Plastmuggar med logotyp och snabb leverans

rPETExpress

Plastmuggar med logotyp och snabb leverans

rPETExpress
Styckpris
Spara
Totalt 12 540,00 
SEK. Exkl. moms
15675SEK (inklusive skatt)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Servera dina drycker med stil med specialtryckta plastmuggar och bli uppmärksammad på alla evenemang! Oavsett om det är iskaffe, lemonad eller öl du serverar, kommer dina unika muggar garanterat att få dina kunder att minnas exakt var de fick sina fantastiska drycker ifrån och få dem att komma tillbaka för mer av dina läckra förfriskningar.

Med en leveranstid på endast 4 veckor är dessa plastmuggar ett snabbare alternativ till våra plastmuggar med 1-färgstryck. De är den perfekta lösningen när du har en snäv deadline och vill få ut ditt varumärke på ett sätt som ger ett minnesvärt intryck - snabbt och effektivt. Så vad väntar du på? Beställ från bara 1 000 stycken i dag och få tag på dina specialtryckta plastmuggar på nolltid! 

Välj den perfekta storleken för dina uppfriskande drycker

Letar du efter den perfekta plastmuggen för att servera dina läckra drycker? Leta inte längre! Vi har fem olika storlekar på plastmuggar tillgängliga - 200 ml, 250 ml, 350 ml, 450 ml och 550 ml. Muggarna passar för servering av en mängd olika drycker, från juice och smoothies till bubbelte och milkshakes, och håller garanterat dina drycker kalla och läckra! Oavsett om du bara letar efter en storlek som är perfekt för din dryck, eller om du behöver flera storlekar för servering av den, kommer du garanterat att hitta det här.

200 ml-muggen är idealisk för att dela ut prover vid olika evenemang, så att folk kan få en smak av de fantastiska drycker du erbjuder. Den något större muggen på 250 ml är perfekt för den som vill släcka sin törst med ett glas iste eller lemonad, och muggen på 350 ml är en bra storlek för iskaffe eller till och med en cocktail. Muggen på 450 ml är tillräckligt stor för att rymma en generös mängd kall öl, och om du vill ha en storlek som tillfredsställer dina extra törstiga kunder har du vår största mugg på 550 ml! 

Få ditt varumärke att glänsa med plastmuggar med din logotyp

Våra plastmuggar trycks i en färg och du kan välja exakt vilken färg du vill ha din logotyp tryckt i. Och det bästa är? Muggarna trycks med Pantone, vilket gör att den slutliga färgen blir exakt som den ska. Välj den perfekta färgen som representerar ditt varumärke - är det en djärv färg som neonrosa eller en mer subtil färg som vit? Oavsett färg kommer din unika logotyp att sticka ut bland mängden! Dessutom, med en trycktäckning på 30 %, kommer din logotyp garanterat att synas och göra ett bestående intryck på alla som ser den. 

Dessutom trycks våra plastmuggar med hjälp av tampotryck, vilket garanterar ett skarpt tryck av hög kvalitet! Tampotryck används vanligtvis för att trycka böjda ytor som är svåra att trycka på, och eftersom det görs manuellt används det oftast för mindre kvantiteter. Det är också därför vi erbjuder våra plastmuggar från endast 1 000 stycken.

Märkning av plastmuggar i EU-länderna

Enligt direktivet om plast för engångsbruk (SUPD) ska alla engångsförpackningar av plast som säljs på EU-marknaden märkas med en etikett som visar att de innehåller plast. Syftet med detta är att minska mängden plastavfall i miljön och att göra människor medvetna om hur skadlig plast kan vara om den inte slängs på rätt sätt.  

Därför är våra plastmuggar märkta med "produkten innehåller plast". Som standard är språk som franska, tyska, spanska och danska präglade, men alla språk är inte tillgängliga. För till exempel svenska krävs det att etiketten trycks på baksidan i svart eller vitt, vilket kan leda till ett något högre pris.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss på +46 07 6871 9791 eller på mail@limepack.se.

100% återvinningsbara plastmuggar 

Våra plastmuggar är tillverkade av 50% rPET och är helt återvinningsbara, vilket innebär att de i stället för att hamna som avfall på soptippar kan återvinnas och göras om till något nytt. Dessutom tillverkas plastmuggarna med mindre plast, vilket innebär att mindre energi behövs för att producera dem. Även om den minskade mängden plast gör muggarna något tunnare och lättare än en genomsnittlig plastmugg är de fortsatt superstarka och kan hålla alla kalla drycker som du serverar i dem. Så varför inte servera dina drycker i miljövänliga muggar? Dina kunder kommer att uppskatta dina ansträngningar att skydda miljön!

Storlek 200 ml 250 ml 350 ml 450 ml 550 ml
Koppens vikt 6,81 gr 8,33 gr 8,7 gr 10,75 gr 13,86 gr
Diameter (toppen) 78 mm 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Diameter (botten) 49 mm 59 mm 59 mm 59 mm 59 mm
Höjd 9 cm 7,3 cm 11 cm 13 cm 15,1 cm
Färg Transparent Transparent Transparent Transparent Transparent
Yta Glansig Glansig Glansig Glansig Glansig
Tryckmetod Tampongtryck, Pantone-färger Tampongtryck, Pantone-färger Tampongtryck, Pantone-färger Tampongtryck, Pantone-färger Tampongtryck, Pantone-färger
Material 50% rPET 50% rPET 50% rPET 50% rPET 50% rPET
Koppar per förpackning 1250 st. 800 st. 800 st. 800 st. 800 st.
Storlek på box 40x40x49 cm 40x40x35 cm 40x40x44 cm 40x40x57 cm 40x40x67 cm
Boxens vikt 8,24 kg 7,58 kg 7,69 kg 9,44 kg 11,26 kg
Färger per design 1 1 1 1 1
Max temperatur 40°C 40°C 40°C 40°C 40°C
Återvinningsbar? Ja Ja Ja Ja Ja
CE-märkt Ja Ja Ja Ja Ja

Leveransalternativ

We offer a variety of shipping options to suit your needs! Explore the available options on the product page and choose the one that works best for you.

Free shipping

At Limepack, you always get free shipping within the UK on everything you order, with the exception of non-bridged islands. If you need your goods delivered to one of these islands, please reach out for a shipping quote.

You can trust that there’s no need to worry about any hidden fees or extra costs at checkout!

Expedited production

Are you on a deadline and in need of your order in a hurry? No problem. We can speed up the production of most products and shorten the overall delivery time, so you can receive your order even faster. And the best part? You’ll only pay extra for the faster production - shipping is still completely free!

Check out the available shipping options on the product page and select the one that works best for you. The total cost of your order, which includes the production time, has already been calculated. Please note that expedited production will result in a higher cost, so if you’re not in a hurry to receive your order, we suggest opting for a longer delivery time. Take your time to explore the available options and find the one that fits your needs!

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 omdömen