Specialtryckta takeaway-lådor med handtag

Biologiskt nedbrytbarÅtervinningsbara
Specialtryckta takeawaylådor med handtag

Specialtryckta takeaway-lådor med handtag

Biologiskt nedbrytbarÅtervinningsbara
Styckpris
Spara
Totalt 38 370,00 
SEK. Exkl. moms
47962.5SEK (inklusive skatt)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Att lägga till din logotyp, slogan eller design på dina matlådor med handtag är ett utmärkt sätt att öka ditt varumärkes synlighet och få folk att prata om ditt företag! Förutom att dina kunder imponeras av synen av dina takeaway-matlådors fantastiska utseende kommer dina kunder att uppskatta hur enkelt det är att ta med sig maten från A till B.

Öka ditt varumärkes synlighet med tryckta matlådor med handtag

Tryckta matlådor gör ditt företag uppmärksammat och är ett enkelt men ändå imponerande sätt att visa upp ditt varumärke på, så att kunderna inte glömmer dig direkt. Så varför inte skapa en unik och minnesvärd design för dina matlådor som garanterar att ditt varumärke förblir i kundernas medvetande?

Matlådorna med handtag trycks i fullfärgstryck, vilket i designprocessen ger dig friheten att välja så många färger som du vill - utan att behöva betala extra för varje färg. Oavsett om du vill ha en design som är enkel, komplex eller något däremellan, så ger våra oändliga designmöjligheter dig möjligheten att skapa vilket utseende du än har i åtanke för dina lådor. Så släpp loss din kreativitet och skapa en design som garanterat kommer att lämna ett oförglömligt intryck!

Matlådorna är endast tryckbara på utsidan och har en blank yta. Den glansiga ytan ger dem ett glänsande, professionellt utseende - perfekt för att dra till sig uppmärksamhet och göra ett bestående intryck.

Praktiska och mångsidiga matlådor 

De tryckta matlådorna finns i storleken 201 mm (längd) x 141 mm (bredd) x 142 mm (höjd). De är otroligt mångsidiga och kan användas av en rad olika typer av företag för att presentera sina produkter på ett professionellt och attraktivt sätt. Så oavsett om du är ett kafé, en foodtruck eller till och med ett företag som inte är inriktat på mat, har dessa lådor allt du behöver! Från transport av smörgåsar, cupcakes till hela måltider eller presentförpackningar - matlådorna är är ett utmärkt sätt att transportera dina varor på ett säkert och enkelt sätt.

De tryckta matlådorna är tillverkade av biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar kartong och är tillräckligt starka för att rymma fuktig och fet mat utan att bli blöta eller läcka. Dessutom gör de praktiska handtagen det lätt att bära lådorna utan att behöva oroa sig för spill och kladd! Kort sagt - matlådorna är det perfekta sättet att transportera dina produkter på.

Matlådorna med handtag levereras förklistrade och i platt form, så att de lätt kan förvaras utan att ta upp för mycket utrymme. Tack vare den automatiska botten behöver du bara dra i de motsatta hörnen på hållarna för att trycka dem på plats. Du behöver därför inte oroa dig för någon knepig eller tidskrävande montering - du kommer att ha en matthållare redo att fyllas med dina läckra godsaker eller presentartiklar på nolltid!

De många fördelarna med europeisk produktion

Vi samarbetar uteslutande med europeiska tillverkare, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda minsta beställningsmängder på endast 500 stycken och en kort leveranstid på 4 veckor för våra matlådor med handtag. Den största fördelen med att ha våra tillverkare i Europa är dock att vi bidrar till att minska koldioxidutsläppen avsevärt jämfört med att ha tillverkare på andra platser.

ISO 12647

ISO 12647 är en internationell standard som definierar specifikationerna för färghantering inom tryckeribranschen. Certifieringen visar att tryckeriet har åtagit sig att producera högkvalitativa tryckprodukter.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials är ett internationellt erkänt kvalitetsmärke som garanterar konsumenterna att förpackningsmaterialet de köper uppfyller stränga kvalitets- och säkerhetsnormer.

FSC®

FSC står för Forest Stewardship Council, som är en oberoende organisation etablerad med fokus på att pappersindustrin. FSC-certifikatet säkerställer goda förutsättningar för de anställda och skogarna. Detta innebär både att inga fler träd skövlas än vad det planteras nya samt att produktionen stöder den lokala miljön. Vi är FSC-certifierade enligt FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StorlekStor
Längd201 mm
Bredd141 mm
Höjd142 mm
Material350g matkartong, luktfri och smaklös
PapperPlastfritt, återvinningsbart och bionedbrytbart
TryckmetodOffset, CMYK-färger
YtaBlank
BottenAutomatisk stängning
Minsta orderkvantitet500 st
Hur levereras hamburgarlådorna?Limmade och plana
Antal per låda250 st
Vikt på låda18,4 kg
Storlek på låda600 x 360 x 270 mm

Leveransalternativ

We offer a variety of shipping options to suit your needs! Explore the available options on the product page and choose the one that works best for you.

Free shipping

At Limepack, you always get free shipping within the UK on everything you order, with the exception of non-bridged islands. If you need your goods delivered to one of these islands, please reach out for a shipping quote.

You can trust that there’s no need to worry about any hidden fees or extra costs at checkout!

Expedited production

Are you on a deadline and in need of your order in a hurry? No problem. We can speed up the production of most products and shorten the overall delivery time, so you can receive your order even faster. And the best part? You’ll only pay extra for the faster production - shipping is still completely free!

Check out the available shipping options on the product page and select the one that works best for you. The total cost of your order, which includes the production time, has already been calculated. Please note that expedited production will result in a higher cost, so if you’re not in a hurry to receive your order, we suggest opting for a longer delivery time. Take your time to explore the available options and find the one that fits your needs!

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
124 omdömen