Bio Pappersmugg med dubbelvägg

BioÅtervunnet papper
  • Double wall paper cups with logo
  • Double wall paper cups with print
  • Double wall paper cups with your logo
  • BIO+FSC double wall paper cups with your logo
  • 450 ml. Glossy double wall paper cups
  • 450 ml. matt double wall paper cups
Double wall paper cups with logo

Bio Pappersmugg med dubbelvägg

Enhetspris
Spara
Totalt 7 590,00 
SEK. Exkl. moms
eller Skapa en PDF-offert

3d design

Gratis designhjälp

3D-förhandsvisning
price guarantee

105% Prisgaranti

Sveriges bästa priser
free shipping

Gratis frakt

Expressleverans som tillägg
NASCD-PapCup-DP08M4K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Certifiering av pappersmuggar

Samtliga pappersmuggar i vårt sortiment korresponderar med EU:s riktlinjer och lagar gällande paketering av mat. Vårt uteslutande samarbete med högt kvalificerade tillverkare ger oss upphov till följande certifikat:

Good manufacturing practice (GMP)

GMP riktar sig till konsumentens säkerhet och säkerställer att produkten är tillverkad på ett godtagbart sätt i linje med tilltänkt användningsområde. Tillverkning samt rutiner för kvalitetsstyrning tryggas av GMP-certifikatet.

Quality System Certification - ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 fastställer kriterierna för ett kvalitetsstyrningssystem och baseras på ett antal principer. Dessa principer inkluderar  ett starkt kundfokus, motivation från toppledning, metod för diverse processer samt kontinuerliga förbättringar. Detta hjälper konsumenten att få konsekventa produkter och tjänster av god kvalitet. 

Management System Certification - ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 specificerar kraven för ett miljöledningssystem som hjälper en organisation att uppnå en förbättrad miljöprestanda, tillgodose krav och skyldigheter samt uppfylla miljömål.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC är ett internationellt certifieringssystem för skogsbruk som ser till att trä- och pappersprodukter märkta med dess symbol kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar. Tillverkarna som Limepack samarbetar med har FSC-certifierade tillverkningsanläggningar, men de pappersmuggar de producerar är inte av FSC-certifierat papper. Detta innebär att tillverkarna har produktionsanläggningar och processer för att producera pappersmuggar av certifierat papper, men att det inte är en standardlösning. Kontakta oss på mail@limepack.se om du vill veta med om dina möjligheter att beställa pappersmuggar gjorda av FSC-certifierat papper. 

Packaging Safety Management System Certified - UNI EN 15593:2008

EN 15593 är en standard för hygienhantering inom förpackningstillverkning. Den specificerar krav för ett hygienhanteringssystem för tillverkare och leverantörer av livsmedelspaketering, inklusive hantering av lager och transport. Kontinuerlig kommunikation längs livsmedelsförpakningskedjan är avgörande för att säkerställa att alla möjliga risker för förpackningshygien identifieras och kontrolleras korrekt. 

Storlek240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Höjd 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (toppen) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (botten) 51 mm 59 mm 59 mm
Vikt 10,97 gram 14,82 gram 18,83 gram
Yta Glansig och matt Glansig och matt Glansig och matt
Tryckteknik Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2021-05-07

Expressleverans

Har du bråttom? Inga problem. Vi erbjuder expressleverans till en extra kostnad beroende på din order. Välj expressleverans i kassan för att beräkna ditt pris.

Beställ nu och välj expressleverans i kassan för att få denna produkt levererad innan 2021-04-28

Våra kunder

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials