Längre leveranstider till följd av överväldigande efterfrågan i Europa. Läs mer

Pappersmuggar med dubbelvägg

Återvunnet papper
  • Double wall paper cups with print
  • Double wall paper cups with print
  • Matt double wall paper cups with your logo
  • GLossy double wall paper cups with your logo
  • 450 ml. matt double wall paper cups with logo printed
  • 450 ml. glossy double wall paper cups with logo
Double wall paper cups with print

Pappersmuggar med dubbelvägg

Styckpris
Spara
Totalt 4 950,00 
SEK. Exkl. moms
eller Skapa en PDF-offert

3d design

Snabb och enkel orderprocess

Välj produkt, storlek och antal - ladda sedan upp din design i nästa steg
price guarantee

Säker betalning med kort eller faktura

Fyll i dina uppgifter i utcheckningen - välj mellan direkt kortbetalning eller faktura
free shipping

Ordern är lagd - alltid fri frakt

Efter lagd order får du en bekräftelse och länk via mail för att godkänna designen innan produktion

Skillnaden mellan pappersmuggar med enkelvägg och dubbelvägg är ett extralager papper som omsluter modellen med dubbelvägg. Extralagrets syfte är att hålla drycken i muggen varm under en längre tid samt förhindra konsumentens fingrar från att brännas genom pappersmuggen. Luften mellan pappersskikten kyler ner det yttre lagret av koppen vilket genererar en behaglig känsla för händerna - oavsett temperatur på innehållet i take-away muggen!

Pappersmuggar med tryck för alla tillfällen

To-go muggar med dubbelvägg är passande speciellt för servering varma drycker såsom bland annat kaffe eller te. Med extralagret kan muggen bäras utan servett mot hettan, vilket kan skymma din marknadsföring. Hela trycket på engångsmuggen exponeras på så vis. Pappersmugg med tryck kan beställas med både matt och glansig yta. Många av de kunder som väljer pappersmuggar med dubbelvägg är kaféer och företag som önskar en exklusiv varumärkes-approach.

Pappersmuggar med logotyper i regnbågens färger

Tack vare användningen av CMYK-färger vid offsettryck av pappersmuggar med tryckt design kan du njuta av kreativitetsmöjligheter utan gränser under skapandet av din design. Du kan välja att oändligt med färger utan att behöva betala en extra kostnad för varje ny ton. Hela ytan på take-away muggen är självklart till förfogande för designen. Alla våra färger är neutrala i lukt och smak.

Produktion i Europa

Vi samarbetar med tillverkare inom EU för att kunna garantera snabb leveranstid, låga orderkvantitet samt den högsta möjliga kvaliteten. De fabrikörer vi arbetar med är ISO-certifierade enligt hållbarhetsstandard och kvalitetsstyrning. Vi kan stolt hävda att vi har pappersmuggar av världsklass. En annan huvudsaklig fördel med rötter i dessa samarbeten är den förkortade transportsträckan, vilket resulterar i ett lägre CO2 utsläpp. 

Stort utbud av pappersmuggar med eget motiv och dubbelvägg 

Vi tror att ett stort utbud av engångsmuggar att välja mellan hjälper dig att ta rätt beslut för ditt unika ändamål. Vi har därför tagit fram 3 olika storlekar av pappersmuggar med dubbelvägg: 8 oz (240 ml), 12 oz (350ml) and 16 oz (450). Samtliga storlekar kan beställas med både matt och glansiga yta. De olika storlekarna passar de flesta syften och tål innehåll av höga temperaturer. Den mindre storleken, 8 oz (240ml) är perfekt för mindre koppar kaffe på mingel och mässor. Mediumstorleken, 12 oz (350ml), syns ofta på kaféer eller pop-up event. Den största storleken, 16 oz (450), ger wow-effekt och är lämplig för de törstiga kunderna, många bagerier och kaféer köper denna storlek.

