fbpx
← Tillbaka till bloggen

12 Fantastiska Designresultat av Plastmuggar

Av Laura Gravesen · 9. juni 2021

Våra Plastmuggar

Våra plastmuggar är mycket robusta vilket gör dem lämpliga för olika sorters drycker: från milkshakes till alkoholhaltiga drinkar.Fördelen med plastmuggar är att de är transparenta – din tryckta design hindrar inte dina kunder från att se din läckra dryck!

Under 2020 har vi hjälpt många olika företag med deras designade plastmuggar. Det kan vara svårt att navigera i design-djungeln, men lugn bara lugn! Med detta i åtanke har vi valt ut 12 olika designs av plastmuggar som representerar olika stilar och tillvägagångssätt.

Vi har delat in designresultaten i tre olika kategorier: Motiv med ett enfärgat tryck, flerfärgade designs och slutligen en designs inklusive olika element. Anledningen till uppdelningen mellan enfärgstryck och flerfärgstryck av plastmuggarna är kopplad till tillverkningsprocessen. Vi använder två olika tillverkare där den ena trycker enfärgade designs och den andra i flera färger.

Nu när vi har täckt den grundläggande information – let’s dig in i den första kategorin!

Standardtryck I En Färg

Detta är den allra populäraste plastmuggen på grund av både låga orderkvantiteter (från 1.000 st.) och sitt låga pris! När det kommer till designen av plastmuggar påverkas nämligen priset av antal tryckfärger.

Några av följande designs (som jag snart visar för dig nedan) har gjorts i enfärgstryck, medan andra mönster har omvandlats till tryck i flera färger. Jag gillar verkligen denna förenklade form där bara en färg används i designen av plastmuggen, och särskilt de mörkare färgerna eftersom det nästan ser ut som om designen läggs direkt ovanpå drycken. Lite som en brandad dryck rakt av.

Om vi ​​behöver konvertera en eller flera färger, med andra ord minska antalet tryckfärger i din design, konverterar vi designen till din “huvudfärg”. När vi begränsar tryckfärgerna bryter våra designers helt enkelt ut tryckytan där en tidigare extra-färg varit och lämnar ytan transparent. På så vis kan du fortfarande behålla mönster och dylikt – trots att du bara använder en färg!

Här kommer några designexempel:

BingCha
E baren
Jumbo
Weekend Water

Tryck I Flera Färger

Om du vill vara lite mer kreativ i designprocessen kan du välja att trycka designen i flera färger. De mönster som jag presenterar i detta avsnitt innehåller logotyper tryckta i flera färger, färger tryckta tätt och till och med överlappande färger. I nästa avsnitt kommer vi att dyka djupare in i de designmöjligheter som ett tryck i flera färger möjliggör. Mönstren nedan är även tryckta med ljusare färger – några av bilderna vi har valt ut illustrerar hur du kan använda denna designtyp till din fördel!

Taiyaki
Crust Pizza Lab
Desserthuset
Nez Supermarket

Illustrativa Tryck

Att använda geometriska former och element i designen är ett utmärkt sätt att uppmärksamma dina plastmuggar på. Följande avsnitt handlar inte bara om att visa designs där geometriska former har använts, utan även andra typer av element såsom som drycker, hundar eller hamburgare i designen. Med detta sagt: Det finns oändliga designmöjligheter!

Att använda element i dina mönster kan vara riktigt fördelaktigt och ger designen en extra touch – det är särskilt bra när det inte täcker hela tryckytan. Detta gör det möjligt för kunderna att se den efterlängtade drycken. Vi rekommenderar starkt tryckta element (om företaget du arbetar med tillåter det) i designen, en klassisk win-win-situation då den är både funktionell och iögonfallande!

Elliot
Eden Jaxx
Bando Burgers
Dan DeCarlo
Alla blogginlägg →