BIO Pappersmugg med dubbelvägg

Återvunnet papper Återvinningsbara
  • BIO+FSC pappersmugg 240 ml med din logotyp i grönt och vitt
  • Biologiskt nedbrytbar 240 ml pappersmugg med dubbelvägg med logotyp
  • Biologiskt nedbrytbar 350 ml pappersmugg med dubbelvägg med logotyp
  • BIO+FSC 350 ml pappersmugg med dubbelvägg med logotyp
  • Anpassad 450 ml biologiskt nedbrytbar pappersmugg med matt yta
  • Anpassad biologiskt nedbrytbar pappersmugg med dubbelvägg med blank yta
BIO+FSC pappersmugg 240 ml med din logotyp i grönt och vitt

BIO Pappersmugg med dubbelvägg

Styckpris
Spara
Totalt 7 600,00 
SEK. Exkl. moms
7 600,00 SEK (inklusive moms)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Letar du efter pappersmuggar med tryck som du servera ha varma drycker i, men som inte blir för varma för händerna att bära? Eller är du på jakt efter ett sätt att kommunicera er företagsidentitet på ett “high-end” eller “low-key” vis? Är detta fallet så är to-go muggar med dubbelvägg svaret!

Pappersmuggar med dubbelvägg är den typ av take-away mugg som främst används vid servering av kaffe, te eller andra varma drycker. Heta drycker är nämligen nästintill omöjliga att hålla i pappersmuggar med enkelvägg då det blir för varmt för fingrarna. 

Om hållbarhet: Återvunnet, återvinningsbart, plastfritt och biologiskt nedbrytbart

Vanliga pappersmuggar med dubbelvägg har ett tunt lager plast på insidan. På Limepack gör vi pappersmuggarna biologiskt nedbrytbara och komposterbara genom att byta ut skiktet av PE- eller PLA-plast mot en vattenbaserad beläggning. Detta gör det möjligt att återvinna pappersmuggarna med dubbla väggar på alla återvinningsanläggningar.

Det som också gör våra plastfria pappersmuggar mer hållbara, jämfört med vanliga pappersmuggar, är att ingen olja förbrkuas vid tillverkning vilket möjliggör en lägre CO2-utsläpp under produktionen. Dessutom är papperslagret som trycket görs på tillverkat av återvunnet papper vilket även gör ytan något grå i nyansen (jämfört med helt “nytt” papper).

Märkning av BIO-pappersmuggar

Den 3 juli kommer SUP-direktivet att tillämpas, vilket innebär att alla dricksmuggar som innehåller plast eller material som har samma effekt som plast, måste märkas med en etikett som indikerar ”innehåller plast”. Våra BIO-pappersmuggar innehåller inte plast, men eftersom lagen är mycket ospecifik kan vi inte avgöra om våra plastfria pappersmuggar ska märkas med den här etiketten eller inte. Det är anledningen till varför vi skulle sätta etiketten på dessa plastfria papperskoppar, men om du inte önskar etiketten på muggarna kan vi producera BIO-pappersmuggarna utan etiketten, men på egen risk.

Stor designfrihet utan extra kostnader

Offsettryck är den vanligaste metod vid tryck av större kvantiteter. Trycket på den första pappersmuggen kommer med denna teknik vara identiskt med trycket på den tiotusende. Du erbjuds kvalitet av tryckt motiv samt en uppsjö av olika designmöjligheter hos oss på Limepack. Offsettryck möjliggör tryck i fullfärg, du kan därmed välja och vraka bland önskade färger i din design. Använd alla möjliga färger i oändliga kombinationer, utan att behöva betala något extra.

Välj mellan en matt eller glansig yta på dina pappersmuggar med eget tryck. Båda ytorna ger dig möjlighet att porträttera designen av to-go muggen i linje med er varumärkesidentitet. Om du strävar efter ett mer naturnära resultat så är den matta ytan passande, letar du å andra sidan efter en take-away mugg som andas high-end så är den glansiga ytan det självklara valet.

Pappersmuggar med dubbelvägg kommer i 3 storlekar

Likväl som med våra standard pappersmuggar med dubbelvägg, kan vi även producera BIO pappersmuggarna i 3 olika  storlekar. Engångsmuggarna kommer i följande storlekar: 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) och 450 ml (16 oz). Önskar du en pappersmugg med dubbla väggar samt en yttextur så kan vi även hjälpa dig med det!

Vart är era pappersmuggar producerade?

Våra BIO-engångsmuggar med dubbelvägg är, som resterande av våra pappersmuggar, tillverkade i Europa. Detta innebär lägre CO2 utsläpp vid frakt, hög kvalitet samt låga priser. Hos oss på Limepack kan du till och med beställa låga kvantiteter med leverans från 4 veckor!

NASCD-PapCup-DP08M4K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Certifiering av pappersmuggar

Samtliga pappersmuggar i vårt sortiment korresponderar med EU:s riktlinjer och lagar gällande paketering av mat. Vårt uteslutande samarbete med högt kvalificerade tillverkare ger oss upphov till följande certifikat:

Good manufacturing practice (GMP)

GMP riktar sig till konsumentens säkerhet och säkerställer att produkten är tillverkad på ett godtagbart sätt i linje med tilltänkt användningsområde. Tillverkning samt rutiner för kvalitetsstyrning tryggas av GMP-certifikatet.

Quality System Certification - ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 fastställer kriterierna för ett kvalitetsstyrningssystem och baseras på ett antal principer. Dessa principer inkluderar  ett starkt kundfokus, motivation från toppledning, metod för diverse processer samt kontinuerliga förbättringar. Detta hjälper konsumenten att få konsekventa produkter och tjänster av god kvalitet. 

Management System Certification - ISO 9001, ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 specificerar kraven för ett miljöledningssystem som hjälper en organisation att uppnå en förbättrad miljöprestanda, tillgodose krav och skyldigheter samt uppfylla miljömål.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC är ett internationellt certifieringssystem för skogsbruk som ser till att trä- och pappersprodukter märkta med dess symbol kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar. Tillverkarna som Limepack samarbetar med har FSC-certifierade tillverkningsanläggningar, men de pappersmuggar de producerar är inte av FSC-certifierat papper. Detta innebär att tillverkarna har produktionsanläggningar och processer för att producera pappersmuggar av certifierat papper, men att det inte är en standardlösning. Kontakta oss på mail@limepack.se om du vill veta med om dina möjligheter att beställa pappersmuggar gjorda av FSC-certifierat papper. 

Packaging Safety Management System Certified - UNI EN 15593:2008

EN 15593 är en standard för hygienhantering inom förpackningstillverkning. Den specificerar krav för ett hygienhanteringssystem för tillverkare och leverantörer av livsmedelspaketering, inklusive hantering av lager och transport. Kontinuerlig kommunikation längs livsmedelsförpakningskedjan är avgörande för att säkerställa att alla möjliga risker för förpackningshygien identifieras och kontrolleras korrekt. 

Storlek240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Höjd 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (toppen) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (botten) 51 mm 59 mm 59 mm
Vikt 10,97 gram 14,82 gram 18,83 gram
Yta Glansig och matt Glansig och matt Glansig och matt
Tryckteknik Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2022-08-03 (4 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials