköpsmängd50.000 stk.30.000 stk.
Hur packas det?I kraftpapper i förpackningar om 1.000 st.I kraftpapper i förpackningar om 1.000 st.
Hur levereras det?På pallarPå pallar

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2023-05-30 (9 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 omdömen