fbpx
← Tillbaka till bloggen

Hur man köper brödpåsar

Av Nikita Nielsen · 8. september 2023

Vi har bara en tillverkare av brödpåsar för närvarande, vilket innebär att färre alternativ finns tillgängliga. Men det finns fortfarande ett par val du bör överväga när du köper dina pappersbrödpåsar. I den här guiden kommer vi att gå igenom dem och vad du bör tänka på i designprocessen.

Storlek

Först och främst ska du välja den storlek som passar din produkt. Du kan välja mellan 5 olika storlekar:

  • The cookie bag (418)
    12x25x6
  • The snack bag (422)
    13x28x6
  • The sandwich bag (426)
    15x32x6,5
  • The wheat bread bag (429)
    20x35x6,5
  • The big brother (433)
    20x48x7
© Limepack. Brödpåsar med tryck.

Vi har försökt att välja några ganska beskrivande namn för brödpåsarna. Kort sagt, storlekarna är inte så breda utan istället långa, och de är inte som de brödpåsar du hittar i en 7/11. Kakpåsen passar dock fortfarande perfekt för 2 kakor, och snackspåsen för ett par croissanter. Sandwichpåsen passar perfekt för en smörgås eller en baguette, och vetebrödspåsen passar perfekt för nybakat bröd från ett bageri. Den största storleken kallar vi för storebror eftersom den inte blir bredare utan längre, vilket innebär att den kan användas som en slags takeaway-väska. Vi har några kunder som använder den här storleken på sina restauranger när kunderna tar med sig sina hamburgarmåltider på språng.

Antal färger

Med brödpåsarna kan du välja att få upp till 4 olika Pantone-färger i designen. Det finns ingen begränsning i vilka Pantone-färger du kan välja mellan, vilket gör att du kan välja mellan mer än 1 867 färger. Mängden färger innebär att du kan välja riktigt specifika färger, om du behöver det för att matcha din varumärkesprofil. Kom ihåg att priset varierar beroende på vilka färger du vill ha i designen – men det ger dig fortfarande många designmöjligheter med 4 färger.

Bakgrund

Du kan välja mellan två olika bakgrundsfärger – Du kan antingen få en helt vit bakgrund eller en hantverksbrun färg. (Du kan också välja en annan bakgrundsfärg, eftersom vi kan trycka över hela brödpåsarna) Den vita färgen är utmärkt för färgstarka mönster eftersom den kommer att reflektera färgerna bättre. Den hantverksbruna färgen ger ett mer naturligt och miljövänligt utseende.

Hur designar man?

Designprocessen för pappersbrödpåsar är faktiskt ganska enkel, eftersom du bara behöver ladda ner vår mall och designa den i Adobe Illustrator och lägga in de Pantone-färger som du använder i designen. Om du inte är säker på hur du gör designen, kommer vår designer Erik att stå till din tjänst.

Leveranstider

Vår standardleveranstid för pappersbrödpåsar med din design är 9 veckor från det att vi har godkänt din design och vi har mottagit betalningen för förstagångsbeställningar. Ibland kan vi garantera snabbare leveranstider än 9 veckor, men då måste du kontakta vårt team av förpackningsexperter för att höra vad som är möjligt.

Alla blogginlägg →