fbpx
keyboard_backspaceTillbaka till bloggen

35 Fantastiska Designresultat Av Wrappaper

Av Oliwia Przedanska · 29. januari 2021

Våra Wrappapper

På Limepack förser vi många olika typer av kunder med wrappapper. De använder smörpappret vid servering/inslag av olika typer av sötsaker och rätter; allt från munkar till hamburgare till varma mackor. Vårt designteam har gjort över 2000 olika designs, och vi vill dela med oss av några resultat i denna artikel. Somliga designs innehåller enklare mönster och designattribut medans andra är färgstarka och mer unika i sitt utseende. Vi hoppas att du blir inspirerad av dessa designresultat och förhoppningsvis får ett hum om hur du vill trycka dina wrappapper!

De Vanligaste Trycken Av Wrappapper

Det första avsnittet i denna artikel dedikerar vi till vårt absolut populäraste designutförande. Cirka 70% av våra kunder väljer denna typ av design. Många kunder slår in sin mat i wrappappren vilket är anledningen till varför just detta tryck är så vanligt förekommande – logotypen syns oavsett hur kunden håller i maten.

Typiskt i denna design är den repeterade logotypen som placeras antingen horisontellt eller diagonalt.

Horisontellt Tryck

En av anledningarna till varför många av våra kunder väljer att trycka sin logotyp horisontellt är för att designen passar utmärkt att både slå in mat i samt servera ovanpå. Det är speciellt fördelaktigt om du önskar servera mat ovanpå då logotypen framhävs på ett stilrent vis + är enkelt läsa.

Nedan finner du ett axplock av våra kunder med detta vertikala tryck:

Ømands Bacon
Jameson Whiskey
Stempel Bar
Folkebistroen

Diagonalt Tryck

Ett effektivt sätt att krydda designen på är genom ett diagonalt tryck. Motivet behåller sin enkelhet utan att framstå det minsta tråkigt. När du slår in mat i wrappapper med detta tryck ger det ett designat helhetsintryck då trycket “omfamnar” maten samt blir enkel för kunden att se och läsa.

Här kommer ett par exempel bland våra kunder:

Glazed & Confused
Alles Käse
The Crock’n’Roll
Nioki
Fridas Café
Cold & Press’d by PLNT

Ett Tätt Tryck

Den här typen av mönster inspireras till stor del av standardtrycket ovan, men i denna typ av design nyttjas mer av tryckytan. De kunder som väljer att trycka sina wrappapper på detta vis väljer att antingen ha en text, logotyp eller designattribut i ett upprepat, tätt mönster. Personligen tycker jag att detta tillvägagångssätt är riktigt tjusigt – att blanda logotypen med designelement i ett tätt tryck ger en kreativ och modern approach!

The Third Sin
Chapter 1
Matcha Mafia
POPL Burger

Kreativa Tryck

Ibland får man det perfekta resultatet genom att släppa loss och låta kreativen flöda. Vi älskar kreativa wrappapper – men vill i samma veva passa på att lyfta vikten av ett varumärkes så kallade “röda tråd”. Beroende på varumärke, verksamhet och approach kan olika nivåer av kreativa lösningar vara lämpliga. Designresultaten nedan har blandade designattribut och logotyp-tryck. Få dina papper att sticka ut och bli ihågkommen!

Pâtes Manie
Royal Grill
Bun It
Paulaner

Wrappapper Utan Logotyp

Loggan är mycket, men inte allt. Ibland, beroende på syfte, är det bästa och mest effektiva trycket helt utan en logotyp inkluderad. Detta gäller särskilt om du har designelement eller symboler som representerar din verksamhet/varumärke på ett tydligare sätt än loggan. Jag tycker att detta tillvägagångssätt är toppen när maten serveras ovanpå det tryckta pappret. Nedan visar vi kunder vars wrappapper används på just det sättet. De har skapat olika mönster i linje med varumärkesidentiteten.

Cookidiction
Dodo Pizza
Letterbox Treats
Brillo Pizza

Wrappapper Med Unika Bakgrunder

Wrappapprets design trycks vanligtvis på antingen en vit eller brun bakgrund, men några av våra kunder har valt en annan väg. De har valt en bakgrund som speglar deras varumärkesidentitet vilket bidrar till en genomgående röd tråd. Vi kan trycka både färger och bilder över samtlig yta. Oavsett vad för typ av bakgrund kunden väljer, har vi möjlighet att trycka text, logotyp och andra designattribut ovanpå.

Steghouse
Dough Masons
Kitchen Rebels
Tryckeriet

Beskurna Wrappapper

Det fina med wrappapper är att det kan klippas hej vilt i dem – vi kan beskära dem till nästan alla storlekar helt kostnadsfritt. Detta går att dra nytta av i designprocessen. Våra ark är 500x335mm där du kan beskära och designa pappret så att olika delar av arket passar till olika typer av serveringslösningar. En del av det beskurna arket kan placeras under hamburgaren och den andra delen i en pommfrittskål till exempel. Om du har flertalet olika designs som du önskar använda dig av kan du placera dem jämsides på arken.

Här är några exempel som illustrerar hur kunder till oss har använt sig av beskurna ark:

Vincent Denis
La Strada Ristorante
nNea Pizza
El Burrito Mexicano

Färgglada Wrappapper

Sist men inte minst vill vi även visa andra sätt att trycka wrappappret på. De är inte särskilt vanligt förekommande, men vi har möjlighet att trycka wrappappren enligt nedan om du önskar en färgglad och grann design. Om du använder dig av denna approach rekommenderar jag dig att använda färger som speglar ditt varumärke och företag. Med färgstarka ark finns det annars risk att dina nyckelfärger hamnar i skymundan.

Ta en titt på några färgglada resultat här:

Tuck Box Cakes
Face2Une
UGOOD
Baker Days
Alla blogginlägg arrow_forward
Gå till Limepack
Följ oss på