Pappersmuggar med enkelvägg

  • 115 ml pappersmuggar med logo
  • 240 ml pappersmuggar med enkelvägg i grönt och vitt
  • 350 ml pappersmugg i blått och vitt med eget tryck
  • 450 ml pappersmugg i brunt och vitt med tryck
240 ml pappersmuggar med enkelvägg i grönt och vitt

Pappersmuggar med enkelvägg

Styckpris
Spara
Totalt 5 360,00 
SEK. Exkl. moms
5 360,00 SEK (inklusive moms)
eller Skapa en PDF-offert

Välj produkt

Välj produkt, storlek och antal på hemsidan

Ladda upp design

Få gratis designutkast för ditt godkännande

Komplett beställning

Säker betalning med kort eller faktura och 105% prisgaranti

Beställningen på väg

Alltid fri frakt eller med express som tillägg

Oövervinnerligt lågt pris samt ett brett användningsområde gör vår pappersmugg med enkelvägg till en riktig storsäljare. Våra kunder - främst organisationer och företag - använder dessa muggar för olika ändamål, däribland interna och externa marknadsaktiviteter såsom mässor, företagsevent och lanseringsfester. Allt från kalla till varma drycker kan serveras i dessa take away muggar med enkelvägg (exempelvis juicer, smoothies, lemonad och kaffe). Med dessa pappersmuggar kan ni på ett enkelt, smidigt och attraktivt sätt exponera ert marknadsföringsmaterial.

Samtliga pappersmuggar kan beställas speciellt anpassade för alkoholhaltiga drycker. Tveka inte på att kontakta oss på mail@limepack.se vid förfrågningar.

Pappersmuggar med tryck i regnbågens alla färgsprakande nyanser

Alla våra pappersmuggar trycks med offset-metod i fullfärg. Detta ger dig fritt spelrum att använda obegränsat med färger i oändligt med kombinationer, utan att betala någon extra avgift. Alla våra färger är neutrala i doft och smak. Våra pappersmuggar med enkelvägg kommer med en matt yta vilket ger ett naturlig och stilren känsla.

Tillverkning i Europa

Vi samarbetar med tillverkare inom EU för att garantera förmånliga priser, snabb leverans och möjlighet till låga orderkvantiteter. Då alla våra pappersmuggar med tryck är tillverkade i närliggande länder inom Europa så minskar CO2 utsläppet vid frakt. Ur ett hållbarhetsperspektiv så är det ett självklart val för oss och mer förmånligt för dig och miljön.

Stort utbud av pappersmuggar med logo och enkelvägg

På Limepack arbetar vi ständigt för att erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Vi erbjuder därför pappersmuggar i olika storlekar för att tillgodose diverse behov. Pappersmuggarna med enkelvägg kommer i 5 olika storlekar:

  • ‘The Shot’ 4 oz (110 ml)
  • ‘Pick-Me-Up’ 7 oz (210 ml)
  • ‘Cup-of-Joe’ 8 oz (240 ml)
  • ‘Mug-a-Chino’ 12 oz (350 ml)
  • ‘The Monday Killer’ 16 oz (450 ml)

Vår 4 oz mugg är perfekt för en shot nymalen espresso.

Muggen i storlek 7 oz syns ofta vid kaffemaskinerna - ett användningsområde vanligt för denna storlek.

Storsäljaren “Mug-a-Chino” 8 oz används ofta på diverse mässor samt på kaféer där det erbjuds take away kaffe i både stora och små pappersmuggar.

Erbjuds enbart en storlek på kaffet på ditt lokala café är det troligtvis 12 oz, den perfekta storleken “lagom”.

“The Monday Killer” 16 oz är precis vad det låter som. Med en stor mugg på nästan 500 ml cappuccino kan inget stoppa dig. Trots den stora storleken så är det en vanligt förekommande pappersmugg som de flesta etablerade kaffekedjor erbjuder, exempelvis Starbucks.

Diverse användningsområden för pappersmuggar med enkelvägg

De traditionella användningsområdena inkluderat bland annat servering av kaffe, te eller andra drycker är inte nödvändigtvis de enda. Vi har haff kunder som har använt pappersmuggarna för helt andra områden - bli inspirerad och gör som dem!

Oavsett om du ska ställa ut på en mässa, sampla ut smakprover eller arrangera ett internevent, varför inte experimentera och servera popcorn, nötter eller din nya produkt i dem? Då du kan välja mellan olika storlekar på våra pappersmuggar så kan du själv välja hur mycket du vill dela ut.