Pappersmuggar ska vara tillgängliga för alla

Vi vill att våra to-go muggar ska vara lättillgängliga, oavsett ditt företags storlek eller behov. Limepack erbjuder därför möjligheten att beställa engångsmuggar från enbart 1,000 enheter - i samtliga storlekar. Vår snabba leveranstid är som standard inom 3 veckor, men vid förfrågan kan vi pressa ner det till endast 7 dagar. Vi vågar säga att vi har de lägsta priserna på marknaden, och det är vi stolta över. Hittar du pappersmuggar till ett lägre pris hos en konkurrent så sänker vi din kostnad för att slå det priset. Sist men inte minst - vi vill att det ska vara enkelt att beställa pappersmuggar med eget tryck, steg för steg genom hela köp- och designprocessen.Vill du skapa din egna design? Inga konstigheter, du hittar mallar att ladda ner på vår hemsida som du sedan bifogar med din beställning. Vill du att vårt designteam hjälper dig? Självklart, maila oss då med önskat designmaterial och eventuella önskemål så börjar vi med det på en gång. Innan en order skickas till produktion så får du ett 3D-utkast på pappersmuggarna - oavsett tillvägagångssätt av designskapande.

NASCD-PapCup-DW08M3K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Alla våra pappersmuggar är tillverkade i enlighet med EU: s produktionsstandarder och överensstämmer med EU: s föreskrifter om livsmedelsförpackningar. Vårt exklusiva samarbete med högt kvalificerade tillverkare belönar oss med följande värdefulla certifikat:

Good manufacturing practice (GMP)
En GMP-kompatibel kvalitetsstyrning måste alltid kunna garantera att tillverkarna producerar säkra produkter för konsumenten. Effektiv förvaltning, övervakning, åtgärder och dokumentation måste kunna visas för behöriga myndigheter för att säkerställa att företagsförfaranden, processer och anläggningar garanterar livsmedelssäkerhet och uppfyller lagstadgade krav.

Quality System Certification – ISO 9001:2015
ISO 9001: 2015 Kvalitetsstyrningsstandard är den mest utbredda och bland de viktigare standarderna inom kvalitetsledning (QM), både nationellt och internationellt. Den fastställer de minimikrav för QM som företag måste implementera för att uppfylla både kundernas krav samt andra produkt- eller servicekrav.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015
ISO 14001: 2015 är den globalt accepterade och tillämpade standarden för miljöledningssystem och ställer krav på en organisation för att förbättra dess miljöprestanda, uppfylla lagar och andra skyldigheter samt uppnå miljömål.

Forest Stewardship Council® (FSC®)
FSC är ett internationellt certifieringssystem för skogsbruk som garanterar att trä- och pappersprodukter som bär FSC-markeringen kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar. Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar med matt yta är alla FSC-certifierade; endast våra BIO-pappersmuggar med dubbelvägg och glansig yta kan inte tillverkas med FSC-certifierat papper.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008
Denna standard specificerar kraven för hygienhanteringssystem för livsmedelsförpackningstillverkare och deras leverantörer, inklusive lagring och transport. Effektiv kommunikation längs livsmedelsförpackningskedjan är avgörande för att säkerställa att alla relevanta fel i förpackningshygien identifieras och kontrolleras korrekt.

Storlek240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Höjd 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (toppen) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (botten) 51 mm 59 mm 59 mm
Vikt 10,97 Gram 14,82 Gram 18,83 Gram
Yta Glansig Glansig Glansig
Tryckteknik Offsettryck, CMYK-färg Offsettryck, CMYK-färg Offsettryck, CMYK-färg
Antal per rör 25 20 20
Antal per låda 500 500 500
Vikt per låda, kg 6,68 9,09 11,06
Storlek låda 415x335x510mm 566x368x515mm 564x366x610mm
Antal lådor per pall 24 16 12
Antal produkter per pall 12.000 8.000 6.000

Innan produktion

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2021-11-01 (6 weeks)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Contact us for further information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials