• 13L papperspåse i kraft med handtag med ditt tryck
  • 13L vit papperspåse med handtag med din logotyp
  • 15L vit papperspåse med håndtag med logotyp
  • 8L papperspåse i kraft med din logotyp
  • 12L papperspåse i kraft utan handtag för takeaway mat och dryck
  • 16L papperspåse för takeawat mat med logotyp
  • 24L papperspåse i kraft utan handtag med tryck
  • Papperspåse i kraft med 'Mineslund' logotyp
12L papperspåse i kraft utan handtag för takeaway mat och dryck

Papperspåsar med tryck

Styckpris
Spara
Ställkostnad
Totalt 21 950,00 
SEK. Exkl. moms
27437.5SEK (inklusive moms)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Våra prisvärda papperspåsar med tryck är lämpliga för nästan alla ändamål. Den företagstryckta papperspåsen är ett bra komplement till ditt företag och dess varumärkesexponering. Tack vare ett brett sortiment av storlekar kan påsen användas för en rad olika syften, bland annat för take away måltider. Önskar du en miljövänlig påse med din logotyp tryck på - då har du hittat rätt!

Leveranstid anpassad efter ditt behov

Vi erbjuder gratis leverans på våra papperspåsar i hela Sverige. Önskar du beställa papperspåsen till ett evenemang eller kund i ett annat land erbjuder vi även fri frakt inom hela EU. Vår standardleveranstid är 13 veckor. Har du en tight deadline? Kontakta oss gällande din deadline så hjälper vi dig att hitta den mest effektiva lösningen.

Storlekar

I vårt urval finner du papperspåsar i 6 olika storlekar, dessa storlekar representerar de ändamål som påsen används främst till. De sex standardstorlekar vi har är: 8L( 220x125x290 mm), 12L (350x170x245 mm), 16L (250x150x340 mm), 13L (250x200x260 mm), 15L (250x150x430 mm) och 24L (320x170x450 mm).

Vilka anvädningsområde har de olika storlekarna?

Det stora urvalet av papperspåsar gör det möjligt att hitta ett alternativ som passar just ditt ändamål och affärsidé. Oavsett om du har juicebar och vill ge dina kunder en påse för juicen och smörgåsen i morgonrushen eller om du har ett nyöppnat BBQ-hak och vill att kunden ska kunna ta smarrigheter på språng - vi har den rätta papperspåsen för dig.

Storleken 8L används främst av kaféer och smörgåsbutiker där maten placeras i påsen och drycken serveras separat i en hållare som gör det enkelt för kunden att ta med frukosten eller mellanmålet på språng. Om du vill att dina kunder ska kunna få plats med både dryck och mat i påsen är vår papperspåse i 12L den mest använda storleken för detta ändamål. Storleken används också av vissa hamburgerhak och restauranger.

16L har inget handtag och storleken är används av bland annat McDonald's och Burger King när kunden väljer att ta med sig menyn to-go.

13L är vår mest använda storlek av papperspåsar för mat som tas med hem. Storleken används av både av kaféer, restauranger och salladsbarer. Anledningen till att storleken är så populär är att den enkelt rymmer en meny för två eller fler personer samt dryck.

15L är vår mest använda storlek för papperspåsar utan handtag, och storleken används speciellt av hamburgerrestauranger eftersom den lätt rymmer ett par hamburgare och med tillhörande drycker. 

25L, eller ‘dubbelt upp’ som vi kallar den. Den är bara lite större än vår 25L, så den rymmer  fler hamburgare. Denna papperspåse används faktiskt främst av grillhak eller restauranger som gör mat till det stora sällskapet eller familjen med barn.

De nämnda storlekarna ovan är de mest använda storlekarna av våra kunder som erbjuder  take away-mat. Om du har andra behov för andra storlekar på papperspåsar med tryck, vänligen kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig med ditt unika behov!

Välj papperspåsar med eller utan handtag

De sex storlekarna ger dig möjligheten att hitta papperspåsen som passar perfekt för ditt syfte. När du väljer typ av papperspåse med eget tryck bör du fundera ut om du vill ha med eller utan handtag. Vi har fyra storlekar som är utan handtag; 8L, 12L, 15L samt 24L. Önskar du med handtag har vi följande två storlekar; 13L och 15L. Om du väljer en storlek utan handtag är de lite högre vilket gör det möjligt att återsluta påsen genom att rulla ned kanterna en bit.

Få dina drömmars design tryckt på papperspåsen

Våra papperspåsar trycks med Pantone-färger där du kan välja mellan alla de vanliga Pantone-färgerna. Önskar du använda vita eller metallfärger kan vi även trycka dessa vid begäran. Vi kan trycka papperspåsarna i upp till 4 olika Pantone-färger, så oavsett om du har en detaljerad design eller enbart önskar ha din logotyp i en färg tryckt på papperspåsarna kan vi hjälpa dig. Vårt designteam hjälper mer än gärna dig att färdigställa din design - skicka över dina filer i vector-format så fixar de resten av design-utkastet till dina nya papperspåsar!

Eftersom att papperspåsarnas yta är stor anpassas priset till hur stor tryckyta du önskar. Den prissättning vi har i vår webbshop är för 30% täckning, om du behöver en större tryckyta för din design vänligen kontakta oss så ger vi dig en offert baserat på dina specifika önskemål. Dock upplever vi ofta att tryckytan inte överstiger 30%. Täckningen på 30% är både på framsidan samt baksidan av papperspåsarna, så att du kan få din logotyp på båda sidor utan extra kostnad. Notera att vi tyvärr inte kan trycka på papperspåsarnas botten.

Vi trycker våra papperspåsar med flexotryck. De tryckplåtar som används vid denna tryckmetod är tillverkade av gummi vilket gör dem mycket hållbara. Vi kan därför använda dem många gånger innan vi måste ersätta dem med nya. Tryckplattorna lagras och sparas i upp till 5 år vilket innebär att du bara behöver betala kostnaden för tryckplattor vid din första beställning hos oss.

Bakgrundsfärgen på din papperspåse

En sak som påverkar utseendet på dina papperspåsarna är val utav bakgrundsfärg eftersom att trycket inte appliceras över hela ytan. Vi har papperspåsar med de två allra vanligaste bakgrundsfärgerna; Vit och Kraft (brun). Kraft-färgen (brun) är den mest använda bakgrundsfärgen när simpla och stilrena tryck används då denna bakgrund ger ett naturnära intryck. Den vita färgen är perfekt om din design kräver en större tryckyta och den fungerar särskilt bra tillsammans med mönster och ljusa färger då kontrasten framhäver nyanserna lite extra.

DKSTC-PapBag-12K1C4K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Storlek8L 12L16L24L13L - Hantera15L - Hantera
BakgrundsfärgBrunBrunBrunBrunBrun eller vitBrun eller vit
Bredd220mm250mm250mm320mm250mm350mm
Djup125mm150mm150mm170mm200mm170mm
Höjd290mm340mm430mm450mm245mm260mm
Med ett handtag?NejNejNejNejJaJa
TryckmetodFlexotryck, 4 Pantone-färgerFlexotryck, 4 Pantone-färgerFlexotryck, 4 Pantone-färgerFlexotryck, 4 Pantone-färgerFlexotryck, 4 Pantone-färgerFlexotryck, 4 Pantone-färger
Tryckområde30% på båda sidor30% på båda sidor30% på båda sidor30% på båda sidor30% på båda sidor30% på båda sidor
Minsta antal3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.3.000 stk.
Papperstjocklek70 g/m²70 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²80 g/m²

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2023-05-03 (13 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 omdömen