Är din målgrupp studenter? Varför inte dela ut gratis pappersmuggar med ditt tryck och budskap till skolkefeterior. Du sprider glädje med en uppfriskande dryck och dina pappersmuggar med tryck skapar maximal exponering och varumärkeskännedom. Serverar du glass eller milkshakes så är pappersmuggar det optimala valet då muggarna inte blir för kyliga att bära runt på.

NASCD-PapCup-SW08M4K

Datablad

configuration
step

Särskilda referenser

Låt oss ta hand om designen

Behöver du idéer till din design? Vi finns här till ditt förfogande - helt kostnadsfritt! Kontakta oss med önskat designmaterial eller ladda upp din logotyp vid beställningen så hjälper vårt designteam dig vidare.

Vi skickar alltid ett desig-utkast till dig innan ordern skickas till produktion. Alla korrigeringar i designen är givetvis också helt gratis.

Skapa designen på egen hand

Hos oss kan du enkelt designa dina tryckta to-go produkter helt själv. Ladda ner mallen nedan och följ de angivna instruktionerna.
Vi rekommenderar att du öppnar samt arbetar med mallen i Adobe Illustrator.

När du sedan lägger din order bifogar du ditt färdiga resultat. Vårt designteam skickar alltid, oavsett om du väljer att ta vår hjälp eller skapar designen själv, ett designutkast till dig innan produktionen startar. Korrigeringar av designen är helt gratis!

Alla våra pappersmuggar är tillverkade i enlighet med EU: s produktionsstandarder och överensstämmer med EU: s föreskrifter om livsmedelsförpackningar. Vårt exklusiva samarbete med högt kvalificerade tillverkare belönar oss med följande värdefulla certifikat:

Good manufacturing practice (GMP)
En GMP-kompatibel kvalitetsstyrning måste alltid kunna garantera att tillverkarna producerar säkra produkter för konsumenten. Effektiv förvaltning, övervakning, åtgärder och dokumentation måste kunna visas för behöriga myndigheter för att säkerställa att företagsförfaranden, processer och anläggningar garanterar livsmedelssäkerhet och uppfyller lagstadgade krav.

Quality System Certification – ISO 9001:2015
ISO 9001: 2015 Kvalitetsstyrningsstandard är den mest utbredda och bland de viktigare standarderna inom kvalitetsledning (QM), både nationellt och internationellt. Den fastställer de minimikrav för QM som företag måste implementera för att uppfylla både kundernas krav samt andra produkt- eller servicekrav.

Management System Certification – ISO 9001, ISO 14001:2015
ISO 14001: 2015 är den globalt accepterade och tillämpade standarden för miljöledningssystem och ställer krav på en organisation för att förbättra dess miljöprestanda, uppfylla lagar och andra skyldigheter samt uppnå miljömål.

Forest Stewardship Council® (FSC®)
FSC är ett internationellt certifieringssystem för skogsbruk som garanterar att trä- och pappersprodukter som bär FSC-markeringen kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar. Våra biologiskt nedbrytbara pappersmuggar med matt yta är alla FSC-certifierade; endast våra BIO-pappersmuggar med dubbelvägg och glansig yta kan inte tillverkas med FSC-certifierat papper.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008
Denna standard specificerar kraven för hygienhanteringssystem för livsmedelsförpackningstillverkare och deras leverantörer, inklusive lagring och transport. Effektiv kommunikation längs livsmedelsförpackningskedjan är avgörande för att säkerställa att alla relevanta fel i förpackningshygien identifieras och kontrolleras korrekt.

Storlek115 ml / 4 oz210 ml / 7 oz240 ml / 8 oz350 ml / 12 oz450 ml / 16
Höjd 60 mm 95 mm 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (toppen) 62,5 mm 70 mm 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (botten) 45 mm 45 mm 51 mm 59 mm 59 mm
Vikt 4,41 G 6,80 G  7,10 G  9,34 G 11,90 G
Yta Matt Matt Matt Matt Matt
Tryckteknik Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger Offsettryck, CMYK-färger
Antal per rör 50 50 50 50 50
Antal per låda 1000 2500 1000 1000 1000
Vikt per låda, kg 4,25 13,00 8,39 11,63 13,56
Storlek på låda 310x248x330 390x390x640 415x335x410 455x364x514 564x366x545
Lådor per lastpall 66 45 30 16 12
Antal per pall 66.000 45.000 30.000 16.000 12.000

Leveransalternativ

Leveransalternativ som matchar dina behov.

Gratis standardleverans

Beställ nu och få gratisleverans av denna produkt 2022-08-03 (4 veckor)

Expressfrakt möjlig

Har du bråttom? Inga problem. Vi kan beräkna en expressleverans för denna produkt. Kontakta oss för mer information.

Några av våra kunder

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials