Pommesbrickor med tryck

Driver du en hamburgerrestaurang, säljer streetfood eller ska du gå på ett stort evenemang och letar efter ett unikt sätt att servera dina produkter? Då kommer våra engångsbrickor som... Läs mer

Några av våra kunder

bandoburgerspoplburgermellowdonutspizzahutchick&cheezgordonramsay

...r som är tryckta med din design garanterat att dra uppmärksamhet till ditt varumärke och få dina kunder att komma ihåg dig! De är inte bara den perfekta lösningen för att få uppmärksamhet och skilja ditt företag från konkurrenterna, utan de är också superpraktiska eftersom de gör det snabbt och enkelt att servera mat till kunderna.

Slitstarka matbrickor som är perfekta för alla typer av mat

Med våra matbrickor i kartong kan dina kunder njuta av sina måltider utan att behöva oroa sig för kladdigt spill. Det beror på att brickorna är tillverkade av fettfri kartong som inte läcker eller faller sönder oavsett vad du lägger i dem! De är tillräckligt hållbara för att servera allt från friterad mat som ostiga pommes frites, BBQ hot wings och mozzarellapinnar till varmkorv eller churros med glass i. Så varsågod att fylla brickorna med så mycket dressing, sås och dipp som du vill! De höga kanterna på brickorna gör också att du kan fylla dem och lägga på så många tillbehör som du vill, utan att något spiller över kanterna när du serverar dina måltider. Du kommer garanterat att göra dina kunder nöjda när de ser alla läckerheter på sin bricka! 

105 % prisgaranti 

Om du letar efter det bästa priset på anpassade tryckta förpackningar har du kommit till rätt ställe! Vi vill vara billigast på marknaden och därför erbjuder vi en prisgaranti på 105% på alla produkter i vårt sortiment. Det betyder att om du råkar hitta specialtryckta produkter till ett lägre pris någon annanstans, så matchar vi inte bara priset - vi sänker det till och med med 5 % mer. 

Få brickor med eller utan lock

Våra engångsbrickor finns med och utan lock, så du kan själv bestämma vad som är bäst för ditt ändamål. Våra brickor utan lock är särskilt idealiska för matstånd, utomhusevenemang som festivaler och andra on-the-go tillfällen, där kunderna vill hugga in i sin mat direkt och inte planerar att bära den långt.  Om du däremot letar efter brickor som kan hålla dina kunders mat fräsch och varm tills de kommer hem eller vart de än är på väg, är våra brickor med lock precis vad du behöver! Locken stänger tätt och håller maten säker, så att dina kunder kan ta med sig maten vart de vill utan att oroa sig för att den ska spilla.

Stort urval av specialtryckta varmkorvbrickor 

Oavsett om du letar efter brickor i en eller flera storlekar garanterar vi att vi har den perfekta storleken för dig i vårt sortiment. Våra brickor med och utan lock finns båda i 3 olika storlekar, så du kan vara säker på att hitta rätt storlek för varje måltid och tillfredsställa varje kunds hunger med den perfekta portionen. Kanske har du friterad mat som krispiga pommes frites, kyckling eller fish & chips på menyn? Oavsett vad du serverar är våra 3 storlekar perfekta för små, medelstora och stora portioner! Kolla in vårt sortiment och hitta precis rätt storlek för dina portioner.

Om du har några frågor eller har svårt att bestämma dig för den perfekta storleken, tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon. Vårt team av förpackningsexperter hjälper dig alltid mer än gärna!

Vi gör din design till verklighet med fullfärgstryck

Lägg till en personlig touch på dina brickor med din egen design som speglar ditt varumärke och får det att sticka ut. Vårt team av expertdesigners hjälper dig att skapa din design, och du får även ett designutkast för godkännande - helt utan kostnad! Vi garanterar att du kommer att vara helt nöjd med din anpassade produkt innan vi skickar den till produktion.

Vi trycker våra korvbrickor på hela ytan med CMYK (fullfärgstryck), vilket står för Cyan, Magenta, Yellow och Key (svart) och är ett färgsystem som kan skapa ett brett spektrum av färger när de kombineras. Med fullfärgstryck kan du få nästan vilken färg som helst. Dessutom får du inkludera så många färger som du vill, utan att behöva betala något extra för varje färg. Det betyder att priset blir detsamma oavsett om du använder 4, 5 eller 6 färger i din design! Brickorna trycks med offsettryck, vilket är en mycket vanlig teknik inom branschen och som är känd för att skapa resultat av högsta kvalitet. Denna tryckmetod garanterar att den allra sista brickan som trycks ser exakt likadan ut som den första. 

Brickorna har en glansig yta som ger dem ett elegant utseende och gör att den tryckta designen på dina brickor ser mer ljus och levande ut! Det professionella utseendet på dina matbrickor kommer garanterat att fånga många människors uppmärksamhet och väcka deras intresse för den läckra maten du serverar.

Låga minsta beställningsmängder

Vem säger att du måste bryta banken för att få ut ditt varumärke i världen? Hos Limepack är en enorm budget och enorma belopp inte nödvändiga för att få tag på dina alldeles egna skräddarsydda tryckta förpackningar! Med en låg minsta beställningsmängd på bara 500 stycken på våra specialtryckta brickor kan du enkelt få exakt den mängd du behöver för din butik eller för ett kommande evenemang. 

Europeisk produktion 

Förutom att erbjuda ett brett sortiment av miljövänliga produkter arbetar vi uteslutande med tillverkare runt om i Europa. Det gör vi på grund av de många fördelar som det medför, till exempel låga minimikvantiteter och snabba leveranser. Men den överlägset största fördelen är det korta avståndet från våra tillverkare till våra kunder, vilket leder till betydligt lägre koldioxidutsläpp under transporten av våra produkter.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
110 omdömen