Se video

Hur du beställer

Matbanderoller med tryck

Letar du efter det perfekta tillägget till din produktpresentation som sätter ditt varumärke i fokus? Då är anpassade tryckta matband den perfekta lösningen! Livsmedelsband är enkla... Läs mer

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...nkla men effektiva, och är en mycket mångsidig förpackningslösning som kan användas till allt från nybakat bröd till takeaway-behållare. Med din unika design tryckt på dem kan du ge dina produkter en extra speciell touch och få ditt varumärke att sticka ut från mängden.

Beställ dina anpassade tryckta matband online idag och spara tid och pengar! Att beställa hos oss är supersnabbt och enkelt, och du får dina matband på nolltid. Vi kan leverera till ditt hem eller företag på bara 4 veckor - helt kostnadsfritt.

Justerbara matband med många användningsområden  

Våra matband finns bara i en storlek, men passar nästan alla produkter tack vare sina 20 skåror. Denna funktion gör att du kan justera banden genom att lossa eller dra åt dem så mycket du vill så att de passar perfekt runt din produkt. Linda dem runt det nybakade brödet i ditt bageri, take away-måltiderna som dina kunder tar med sig på språng eller till och med presentförpackningar i din vinbutik - matbanden kan användas för många olika ändamål!  

Matbanden är tillverkade av livsmedelssäker kartong och är lukt- och smaklösa, vilket innebär att de kan vara i direktkontakt med vilken produkt som helst utan att påverka den. De lämpar sig till och med för frysning. Dessutom är matbanden fettbeständiga, och både banden och designen förblir intakta även om sås, olja eller annan fukt hamnar på dem! Det betyder att du enkelt kan använda dem till dina smörgåsar och andra livsmedel som är smorda med majonnäs eller dressing. Vill du ge ditt varumärke en extra skjuts genom att göra det ännu mer synligt? Då kan du lägga till matband till dina skräddarsydda tryckta takeawayskålar. Du kommer garanterat att göra ett bestående intryck på dina kunder, och de kommer att uppskatta den extra ansträngning du lagt ned på dina förpackningar för att ge dem en speciell upplevelse.

Fullfärgstryck med obegränsade designalternativ

Ge liv åt den design du har tänkt dig med våra obegränsade designalternativ! Oavsett om det är en enkel eller detaljerad design kan vi hjälpa dig att få exakt det utseende du vill ha. Lägg till din logotyp, text, bilder eller andra visuella element som du vill ha i din design och skapa ett unikt utseende som garanterat kommer att få människor att minnas ditt varumärke och känna igen det var som helst.

Vi trycker matbanden på ytan med fullfärgstryck, vilket är en tryckprocess som kombinerar cyan, magenta, gul och svart (CMYK) för att uppnå ett mycket brett färgspektrum. Det betyder att det inte finns någon gräns för vilka eller hur många färger du kan använda i din design! Och det bästa av allt? Du behöver inte betala några extra kostnader för varje färg. Så var vild och använd alla dina favoritfärger i din design! Matbanden är tillverkade med en glansig yta som verkligen lyfter fram alla färger och detaljer i din design och får den att glänsa, och deras professionella utseende kommer garanterat att fånga folks uppmärksamhet och göra dem nyfikna på dina produkter.

Gratis hjälp med design från experter

Behöver du hjälp med att skapa din design? Inga problem! Innan du slutför din beställning laddar du helt enkelt upp ditt konstverk. Våra expertdesigners hjälper dig gärna att skapa din design gratis, och inom 24 timmar får du en korrektur på din design. Du kan också begära ändringar i designen tills du är helt nöjd! Du kan också sköta designen själv genom att ladda ner en mall och ladda upp din design när du beställer. Utan designhjälp får du ändå ett designutkast av din produkt innan den skickas iväg till produktion!

Få dina matband från bara 500 st.

Är du ett nytt företag som vill börja i liten skala? Eller är du ett företag som vill prova något nytt utan att behöva binda dig till stora beställningar? Då har du kommit till rätt ställe! Med en minsta beställningsmängd från bara 500 st. på våra matband med tryck behöver du inte oroa dig för att spendera en massa pengar på onödigt stora beställningar innan du bestämt dig för den perfekta designen och förpackningen för ditt företag. Hos Limepack beställer du exakt den mängd du behöver. Med vår låga minsta beställningsmängd kan du dessutom ändra din design så ofta du vill - du behöver inte binda dig till samma design under en längre tid!

Miljövänlig och tillverkad i Europa

Vi erbjuder ett brett utbud av hållbara förpackningslösningar för företag som vill minska sin miljöpåverkan. Våra matband är till exempel ett av våra många bra alternativ till PE-belagda produkter, som varken är biologiskt nedbrytbara eller återvinningsbara. I stället för PE-plast, som förpackningsprodukter vanligtvis beläggs med för att göra dem motståndskraftiga mot våt och fet mat, är våra matband tillverkade av kartong med en särskild fettbarriär. De är därför fria från plast, vilket gör dem både återvinningsbara och komposterbara. Om de inte är alltför smutsiga efter användning kan de lätt återvinnas tillsammans med papper och göras om till nya produkter, och om de hamnar i naturen kommer de så småningom att brytas ner. Naturligtvis uppmuntrar vi dig alltid att slänga dem i papperskorgen i stället, så att de kan brytas ned snabbare på soptippen.

En annan fördel med matband är att de, liksom alla våra produkter, tillverkas i Europa. Vi har valt att uteslutande arbeta med europeiska tillverkare för att säkerställa korta transportvägar, eftersom vi vill släppa ut så lite koldioxid som möjligt när våra produkter levereras till våra kunder. Du kan beställa dina tryckta matband eller andra produkter från oss i vetskap om att transporten kommer att vara betydligt kortare och ha en mycket mindre inverkan på miljön än om de skulle skickas hela vägen från Amerika eller Asien.

Limepack | Beställ gratisprover

Vill du testa våra produkter?

Beställ gratisprover
Limepack | Skicka en förfrågan

Letar du efter något speciellt?

Skicka en förfrågan
Testimonials
4,9
131 omdömen